reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hej Evie!
Tikanisek zaszla po laparoskopuii, a to operacja.
GRATULUJE ROCZNICY!!!!!! wiesz czego Wam zycze w zwiazku z tym;-)
wlasnie pamietalam ze cos miala a ze to wsio podobne to mnie sie popitolilo :eek: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to ja NIE DZIĘKUJE zeby nie zapeszyć! nie bede ukrywac ze mam wielkie nadzieje teraz .... dzisiaj 7 rocznica a za tydzien 3 rocznica slubu :sorry: wiec mamy co swietowac fajnie by bylo gdyby cos z tego swietowania wyszlo :confused2:

reklama
czesc dziewczyny;-)

Tak mi przykro z powodu Justynki.... jakie to niesprawiedliwe......:-:)-(
dziekuje ci kropeczko , że nam przekazujesz informacje od niej, przynajmniej wiemy co sie dzieje i nie oszalalysmy z niepokoju......:zawstydzona/y:

Strasznie przykro jak Justynke potraktowali. Ci lekarze pewnie kieruja sie zasada ze tak wczesnej -zagrozonej ciazy nie ma co ratowac bo to naturalna reakcja organizmu jesli cos jest nie tak z fasolka. Ale to moe byc progestero, endometrium ktore mozna oporawic itp.

Zajaczku jak juz psychicznie troche odpoczniesz to idz do jakiegos madrego gina i niech cie przebada gruntownie. Jestesmy z Toba. Na nastepna rocznice slubu bedziecie mieli juz na bank malutkiego "gownoroba" ;-)jak mowi pieszczotliwie moj m.:-D i bedziecie wspominac lajtowe czasu staranek kiedy to seks byl baaardzo czesto i bylo fajowo:tak:

czesc dziewczyny;-)

dziekuje ci kropeczko , że nam przekazujesz informacje od niej, przynajmniej wiemy co sie dzieje i nie oszalalysmy z niepokoju......:zawstydzona/y:
Witam. Jestem tutaj nowa. Pisze ponieważ staramy sie z chłopakiem o dziecko od trzech miesięcy i nic :( 4miesiące temu przestałam brac tabletki antykoncepcyjne MICROGYNON 21. I od razu wzieliśmy sie za starania o dzidziusia a tu za każdym razem przychodzi @. Dodam jeszcze ze od momentu w którym przestałam brac pigułki mam tylko 22dniowy cylk.

czesc dziewczyny;-)

Hej Marzenixx....
Mnie tez jest bardzo przykro, ze ustynke to spotkalo....ale dobrze, ze zrobila betke, beta nie klamie...i przynajmniej wie o co chodi i co bylo...teraz musi znalezc dobrego gina i moi zdaniem brac duphaston by pomoc kolejnej fasolce:-)

jak tam wczorajszy wypad nam morze...? Ze tez nie ma mnie w domu teraz...tzn. w kraju:-(.....podpielabym sie do rodzicow, bo jada za tydzien do Kolobrzegu i odwiedzilabym Koszalkowo:-):-)

Dziewczyny a nie nadal jest niedobrze i mam lekkie zawroty glowy....ja juz sama nie wiem czy to wirus...no ale mialam @...choc mi sie zatrzymala w ten dzien co wymiotowalam ciagle...no, ale lekarz pwiiedzial ze to wirus...juz glupia jestem...chyba zaraz sama testa sikne....i tylko go zmarnuje:baffled:

a tak na marginesie dzisiaj mi stuknelo 7 lat z P. :laugh2:
gratulacje kochana mi w grudniu stuknie 7 lat a we wrzesniu 2 po slubie:)
:-:)-:)-:)-:)no::no::no::no:mam wiesci od Zajaczka...płakac mi sie chce dziewczyny...
az nie moge w to uwierzyc

moze to byla slaba ciaza i dlatego przeciez sie mowi ze 50% ciaz nawet o tym nie wiemy odchodzi razem z @.. przykro mi z tego powodu ze sie nie udalo.. szkoda..:-:)-(

bardzo mi przykro Zajaczku :-(... odpoczniecie i nastepnym razem sie uda, wiem ze to male pocieszenie ale fakt ze mozesz byc w ciazy i poprostu fasolka byla slaba powinien odrobinke pocieszyc....Teraz to tylko wynocha ze szpitala odpoczac do domku a potem znow beda staranka....prawde mowiac ja tego nie rozumiem!!!! moze to zalezy od gina, bo ja od 8 tc bodajze mialam skurcze ale ani krwawien ani nic i od razu gin dal luteine, lezenie a jak nie przejdzie za 2 dni oddzial i szpital na podtrzymanie, tak samo bylo na IP ehhhhhh znieczulica

reklama
Dzień dobry!

witam się po weekendzie - widzę, że Eve wróciła z wojaży wakacyjnych:tak: - jak było???

Proszę o krótkie streszczenie - czy Madzia testowała i co z Justyną!!!!!!!!!!!!

Do góry