w.kropeczka
Fanka BB :)
Dziewczyny, rozpisujecie się, że trudno nadążyć
madzia84, czyli masz objawy typowo ciążowe ;-)
Ja dzisiaj odbierałam część wyników na hormony:
Byłam też u ginekologa na USG macicę mam niby w porządku, na jednym jajniku jakiś pęcherzyk wielkości 20 mm i jeden jajnik większy od drugiego. Podobno wszystko jest w porządku. A to nic, że mnie non stop kłuje z lewej strony
- prolaktyna 13,95 ng/ml (norma 5-35)
- TSH 1,71 mU/L (norma 0,27-4,20)
Nawet lekarz nie przeczytał, po co robi te USG i musiałam się przypomnieć z tą mleczną wydzieliną z piersiżadnych wyników nie chciał widzieć i mam sobie iść na onkologię piersi
. Koniec tematu
zdenerwowała mnie tą spychologią i traktowaniem
odhaczona i może szukać szczęścia gdzie indziej. Z tego wszystkiego serce mnie boli i mam ochotę ryczeć
Zaczynam wątpić w prawdziwych lekarzy z powołaniadostałam kubeł zimnej wody na głowę i nawet odechciewa mi się starania o dziecko
![]()
Elisse-tylko sie nie denerwuj bo nerwy sa zlym doradca...spokojnie kochanie...po kolei:
pecherzyk masz ladny...20mm czyli rosnie super! ktory masz dzien cyklu??? pewnie za dzien, dwa peknie i bedziesz miala owulacje

Wyniki masz dobre, prolaktyna i TSH w normie...robilas cos jeszcze???
I jesli masz niewielka roznice wielkosci jajnikow to wszystko ok...pewnie taka Twoja uroda:-)wiele ludzi ma np nierowne nerki itd...
A kluc cie moze bo zbliza sie owulacja...
Odeslala Cie w sumie z niczym...no ale z czyms-skierowal Cie do specjalisty bo on nie widzi nic w swojej dzialce do naprawiania, ja tak bym to zrozumiala...wiec sie nie denerwuj!!!!!!
Mim zdaniem albo powinnas isc do ginekologa ktory specjalizuje sie w badaniach piersi, albo do takiego chirurga zeby zrobil Ci usg piersi i je poogladal?
Robilas badanie moczu??? takie klucie to moze byc tez kamyk/piasek na nerkach...niekoniecznie sprawy ginekologiczne. Mialas usg jamy brzusznej-u chirurga np?