ale miałyście humorki - dobre

co tam się dziejeTo prawda,u mnie na listopadówkach tylko ciągle zadymy...
Jedna laska uznała, że może sama decydować o wyglądzie forum i kazała adminowi przenieść wątki regionalne gdzie indziej (wywalic je z listopadówke) i afera i złośliwości gotowe.
Mi się nawet nie chce gadać na ten temat.
Passingby mogłaby coś na ten temat powiedzieć![]()

cześć Marzenko - jak w rodzinie powiadasz;-)Cześć Anetko ;-) ( moja siotra ma tak na imię)
Eve - nie czepiam się tylko naprawdę pzreoczyłam - sorkisie czepiasz no....
nie napisalam bo doslownie strone wczesniej byl moj post myslalam ze tylko go przeoczylas i zaraz go znajdziesz!
a urlopik pracowity ale za krotki! za rok biore pite 2 tyg! a najlepiej za miesiac poprosze 9 miesiecy + macierzynski!
![]()

pewnie go jeszcze znajdę

a urlop - pewnie w ciąży trzeba odpoczywać także bierz za miesiąc L4 i leż;-)
Cześć Bernadko - ja do kawki chętnie - juz piję

Kanka - nie można się opalać ale nie wiem dlaczego - chyba chodzi o przegrzanie i te promienie szkodliweNo wreszcie się pojawiłyście, Zaniepokojona - buziaki za samego rana
Ja się nawet czuję w miarę, w miarę.
Mam pytanko - wiem, że nie można się w ciąży opalać a wiecie może czemu? Samego brzucha czy ogólnie nie można się na słońce wystawiać?
myślę, że jak lekko spaliłaś ramiona ale z użyciem filtru to nie powinno być źle, tylko nie siedź za długo na słońcu - do cienia uciekaj

Kropeczko nie ważne kto - ważne jakie wieści - dobrze, że Zajączek wychodzi ze szpitala bez zabieguNo tak...jak złe wieści do ja mam sie produkowac i zza granicy je Wam słać, .....ale jak dobre wieści to Zajaczek najpierw do Hanki.....

a Ty Bidulko się męczysz z tym kolankiem - przytulam:-(
Tak ja słyszałam o soku z malin - to chodzi właśnie o te rozgrzewające właściwości - nie wiem dokładnie czy zwęża czy rozszerza naczynia krwionośne, ale moze spowodować skurczeno też mi się tak wydaje, ale to nigdy nie wiadomo, chciałam się w wodach termalnych pomoczyć troszkę a moja gin jak na mnie wyskoczyła, że mają właściwości poronne! rozpuszczone są w nich jakieś tam związki (szczawiany, borowiny czy coś takiego) które wywołują poronienia.
a wiedziałyście, że nie można w ciąży soku malinowego pić? może wywołać skurcze wg nowych badań, fety nie można jeść.... matko co kilka lat nowe rewelacje....
a te wody termalne to mnie zestresowały, ja bym tam siedziała kilka godzin.....![]()
feta to dlatego, że moze być listerioza a wody termalne to nie wiem dlaczego