Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
oo PM helo, a ty gdzie sie chowasz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj to koniecznie Marzenko wyszykuj się i do meżusia choć na chwilę pędz!!hej bernardko , chociaz ty tu jestes hehe;-)
Powiem Ci że ju ze dawno nie czułam sie taka samotna jak w ten wekend..juz chcę zeby sie skończył bo oszaleje......
Moj małż wraca chyba dzisiaj w nocy albo jutro rano....ale mozliwe że się wyszykuje dzis i wyskocze autkiem do niego do Kołobrzegu chociaż na chwilke
Przez cały wekend siedziałamw domu, bez makijazu , w niewymytych włosach...czuje sie jak zapyziała kura domowa....:-( trza sie dzis otrząsnąć!
A co u Ciebie ?![]()
cześć PM jak samopoczucie??ja też jestem![]()
ja tez kawke popijam i sniadanko jem;-)nigdzie sie nie chowam
jestem wlasnie..
z kawa z mlekiemale w pizamie
no tak zrobie chyba!!oj to koniecznie Marzenko wyszykuj się i do meżusia choć na chwilę pędz!!
a ja siedze i szukam jakiś połączeń do Rzymu bo bardzo bym chciała lecieć do Włoch ale jakoś nie wychodzi mi to bo nigdy nie szukałam przelotów bo nigdzie nie wylatywałam i te ceny mnie dobijają
cześć PM jak samopoczucie??
no nic nie mówkurcze zauwazylyscie ze coraz wiecej dziewczyn z naszej forumowej ekipy zachodzi w ciaze???