reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka Kropeczka :-) Widze ze niezle tutaj rzadzisz dzisiaj :-D:-D:-D

Kaprycha - wolaboga. Nie wiedziala ze Ty mialas w przeszlosci takie przejscia. Jestes dzielna kobita. Super ze sie nie lamiesz i walczysz

reklama
Kaprycha - nie dadzą Ci dziś w krzakach po cichutku posiedzieć, co????:-D:-D:-D

musisz się poudzielać:-)
pisałaś, że dietę porzuciłaś - dlaczego????
buziak dla Ciebie:tak:

Qcz

Konowal nastepny i tyle z tego gina. Łachmyta niemyty

Daj spokoj, ile razy sobie przypominam o tej wizycie to mi sie noz w kieszeni otwiera. Badania krwi to byla pierwsze rzecz, o ktora poprosilam. i co mu szkodzilo wypisac skierowanie, przeciez nie kazalam mu samemu mnie nakluwac, a potem badac. A ze mna jak z idiotka, ze w ogole nie ma ciazowych testow krwi, ze mam sikany zrobic znow, ze jak wyjdzie to wyjdzie, jak nie, to poronilam. A ja uparta, ze glupia nie jestem, ze bete moga mi zrobic. A on na to, doslownie: "nikt pani bety nie zrobi". Idiota. A na odchodnym jeszcze kazal mi sie zdrowo odzywiac, jesli staram sie o dzieci.:eek:

Hejka Kropeczka :-) Widze ze niezle tutaj rzadzisz dzisiaj :-D:-D:-D

Kaprycha - wolaboga. Nie wiedziala ze Ty mialas w przeszlosci takie przejscia. Jestes dzielna kobita. Super ze sie nie lamiesz i walczysz

To prawda, Korpeczka rozstawia nas dzisiaj wszystkie po katach :-D

Kochana, nie jestem dzielna. Kazda na moim miejscu dalej by walczyla, taka juz nasza natura :-D:-):-):-D Powiem tylko, ze jak sie teraz nie uda, to sie mega wqrwie :laugh2:!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sie nie dziwie Kaprycha - wqurwic sie mozna nieziemsko.
Ja tez sie zalamke jesli nie wyjdzie w pazdzierniku. Bo jak nie wyjdzie - to wyjezdzam z kraju i wale dalej

Do góry