reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

cieszę się że już dobrze... najważniejsze że jesteś szczęśliwa!:-)
Zobaczysz teraz fasolka to pojawi się sama... w niespodziewnym momencie!:tak:
a może zostanie poczęta w Polsce;-):-D

powiem ci szczerze za mam taka nadzieje bo pewnien plan mamy!
ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zeby nie zapeszyc!

reklama
Juz wam pisze z smsa:

Zajaczek pisze, ze jest w szpitalu, ze lekarz powiedzial po badaniu ze "raczej szans brak" bo bardzo krwawi:no::-:)-:)-(i ze to za wczesnie by stwierdzic ze to ciaza (jak k...za wczesnie, wiem, ze serduszko jeszcze nie bije, ale przeciez testy pozytywne byly i betka tez i nie bylo @....!!!!)
...I ze dopiero jutro (ja nie wiem czemu dopiero jutro????) beda robili zajaczkowi usg i badanie krwi i ma nadzieje, ze jutro wyjdzie do domu. Dotychczas nic nie zrobili.

Mam pozdrowic was wszystkie i Zajaczek dopytuje co z Makaronka???? ja sie rowniez pytam???? Daria-zostaw Makaroniarza na sekunde i pisz nam tu jaki wynik testu...potem go pomolestujesz dalej, ok?

....napisala wlasnie wiecej-Justynka, tzn, Zajaczek...bo zapytalam ja czy cos jej dali, kroplowke, zastrzyk ...cokolwiek...i odpowiedziala, ze jedynie herbate i nic wiecej....zaraz mnie (tj mnie kropeczke) tu jasna cholera wezmie jak siedze.....no jak tak mozna.....??? i dopiero teraz lozko dostala i to na korytarzu .....:angry::crazy::angry::crazy:
Pisze, ze lekarz sie bardzo sceptycznie odnosil do niej i ona juz tez traci nadzieje i zebysmy sie nie martwily...no jak sie mamy nie marwtic???? jak??????

Nie mam slow dziewczyny...nie mam slow...poprostu isc ta i wystrzelac tych lekarzy jak stoja konowaly jeden przy drugim....
przeciez powinni krew zbadac, od razu usg zrobic, wyniki moczu.....dac jakas kroplowke duphaston na podtrzymanie...a oni nic Jej nie dali, nic nie zrobili i jeszcze tyle czasu czekala na łozko i to na korytarzu dostala.....biedny Zajaczek i popierdolony system opieki zdrowotnej w tym kraju!!!!!!!!!!
Jest mi tak strasznie przykro, ze juz sama nie wiem co mam napisac....
Zajaczku kochany-jestem z Toba!!!!!

O Mój Boze co sie niedzieje,jak mi przykro,brak mi słow:no::-:)crazy::wściekła/y::angry:

ok musze obrac i wstawic ziemniaki dla meza do obiadku...jak Jutynka jeszcze cos napisze dam znac... a na razie-pa!

Patrysiu-slicznotka jestes i mi tez bardziej sie podobasz w ciemnych wloskach:-) i dluuugich i takich krotszych wycieniowanych tez....jak np na foto z drzwiami i na tym gdzie jestes w spodnicy w szkocka krate z mezem;-)

Dziewczyny-trzymajcie dzis kciuki za Fasolke Zajaczka i za Zajaczka!!!!!!! prosze!!!!!!!!!!!!

Bedziemy trzymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAKARONKA-GRATULACJE TY SZALONA KLUSKO!!!!!

Nowych wiesci od Zajaczka brak..pozdrowienia od Was itd...przekazalam.

poprasowalam pol godziny gotujac te ziemniaki i noga znowu napieprza jak nie wiem.,.a juz bylo lepiej 2 dni z kolanikiem troszke...niech to licho!

Dziewczyny piszcie szybko co u Zajaca bo nie mam czasu czytac plissss.

U mnie II kreski chociaz druga ledwo ledwo no ale jednak test z czuloscia 100 takze spoko. Moj mezu zabiera mnie na randke do kina. Takze co i jak bede pisac jutro.

No chociaż Tej się udało, tak się bałaś zrobić test, a tu proszę nawet po południu wyszedł, czyli 100%-owa dzidzia pod serduszkiem.
Dbaj o siebie;-)

reklama
poprasowalam pol godziny gotujac te ziemniaki i noga znowu napieprza jak nie wiem.,.a juz bylo lepiej 2 dni z kolanikiem troszke...niech to licho!

w.kropeczko - a nie masz takiego usztywniacza do zakładania na wierzch na nogę, taki na rzepy, moja kuzynka miała takie coś na kolano, miało chyba z metr wysokości i mówiła, że w tym jak chodziła, to kolano mniej bolało

Do góry