Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tak na beszczela ..... co tym babom do glowy przychodzi??????albo ty kiedys odbierz ten tel a M. zmus do spowiedzi bedzie wam obojgu latwiej!
![]()
no wlasnie-musisz poznac jego wersje i potem jej i zrobic konfrontacje...wtedy sie okaze kto klamie a kto mowi prawde.
Niuniu-nie poddawaj sie!
Dobra napisze na ogóle
nowe info odnośnie sytuacji z moim M
babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie
Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom
odechce się jej zarywania do żonatych facetów!

Nic - pisałam do Badaickiej bo się ukrywa - tzn. w krzakach siedzi jak Kaprycha:-)
wiatj Romka![]()

no no kochana :-):-):-) cud miod :-) i baaardz ofajny kolorek wloskow !!!! ty chuderlaku!A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
EWUNIU ja już jej parę słów napisałam na NK.
Tak się dziwnie zgrało, że właziła sama na mój profil.
jakas nienormalna! szok normalnie!
a odpisala ci cos? czy udaje ze jej nie ma!? dorwij jak najszybciej M. niech wyjasni sprawe i niech nie gada tekstow typu: nie ma o czym mowic ....
trzymam kciukasy! 
bedziemy dzisiaj swietowac 

Kropeczko na pewno zauwazyłaś na tych fotkach co Ci wczoraj wysłałam jaką mam cerę a tam miałam makijaż tylko taki z całego dnia nie poprawiany i trochę starty i widać doskonale jaką mam cere
następne zdzirsko na horyzoncie!!!! jakie to są ku.... Mają satysfakcje z rozbijania rodzin czy coDobra napisze na ogóle
nowe info odnośnie sytuacji z moim M
babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie
Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom
odechce się jej zarywania do żonatych facetów!
Tylko muszę jeszcze zmusić M do mówienia, ale szczerego, w końcu przysięgaliśmy sobie przed Bogiem, więc lepiej niech będzie szczery, bo jak poskarrze się mojej śp mamusi i jak ta zejdzie z nieba i mu po pusku natrzaska to odechce się mu wszystkiego!

wywlekłabym takie za kudły, nago po żwirowej drodze, albo wiejskiej drodze z krowimi plackami!!!!!!!!! 

co za sucz!!!!! do zonatego faceta wypisywac! jakas urojona kretynka roku!!!!
tez kiedys mialam taka sytuacje i zadzwonilam do laski,troche jej pocisnelam,facetowi tez dostalo sie po lbie i sprawa ucichla...(na jakis czas) ale to dluuuuuga historia i nie na to forum;-)
ja bym jej pokazala kto tu zadzi!![]()
no no kochana :-):-):-) cud miod :-) i baaardz ofajny kolorek wloskow !!!! ty chuderlaku!
jakas nienormalna! szok normalnie!
a odpisala ci cos? czy udaje ze jej nie ma!? dorwij jak najszybciej M. niech wyjasni sprawe i niech nie gada tekstow typu: nie ma o czym mowic ....
trzymam kciukasy!
ja spadam dziewuszki do kina z malzembedziemy dzisiaj swietowac
![]()
jak się by między mną a M pop*******A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:
wow ale lacheta z CiebieA skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:

;-)