reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam:-)
Wiecie po raz pierwszy od dłuższego czasu nie wiem jaki mam dzień cyklu...
Super;-);-);-)
niestety nie pojechalam, bo w sumie bez sensu, okazlao sie ze ma tam troche roboty i nie mialby chwilki dla mnie..... ale juz w nocy przyjedzie wiec sie ciesze :-D
No to dobrze, że jesteście już razem. Ja nie lubię jak mój M wyjeżdża :no:

wpadłam tylko zameldować że jutro mnie nie ma na BB - idę z blondu zrobić się na ciemny brąz
U co za zmiana :tak::tak:

Witaj Olesiu :-)

moja kolezanka urodzila 3 dni temu córeczkę, poród trwał........ 9 minut...:szok::szok::szok::eek:
Poród ekspresowy ;-)

acha a sowaczka nie umiem ustawic..
Wybierasz suwaczek np. z tej strony Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
1- wybierasz tło i klikasz dalej (na samym dole strony)
2- wybierasz wskazówkę i klikasz dalej
3- podajesz pierwszy dzień @ i długość cykli, wybierasz czy ma odliczać do owulacji czy dni płodnych i klikasz stwórz suwaczek
4- kopiujesz BBCode
5- na stronie forum klikasz na Szybkie menu (na górze strony-na różowym pasku)- edytuj sygnaturę tam wklejasz skopiowany kod i klikasz zapisz sygnaturę
I gotowe :tak::tak::tak: Jakby coś nie wyszło to pisz:tak:

...ale sie rozbawila, jakis durny robal chcial wleciec do domu ale nie zuwazyl ze mam zamkniete okno :szok: jak zapi....yl :-D:-)az plama zostala, a ja narzekam ze mam brudne szyby :-):-D:-D:-D
Za czyste szyby masz i nie zauważył

DZIEŃ DOBRY Z SAMEGO RANKA
jakoś nie mogę spać wiec zasiadłam do kompa
Dzień dobry:-D

cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano
Oj mój Zajączku
b1231582894496876aebae3c.gif

:tak: Doberek!
Oznajamiam ze WROCILAM!!! :-p
Dzień dobry :-D:-D:-D

Tak sobie mysle czy na tym etapie starczy taki najtanszy z supermarketu ktory ma podobno czulosc 100 czy lepiej sie kopsnac do apteki i wydac kilka euro wiecej.
Ja bym poszukała bardziej czułego ;-)

Jak będę chciała wrócić to powiedzą że jesteśmy nie poważni i Jarek może mieć nieprzyjemności.
Poza tym kwertia ....czy w ogóle dostanę w pracy wolne znowu...
Musicie sobie pogadać i ustalić co dalej robicie :tak:

oj dobra juz dobra starosc nie radosc...nie doczytalam :-pi wybacz,...podobno odkad zaszlam w ciaze stalam sie strasznie czepialska o placzliwosci nic nie pisze bo nie ma dnia bez placzu...wystarczy ze ktos krzywo spojrzyk i ryk...hehe
Ja jeszcze nie płaczę choć parę razy było blisko ;-) np. jak mnie but obgryzł ;-);-)

PRZYSZLY MI DZISIAJ ZIOLKA OD MAMY I MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN KTORE JE PIJA BO JA MAM KAZDE W OSOBNYM OPAKOWANIU I TERAZ MAM TO WSZYSTKO WYMIESZAC W JEDNA KUPE, TAK ? I ZAPARZAC TYLKO JEDNA LYZECZKE CZY LYZKE DZIENNIE TYCH ZIOLEK DO PICIA ?
Tam na przepisie jest jakie proporcje zmieszać ;-);-)

Dziś mamy 2 zajęcia w szkole rodzenia
Temat: Fizjologia i psychologia porodu. Rola osoby towarzyszącej.

Wychodzi mi chłopak!!:tak::-DHurra!:-)

O kuźwa... a tu dziewczynka:eek::-D

No to Ci wyszło NATURALNIE pół na pół albo fiftyfifty albo na dwoje babka wróżyła :-p

Jesteście niemożliwe:):):)

ja tam lepiej się czuje tutaj niż na październikówkach:-):-):-)

a Wy tak z ranca juz popijacie pijaczki jedne hehe!

I za to Was kochane uwielbiam - co się dzieje na listopadzie - mała masakra :)

Wybierasz suwaczek np. z tej strony Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com
1- wybierasz tło i klikasz dalej (na samym dole strony)
2- wybierasz wskazówkę i klikasz dalej
3- podajesz pierwszy dzień @ i długość cykli, wybierasz czy ma odliczać do owulacji czy dni płodnych i klikasz stwórz suwaczek
4- kopiujesz BBCode
5- na stronie forum klikasz na Szybkie menu (na górze strony-na różowym pasku)- edytuj sygnaturę tam wklejasz skopiowany kod i klikasz zapisz sygnaturę
I gotowe :tak::tak::tak: Jakby coś nie wyszło to pisz:tak:

no niby tak zrobiam,ale widzisz co mi wyskakuje na dole...sowaczek w nowym wydaniu..ehhhh....bede walczyla jak wroce z pracy bo musez spadac powoli,dzieki!!!

I za to Was kochane uwielbiam - co się dzieje na listopadzie - mała masakra :)

pisz szybko co sie dzieje..bija sie hehe!

Witam!

cześć dziewczyny.
Dostałam @
dzisiaj rano

Zajączku kochany jakoś trudno mi w to uwierzyć. Mam ciągle nadzieję....Czekam na wynik bety i przytulam Cię mocno. Byłam pewna Twojej fasolki, miałaś wszystkie moje ciążowe objawy!!!

Hej hej

Tak sobie mysle czy na tym etapie starczy taki najtanszy z supermarketu ktory ma podobno czulosc 100 czy lepiej sie kopsnac do apteki i wydac kilka euro wiecej.

Ja kupiłabym lepszy. I rób szybciutko. U mnie wyszedł w dniu planowanej @ i też nie z porannego moczu. A w tym cyklu masz plamienia? Nie doczytałam.

reklama
MARZENIAXX TY PIPKO HEHE!

zerknelam dzis na mj wykres z zeszlego miesiaca,ja mam cykle takie same jak Ty,30dniowe i wyraznie owulka wypada na 18dc,bo w 18dc temka byla 36.6 a w 19 juz 37.1,czyli wyrazny skok,tak jak u Ciebie! sa duze szanse Laska,trzymam kcoiuki!
teraz to mnie natchnelas mega nadzieją!!!:-D zobaczymy!!!!
No to dobrze, że jesteście już razem. Ja nie lubię jak mój M wyjeżdża :no:

Dziś mamy 2 zajęcia w szkole rodzenia
Temat: Fizjologia i psychologia porodu. Rola osoby towarzyszącej.
juz razem i zaraz wlasnie idziemy do lekarza a potem do mielna na gofry:laugh2::-D

buziaczki dla was dziewuszki ja znikam!:laugh2:

Do góry