reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hej bernardko , chociaz ty tu jestes hehe;-)
Powiem Ci że ju ze dawno nie czułam sie taka samotna jak w ten wekend..:zawstydzona/y: juz chcę zeby sie skończył bo oszaleje......
Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano....:zawstydzona/y: ale mozliwe że się wyszykuje dzis i wyskocze autkiem do niego do Kołobrzegu chociaż na chwilke:tak:
Przez cały wekend siedziałamw domu, bez makijazu , w niewymytych włosach...:tak::confused2: czuje sie jak zapyziała kura domowa....:-( trza sie dzis otrząsnąć!

A co u Ciebie ?:sorry:
oj to koniecznie Marzenko wyszykuj się i do meżusia choć na chwilę pędz!!
a ja siedze i szukam jakiś połączeń do Rzymu bo bardzo bym chciała lecieć do Włoch ale jakoś nie wychodzi mi to bo nigdy nie szukałam przelotów bo nigdzie nie wylatywałam i te ceny mnie dobijają
cześć PM jak samopoczucie??

nigdzie sie nie chowam :)
jestem wlasnie.. :)
z kawa z mlekiem :) ale w pizamie
ja tez kawke popijam i sniadanko jem;-)
oj to koniecznie Marzenko wyszykuj się i do meżusia choć na chwilę pędz!!
a ja siedze i szukam jakiś połączeń do Rzymu bo bardzo bym chciała lecieć do Włoch ale jakoś nie wychodzi mi to bo nigdy nie szukałam przelotów bo nigdzie nie wylatywałam i te ceny mnie dobijają

cześć PM jak samopoczucie??
no tak zrobie chyba!!:laugh2:
Ja byłam kiedys we Włoszech ale to chyba z 7 lat temu bylo i jechalam autokarem, więc ci nie pomoge z połączeniami :-p

Dzien Dobry Kochane!!!

ale mam zaleglosci :-):-) piszecie jak najete... ktos wam za to placi bo normalnie masakra, tyle stron :-):-D:-D;-);-)
u mnie tempki w gore ale to roznie moze byc... i znoe dzien przed mi spadnie... w ogole nie mam pojecia kiey testowac... bo cykle mam regularne 29 dni ale w tym miesiacu skok byl dopiero w 17 dniu wiec nie mam pojecia... jak nie dostane @ to chyba poczekam jeszcze kilka dni... co o tym muslicie?? gdzies czytalam ze skok moze byc kilka dni po owulacji (2 albo 3)... wiec jesli byloby tak to bym zrobila test w 29 dniu cyklu ale jak owulka sie przesunela to moze lepiej zrobic w 32 lub 33dc?? oczywiscie jak @ nie przyjdzie wczesniej... dzisiaj mnie jajnik boli... tzn tak kluje... od czasu do czasu ale kluje przez sekunde no moze 2 doslownie... ale nie dluzej... boje sie ze mi sie jakies torbiele porobily... dlatego w nastepnym cyklu nie bede brala clo a we wrzesniu wizyta u lekarza...

moje tempki:
1dc 36.4

4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4 (test owulacyjny pozytywny)
14dc 36.3 (test owulacyjny pozytywny)
15dc 36.3 (nie wiem czy pozytywny czy nie bo mi testow braklo :baffled:)
16dc 36.4
17dc 36.8
18dc 36.7
19dc 36.8 (temp zaklucona, poszlam spac ok 3 nad ranem i mierzylam o 7:10)
20dc 36.9

od 6 miesiecy cykle po 29 dni... kiedys mierzylam tempke ale se wkurzylam i przestalam i wywalilam wszystkie wykresy (wiem wiem glupota nie zna granic)...
w ostatnim cyklu zaczelam mierzyc tak z ciekawosci od 25dc i tak:
25dc 36.7
26dc 36.7
27dc 36.8
28dc 36.7
29dc 36.4

kurcze zauwazylyscie ze coraz wiecej dziewczyn z naszej forumowej ekipy zachodzi w ciaze???
no nic nie mów:zawstydzona/y: ja tu tyle siedze , że ze starej ekipy tylko lilu i malwinka została no i eve ale ona sie stara od niedawno mimo iz tez jest sprzed roku:zawstydzona/y: a zaciązona to tylko kingus do nas pisze, reszta mówiła ze bedzie z nami, a przyszlo co do czego to zadnej nie ma.....

nie wiem jak maja inne ale ja np czuje nie wiem dlaczego że mi to jeszcze z pare miesięcy potrwaja staranka....... nie wiem dlaczego, nie chce tak myslec, nie wbijam sobie tego, ale mam jakies takie przeczucie...... oby mylne, oby bylo wczesniej......:zawstydzona/y:

reklama
Do góry