reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ale sie usmialam buhahahha! serio mnie ubawilas!ja mam malutkie B:sorry:zastanawiam sie powaznie nad powiekszeniem...ale w dupie by mi sie przydalo i w biodrach troszke to na kiedy sie ustawiamy na ten zabieg..?

No to jak dla mnie moze byc i dzis:-))))))))
mnie moj biust wystarcza...M mowi ze sie w rece idealnie miesci...a pewnie po dziecku i tak i urosna...ale w tylku i biodrach chcialabym zrzucic...jednak nie da sie walczyc z genami:no:

A jest tu jakaś staraczka z Zielonej Góry?
nie ma chyba....:no:
Niunia..no ale laseczka pierwsza klasa jestes

Dawaj namiar na ta krowe..:p
O Exblondi!!! Ola-co bylo na wizycie???? PISZ ZARAZ BO SIE WNERWIE!!!!! i dawaj fotke wloskow!!!!! Co sie nie odzywasz malpo jedna, co???

Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:-:)-:)-(, nadal lezy na korytarzu:wściekła/y::no::wściekła/y:miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......

foty w nowych wlosach jeszcze nie mam...moze dzis cos na NK wstawie..

a u lekarza...eh...dluga historia..musze p\rzetrawic..i opisze za moment

Niunia czy ja dobrze widze? Ona ma 2 dzieci?????
I Twojego M. w znajomych na 1ym miejscu....cholerka...a skad oni sie znają? tylko z pracy czy juz wczesniej cos bylo miedzy nimi kiedys?

Niunia czy ja dobrze widze? Ona ma 2 dzieci?????
I Twojego M. w znajomych na 1ym miejscu....cholerka...a skad oni sie znają? tylko z pracy czy juz wczesniej cos bylo miedzy nimi kiedys?

Pracuje w tej samej firmie co mój M. Tylko w innej dziedzinie.
Tak ma dzieci ale jest młodsza od mojego M.

dzieci i maz...co za szmata...!!!!!!!!!

dlaczego zajączek ma zabieg??przeciez sie nie robi zabiegow w tak wczesnej ciazy to raz a po drugie tam sie nie zdazylo wytworzyc nic do zabiegowania.(łożysko itp...).

reklama
Do góry