Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
no i oczywiście powróciłam do czarnych włosków wydaje mi się i M że tak mi najładniej;-)o ja zapomniałam o trwałej też miałamja mialam w swoim zyciu wszelkie dlugosci od 'na zapalke' do "za posladki", od trwalej (!!!) do prostych, od rownych po scieniowane, z grzywka i bez....mialam grzybka, pazia, rude, miedziany machon, jasne brazy, pasemka, balejage itd.....itp....
Teraz mam raczej dlugie, lekko wycieniowane na samych koncach, nosze od jakiegos czasu wlasny kolor-czyli brazowo-mysi=nijaki, ale go lubie i koloru nie chce zmieniac...tylko mylse o scieciu sie. Zalozylam w ubieglym roku, ze zetne wlosy jak zajde w ciaze...ale nici z ciazy wiec tylko tak podcinam co jakis czas i tyle...
maz woli jak mam krotsze, a mialam naprawde rozne dlugosci:-)

podziwiam cię kochana bo dla mnie długie włosy już nawet takie do lopatek to udręka a co dopiero do paa ale jak masz fajne prościutkie włoski to jest lepiej bo ja miałam raczej takie nie proste i nie krecone takie ni jakie nie chciały mi sie układaćJa miałam długo włoski do półdupek i czarne:-)potem zechciało mi się ściąć no i potem jak już miałam do łopatek chciałam z czarnych na blond i tak mi spalono że musiałam sciąć włosy do uszówi teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
no i oczywiście powróciłam do czarnych włosków wydaje mi się i M że tak mi najładniej;-)
Ja miałam długo włoski do półdupek i czarne:-)potem zechciało mi się ściąć no i potem jak już miałam do łopatek chciałam z czarnych na blond i tak mi spalono że musiałam sciąć włosy do uszówi teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
no i oczywiście powróciłam do czarnych włosków wydaje mi się i M że tak mi najładniej;-)
o ja zapomniałam o trwałej też miałam
:-)

a potem na studiach na poldlugich i wycieniowanych i wtedy fajnie sie ukladaly...ale chyba juz nigdy wiecej trwalej nie zrobie
podziwiam cię kochana bo dla mnie długie włosy już nawet takie do lopatek to udręka a co dopiero do paa ale jak masz fajne prościutkie włoski to jest lepiej bo ja miałam raczej takie nie proste i nie krecone takie ni jakie nie chciały mi sie układać
a mam hmm jak są długie to raczej proste i dobrze się układają
Patrysia a Ty jestes na nk???
Dziewczyny mam wyniki martwie się różyczką bo mam :
27,4 IU/ml IgG ilościowo a max jest napisane 10 co to znaczy?