reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Eve, dzięki Mari,Asiq
Odbiorę badanie beta hcg (mam nadzieję że dziś) i wtedy się okaże czy COKOLWIEK jest, albo było:(

reklama
Boże, ja nie wiem czy się uda, nie wiem czy się w ogóle będziemy starać. Nic ***** nie wiem. Boże, jestem taka załamana...

Ojoj Zajączku -proszę nie załamuj się !!!
Nie możesz się zabardzo dołować, trzeba podejść do nowych staranek z optymistycznym nastawieniem.

:tak: Doberek!
Oznajamiam ze WROCILAM!!! :-p

Zajączku cos wiedze ze sie popitolilo u ciebie!? a moze to taka ciążowa @??? :eek:

oczywiscie blagam o skrot z tego tygodnia! ile nowych fasolek itp i ogolnie co slychac u was ??? :sorry:

OOOO jest wreszcie Ewa.
Co z Tobą ???
Ja się nie odważę na telegraficzny skrót, bo nie jestem aż tak na bieżąco jak inne dziewczyny ale napisze tyle co wiem:

Madzia-zafasolkowana
Makaronka-złożone ciche gratualcje
Hanka-po zabiegu, czeka na jedno dziecko, bliźniaki, trojaczki albo nic, ale NIC nikt nie obstawia :-)
Kropeczka coś nam podupadła na zdrowiu, wylądowała w szpitalu-coś a`la zatrucie
Kinguś się martwi, że dzidzia mała, ale pociesza się nowymi zakupkami
Lilu-nerwowa ostatnio
Dziewczynki zaciążone -póki co okey
Marzenix-tęskni za mężem, ja też bo mój wraca tylko na weekendy
Kroptusia ma przeboje z pracodawcą

Więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuję :-)

Ojoj Zajączku -proszę nie załamuj się !!!
Nie możesz się zabardzo dołować, trzeba podejść do nowych staranek z optymistycznym nastawieniem.

OOOO jest wreszcie Ewa.
Co z Tobą ???
Ja się nie odważę na telegraficzny skrót, bo nie jestem aż tak na bieżąco jak inne dziewczyny ale napisze tyle co wiem:

Madzia-zafasolkowana
Makaronka-złożone ciche gratualcje
Hanka-po zabiegu, czeka na jedno dziecko, bliźniaki, trojaczki albo nic, ale NIC nikt nie obstawia :-)
Kropeczka coś nam podupadła na zdrowiu, wylądowała w szpitalu-coś a`la zatrucie
Kinguś się martwi, że dzidzia mała, ale pociesza się nowymi zakupkami
Lilu-nerwowa ostatnio
Dziewczynki zaciążone -póki co okey
Marzenix-tęskni za mężem, ja też bo mój wraca tylko na weekendy
Kroptusia ma przeboje z pracodawcą

Więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie serdecznie żałuję :-)

Wow OLICA dalas elegancko przyklad ze zaciazona ale ciagle jednak staraczka co to jest na biezaco:-) Brava

Justynko a @ wygląda tak jak zwykle?
Zadzwoń do laboratorium i poproś o podanie wyniku przez telefon,moze to jednak nie @ a plamienie?

No wlasnie Justys, podpisuje sie pod tym. Napisz jaka ta @, jakie cycuchy, czy sa jakies inne objawy??No i czekamy na bete.

Justynko a @ wygląda tak jak zwykle?
Zadzwoń do laboratorium i poproś o podanie wyniku przez telefon,moze to jednak nie @ a plamienie?
Jestem Madzi, ale nie mam siły myślec nawet. Staram się zając czymś żeby nie ryczeć w pracy.
Wyniki moge mieć najwcześniej po 13 więc muszę poczekać. Próbuje nie myśleć czy jest normalnie czy nienormalnie, bo już do dzisiaj tak myslałam. Brzuch boli, pierś nadal z prawej strony, ale przypadek. @ niby inna, ale to o niczym nie świadczy bo obficie cieknie raczej. Tylko bez skrzepów na razie. Dowiem się czy cokolwiek było i już.
Tylko teraz mi się wszystkie plany spieprzyły i nie wiem co robić

Hej hej

U mnie hmmm jeszcze nie wiem konkretnie:zawstydzona/y: Dzis 32dc bez @, cycuszki rosna i bola coraz bardziej, sikam jak najeta, tempka nie spada i mam tez lekkie nudnosci takze niby wszystko na + ale troche sie boje zrobic test :angry:

Tak sobie mysle czy na tym etapie starczy taki najtanszy z supermarketu ktory ma podobno czulosc 100 czy lepiej sie kopsnac do apteki i wydac kilka euro wiecej.

A nad morzem bylo fajnie. Udala nam sie pogoda. Bylo malo slonca (cieplo ale bez goraczki) i wiatr , tak wiec bylo malo ludzi i nasz piesek mogl sobie pohasac i dziury pokopac do woli a ja nie musialam brzucha zaslaniac jak glupia:tak:

Marzenka , bo zobaczysz, że jak będziesz w ciąży to mimo wszystko będzie Ci głupio tu co chwilę pisac o sobie, o rosnącym brzuszku o ruszającycm się dzidziusiu itd.

Wiem juz kiedyś pisałyście, że to Wam nie przeszkadza itd, ale mimo wszystko jest tak jakoś głupio pisać tu o sobie i dzidzi.
wiem, wiem i rozumiem :), dobrze ze wogole on as pamietasz :);-)
cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano
boshe... nie wierze...... czekamy na betke! to niemozliwe.....
może to plamienie a nie @..... trzymaj sie kotuś:zawstydzona/y:

witam z rana.... jakas zamulona dzisiaj jestem.....:baffled:

reklama
Justynka a moze tak mialo byc. Pomysl, ze nawet jak byla przez chwilke fasolinka ale nie dalal rady to moze i lepiej. Bo chodzi o to zeby urodzic zdrowe dzieciatko a nie potem myslec cale zycie co by bylo gdyby. A jesli nie bylo fasolki i @ sie tak spoznila i splatala figla to moze oznaczac "help, potrzebny relaks" i moze jak juz @ sobie pojdzie a ty przebolisz ta sytuacje to musisz pokombinowac, zeby troche odpuscic. Ktory to Wasz cykl staranek kochana? Wyjedziesz z malzem swym i bedziecie sie seksic dla relaksu i ani sie obejrzysz a tez sie zalapiesz na wakacyjna pocieche.

P:S: Jeszcze mozesz sie zalapac na kwietnioweczke:tak: takze glowa do gory. Wakacje, relaks, kolorowe drinki (badaicka wstaw tu jakies dla przykladu) bikini, plaza i seksssss;-)

Do góry