madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
ja już mojemu M mówiłam że z wami to jest duzo lepiej niż w realu z bliskimi moimi koleżankami co się bardzo cieszy że mam wasniestety moje 2 koleżanki bliskie zrobiły się dziwne jest to przykre ale co zrobić potrafią mi dopierdzielać nie wiem dlaczego :-(M mówi że są oprostu na tyle głupie i zazdrosne że tak reagują
bo już też one go denerwują
np.one by były taaaaaaakie szczęśliwe że potwierdzi się u mnie drugi synek niestety bo jedna ma już parke a druga dopiero ślub się szykuje co dzieci nie mają ale one jakieś właśnie dziwne są
bo układa mi się dobrze mam synka kochanego i domek swój i wogóle i ich to chyba gryzie gdzie przecież same mają dobrze no ale chyba właśnie chcą mieć najlepiej a ja żebym miała najgorzej wtedy one są szcześliwe
potrafią sobie tyłki lizać a mi przykrości robić
np.ja jestem z grudnia no i moja koleżanka jedna urodziła jedno dziecko z sierpnia a drugie czerwca i co mówi do mnie lepiej abyś urodziła w styczniu bo dzieci z grudnia są gł€psze i wogóle pokrzywdzone
super tekst walneła nie tylko patrząc ja jestem z grudnia a szkołe mam skończoną i coś w tej głowie mam a ona z kwietnia i vademekum jeszcze nie ma skończone bo co chwile przerywa nauke z wielu jej powodów i ogólnie z głupoty
albo gada mi o chorych dzieciak na dzień dobry(bo ona ma urodzone i jest haapy a teraz mi dowala)
a ta druga co nie ma dzieci ach szkoda gadać
mają głupoty w głowie i lubi tak robić żeby nic zabardzo nie chwalić bo to ona ma być w centrum nie ja np.mam dane zdjecie synka z kuzynem jak się bawią to zamiast pochwalić jak się słodko bawią(ja zawsze chwale u niej bo jednak ma ładne zdjęcia bo zajmuje się tym)to mi mówi hehe niewiedziałam że masz dwójke synów cos w tym stylu
i tak cały czas i gada och jak ja bym chciała cvóreczke sa takie i takie tak samo druga że ma księżniczke i jest szcześliwa że ma parke co bardzo się cieszy i to obie mówiły jak ja im oznajmiłam że podobnożęde mieć drugiego synka i tak cały czas zachwalały a ja jak miałam się czuć
to zamias wogóle chwalić mówia to trzecie zrobicie sobie może się uda i to na tyle
A WY KOCHANE JESTEŚCIE KAŻDA
PRZEPRASZAM ŻE TAKIEGO DŁUGIEGO POSTA NAPISAŁAM ALE JA MUSIAŁAM SIĘ WYŻALIC BO JESTEM TU SAMA W SWOIM MIEŚCIE NAWET SIOSTRY DALEKO CO JEDYNE TO TU MOGĘ SIĘ ZWIEŻYĆ![]()
Kochana ja Cie rozumiem i wiem o kogo Ci chodzi to jest zazdrosc i nie przejmuj sie nimi,z tego wynika ze nie dojzały jeszcze mają mysli 5 latki.Trzymaj sie Kochana