reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
Ja kupiłabym lepszy. I rób szybciutko. U mnie wyszedł w dniu planowanej @ i też nie z porannego moczu. A w tym cyklu masz plamienia? Nie doczytałam.
Loree a jaki konkretnie test tu w Polsce polecasz?
No i powiedz w końcu co Cie podkusiło żeby zrobić ten test w dniu @

teraz to mnie natchnelas mega nadzieją!!!:-D zobaczymy!!!!
juz razem i zaraz wlasnie idziemy do lekarza a potem do mielna na gofry:laugh2::-D
buziaczki dla was dziewuszki ja znikam!:laugh2:
Miłego dnia kochana

ja zaraz zmykam powiesić pranko i zaczne w końcu sprzatac,bo mój strajk nic nie daje a mieszkanie zarosło brudem :wściekła/y::baffled:

reklama
ja tam lepiej się czuje tutaj niż na październikówkach:-):-):-)

To prawda,u mnie na listopadówkach tylko ciągle zadymy...
Jedna laska uznała, że może sama decydować o wyglądzie forum i kazała adminowi przenieść wątki regionalne gdzie indziej (wywalic je z listopadówke) i afera i złośliwości gotowe.
Mi się nawet nie chce gadać na ten temat.
Passingby mogłaby coś na ten temat powiedzieć :-D

juz razem i zaraz wlasnie idziemy do lekarza a potem do mielna na gofry:laugh2::-D

buziaczki dla was dziewuszki ja znikam!:laugh2:

Ale wam fajnie-tak bliziutko morze CHLIPPPPPPPPPPPPPPPPP.
A ja w tym roku ani wakacji, ani morza, bo po pierwsze oszczędzanie na wykonczenie mieszkania i na dzidziulka a po drugie z brzuchem nie można się opalac i wylegiwac jak to Olcia lubi :-)

Loree a jaki konkretnie test tu w Polsce polecasz?
No i powiedz w końcu co Cie podkusiło żeby zrobić ten test w dniu @

Kochana nie pamiętam teraz nazwy, ale to był ten, który Zajączek robiła....
W pierwszej ciąży też tego używałam a wtedy zrobiłam tych testów milion pięćset sto dziewięćset :-D
A zrobiłam test a wcześniej betę, bo przeczucie miałam po prostu.
I kilka dziwnych objawów było;-)

Makaronka skąd wiedziałas że UWIELBIAM ten film i muzyke z niego :-D:-D:-D:-D
for you

Hehe Magda chyba wszystkie kochamy ten film:-)
Witam!

Ja kupiłabym lepszy. I rób szybciutko. U mnie wyszedł w dniu planowanej @ i też nie z porannego moczu. A w tym cyklu masz plamienia? Nie doczytałam.
Mialam plamienia tak od 21dc do 28 jakos. Ustaly od dnia spodziewanej @. Byly bardzo leciutkie generalnie, slabsze niz te moje zazwyczaj. Co do testu to sie waham bo jedziemy na zakupy do supermarketu to bym go wziela od razu a jak mowicie ze za malo czuly to musze jeszcze zajechac do apteki a w ten upal to im mniej poza domem tym lepiej.

Ale wam fajnie-tak bliziutko morze CHLIPPPPPPPPPPPPPPPPP.
A ja w tym roku ani wakacji, ani morza, bo po pierwsze oszczędzanie na wykonczenie mieszkania i na dzidziulka a po drugie z brzuchem nie można się opalac i wylegiwac jak to Olcia lubi :-)

To ja sie pochwale ze my mamy do gor i do morza ok1,15 jak prowadzi moj m. albo 1,3 jak prowadze ja :tak: no i mamy o tyle fajowo ze moi tesciowie maja tam malutkie mieszkanko, takze my jezdzimy teraz czesto jak tylko moj kochany odespi nocke to co tydzien wskakujemy w autko i jedziemy na 2 dni. Jutro chyba tez jedziemy ale mam parasol i namiocik wiec nie ebde siedziec na sloncu obiecuje!!

Makaronka jak będziesz na zakupach to kup ten tańszy i sikaj na miejscu:-)
Jak wyjdą 2 kreseczki to dobrze a jak nie to wracając z zakupów leć po lepszy i rób jeszcze raz w domu.:-D

Kropeczko jak tam zdrówko dziś???

Hehe Magda chyba wszystkie kochamy ten film:-)

Mialam plamienia tak od 21dc do 28 jakos. Ustaly od dnia spodziewanej @. Byly bardzo leciutkie generalnie, slabsze niz te moje zazwyczaj. Co do testu to sie waham bo jedziemy na zakupy do supermarketu to bym go wziela od razu a jak mowicie ze za malo czuly to musze jeszcze zajechac do apteki a w ten upal to im mniej poza domem tym lepiej.
To ja sie pochwale ze my mamy do gor i do morza ok1,15 jak prowadzi moj m. albo 1,3 jak prowadze ja :tak: no i mamy o tyle fajowo ze moi tesciowie maja tam malutkie mieszkanko, takze my jezdzimy teraz czesto jak tylko moj kochany odespi nocke to co tydzien wskakujemy w autko i jedziemy na 2 dni. Jutro chyba tez jedziemy ale mam parasol i namiocik wiec nie ebde siedziec na sloncu obiecuje!!
Ty sie nie wykręcaj tylko rób ten test bo ciekawa jestem :laugh2::-D

reklama
Zajaczku-zielony to kolor nadzieji-a ja nadal mam nadzieje....czekam na Twoja betke. opcje sa 3...albo Ci sie w tym cyklu popieprzylo cos totalnie :crazy::angry::crazy:....(w co nie wierze), albo jest Fasolka i masz taka niby@ 9 w co wierze i chcialabym by sie potwierdzilo)...albo byla fasolka ale byla zbyt slaba by sie utrzymac (tak - jak pisala Ci Makaronka) i wtedy trzeba walic szybko do gina, powiedziec mu o testach, betce i poprosic o duphaston na kolejny cykl....(mam jednak nadzieje, ze ta opcja sie nie sprawdzi).

Marzenixx-dziekuje za troskę, doczytalam, ze wczoraj sie o mnie martwilas...kochana jestes-buziaczek!
Powodzenia u lekarza...(do jakiego idziecie?) ...i smacznych gofrow!:-)

Sciskam wszystkie i witam się poniedzialkowo....ja juz sie troszke lepiej czuje, tabletki pomagaja...wczoraj juz nie wymiotowalam, ale nadal mial kiełbie we łbie:-D:rofl2::-D i troche swiat krecil sie w kólko....dzis nadal mam male mroczki, ale jest lepiej:-) musze cos zjesc i wróce do Was na troszke...bo jestem baaardzo głodna a to dobry znak:-)

Makaronka-Ty mnie tu nie wkurzaj ze tak masz tam fajnie....jazda do apteki i sikaj tego testa szybko!!!

i mam pytanie:jakies wiesci ktos ma od Pysi510, Elfy75, Butterfly27, Mezatki, Tikaniska, Imagination???? Elizabeth wiem, ze ma sie dobrze i slicznie wyglada...brzusiu wzorowy -widzialam na nk:-)

Do góry