reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

no tak, tylko wyskoczylam po czekolade a tu znowu jakas litania!!!!:crazy:

no to juz wogole do mojej wiadomosci nie dotrzesz nigdy w zyciu.....
no zlituj sie kropeczko nade mna:sorry:
Patrysiu - czy Wy już dla Alanka chrzestnych zamawiacie?:szok::szok::szok:
ja z moimi siostrami mamy juz od dziecka ustalone że będziemy chrzestnymi dla siebie nawzajem i tylko my! chocby nie wiem ile dzieci bylo bedzie po kolei kazda a jak bedzie trzeba to i po trzy razy!:-D

kaprycho zza krzaka , uwielbiam te twoje 3 grosze hahahha:-D:-D:-D

reklama
Kochanie-masz 2 wyjscia: 1-poczekaj 2 dni...jak @ sie nie zjawi to sikaj testa raz jeszcze. A jak nie to idź na betke! zaplacisz kolo 30 zl i masz wynik w tym samym dniu lub w nastepnym i to pewny wynik...

A gdzie w UK na betke, powiedzcie mi kobiety kochane? Jak to tutaj wyglada, ktoras wie?
Ostatnim razem jak test wyszedl mi pozytywnie, zaczelam krwawic brzydko no i poszlam do GP z mojej przychodni studenckiej, a ten mnie brzydko potraktowal. Po kilku minutach dopiero zajazyl o co chodzi i powiedzial z wielkim zdziwieniem: "Aaaa... to pani chce ZATRZYMAC dziecko!" :szok: I co mi powiedzial? Poprosilam o skierowanie na bete, a on na to, ze on mi bety nie zrobi. Ze NIKT mi bety nie zrobi. I ze w ogole to pewnie jest poronienie, ale mam sie nie przejmowac, bo poronienia sie czesto zdarzaja.:eek: Wyszlam z takim placzem, ze mala bania. Diagnoza poprawna, szkoda tylko, ze koles nie ruszyl dupy, zeby zrobic cokolwiek.:wściekła/y:

A jakie ty dostałaś leki, bo ja muszę iść do dermatologa, bo mam kolor wmiare stały cery i dużych syfków nie mam ale całą masą krostek, zaskórników i grudek, które przy każdej sprzyjającej okazji robią się wybitnie widoczne i stan zapalny i wtedy tylko tona tapety pomaga.
ja dostałam antybiotyk TETRALYSAL
maśc EPIDUO
płyn do mycia twarzy bez wody CETAPHIL
i t cyba tyle a jeszcze jak na słońce wychodzę to mam sie smarować kremem z BIODERMY faktor 40
Bernadko..ja nie wiem-dyzyzja nalezy do ciebie...wiem, ze wiele kobiet w ciazy narzeka na cere-a wielu tym , co mialy klopoty-wszystko sie w ciazy ladnie wyrownuje i tradzik zanika...na dwoje babka wrozyla...
a czy u ciebie ten tradzik to jedyny powod przerwania staranek??? bo jesli tak...to ja bym z powodu tradziku tylko staranek nie przerywala...wydaje mi sie....

Ty sie ciesz a nie becz...fajnie jest miec sliczne kolezanki...ja np. sama sie ciesze ze i Niunie i tez Ciebie wsrod znajomych mam...bo buziaczek masz sliczniusi...i usmiech i oczka i wogole...i jeszcze teraz fryzurke:-):-):tak::-)

masz taka jaka ja mialam w dniu slibu...wiec ja to dobrze znam bernadko, naprawde! a teraz mam o niebo lepsza, naprawde...nie jest idelana, bo taka pewnie nigdy nie bedzie...ale jest duuuuzo lepsza:-)
Kropeczko ze starankami to było tak ze chciałam je przerwać ponieważ chciałam sobie psychicznie odpocząć i nie myśleć o tym przez jakiś czas a miedzy czasie umyślałam sobie właśnie leczenie trądziku :tak:

ja nie beczę ze jesteście takie slicznotki tylko ze mi karta graficzna w kompie siadła :eek::eek:

jeszcze musze dobrze pomyśleć co zrobić ale bratka już pije 3x dziennie jak polecałaś :-):tak::-)
Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:-:)-:)-(, nadal lezy na korytarzu:wściekła/y::no::wściekła/y:miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
zeby sie tylko nie zgodziła na ten durny zabieg bo moze sobie zaszkodzic tylko a raczej lekarze jej moga zaszkodzic :wściekła/y::no::angry:
Kurka woda...ja was przepraszam teraz za to co napisze...ale szlag mnie trafia ze dziewczynie moga zrobic krzywde...

W takim czasie po zapłodnieniu to jest dopiero komóreczka podzielona na 100 czesci..tam nie ma co do zabiegu dawać! Niech Justyś się nie zgadza na żaden zabieg. Większość lekarzy powiedziałaby że to nie ciąża jeszcze bo nie doszło do pełnego zagnieżdżenia w endometrium - gdyby nie zrobiła bety nawet nie wiedziałaby że jest w ciąży i myślałaby że @ jej się spóźniła i organizm sam by jej się oczyścił bez ingerencji lekarzy. Większość z nas była już w ciąży nawet o tym nie wiedząc - właśnie w takiej sytuacji jak Justyś.

Przepraszam że jestem taka brutalna.
Ja bym się nie zgodziła na zabieg i poszła do domu..
nie jesteś brutalna masz 100% racjii!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
jeszcze raz przepraszam jesli kogos urazilam tym co napisalam...chyba uciekne ze wstydu z fortum
nie uciekaj bo dobrze powiedziałaś !!!:tak:

Kaprysia-dobrze ze choc czasem troszke tylka zza tych krzakow wystawisz:-)
:zawstydzona/y:ile Ty mials słonko poronien...jesli moge Cię spytac????:-(
To faktycznie Ci namieszali suepr lekarze....gnoje jedne:wściekła/y::angry::wściekła/y:

A co do Twojego podejscia do chrztu...to tu juz wchodzi bardziej kwestia wiary ....nie przesadow.

Kochana poronien z lyzeczkowaniem mialam 3 + 2 x biochem.:zawstydzona/y:
Nie chce rozpoczynac dyskusji na ten temat ale ja nie jestem osoba "wierzaca", jestem raczej racjonalistka i wszystko na wlasnie takiej podstawie zawsze staram sie sobie tlumaczyc. Probuje calkowicie eliminowac mistycystyczne myslenie z mojego zycia (czasem to trudne, np. wiara w dobra, czy zla passe, nie zapeszanie itp.) To dlatego postawilam znak rownosci miedzy chrztem a przesadem. Przepraszam, nie chcialam nikogo urazic. Wiem, ze wiara (czy nawet jej brak) to bardzo osobista czesc filozofii zyciowej kazdej z nas. :sorry:

kaprycho zza krzaka , uwielbiam te twoje 3 grosze hahahha:-D:-D:-D
My sie chyba i bez slow swietnie rozumiemy :-D:-D:-D:-D Buziak

Hihi, ja byłam też 27 czerwca na ślubie i pogodę młodzi mieli przepiękną, jak na zamówienie... pewnie byłyśmy w różnych końcach Polski kropeczko :-)
....no ale jak najbliższa @ się będzie opóźniać to chyba nie będę miała wyjścia, chociaż ostatni cykl miałam 41 dni (właśnie sprawdziłam), czy to znaczy, że będą coraz dłuższe?? dlaczego? :eek:

Ja bylam w Małopolsce:-) lalo caly dzien...ja od fryzjera bieglam do auta pod kurtka nad glowa....mlodzi mzokli...zdjec w plenerze nie bylo....:-(

Tempka powinna byc wyzsza...fakt...ale wiesz, sa wyjatki od zasady....
Wogole masz dlugie dosc te cykle kochanie...naprawde...

Nie wiem co Ci doradzic...ale moze sie jednak fasolka czaji????

hallo Lolitka!

no tak, tylko wyskoczylam po czekolade a tu znowu jakas litania!!!!:crazy:

no zlituj sie kropeczko nade mna:sorry:

:-D

Kropeczko....zlituj sie nad nami..."zlituj sie nad nami"...i kto tu litania pisze, no kto???

reklama
Do góry