reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dzień dobry Lachony,
już mnie dzisiaj wszystko tak denerwuje, że nie mogę. Pozycja w jakiej leżę, siedzę, stoję. Najchętniej to bym zataczała kółka wokół mieszkania. :angry:
@ wciąż brak i nie zanosi się póki co (normalnie to mi falstartuje na 5 dni przed swoim prawdziwym startem), wiec kciuki trzymamy:sorry:

Dzień dobry Lachony,
już mnie dzisiaj wszystko tak denerwuje, że nie mogę. Pozycja w jakiej leżę, siedzę, stoję. Najchętniej to bym zataczała kółka wokół mieszkania. :angry:
@ wciąż brak i nie zanosi się póki co (normalnie to mi falstartuje na 5 dni przed swoim prawdziwym startem), wiec kciuki trzymamy:sorry:
Oj trzymamy:tak:

Kropeczko tylko nie "bij" jak to przeczytasz!!

Badaicka wychodź z tej wanny juz bo sie rozpuścisz!!

Qcz a ile Ci sie sóźnia @ ?? kciuki zaciskam!!

Qcz a ile Ci sie sóźnia @ ?? kciuki zaciskam!!

Niewiele, dwa dni? Ale biorac pod uwage, ze przez cale moje zycie (tzn odkad okresu dostaje) zawsze mialam plamienia na 5 dni przed okresem, a teraz cisza, to wyglada to dosc dobrze:tak:. Mialam dwa dni plamien na 6 dni przed spodziewanym okresem i to bylo na tyle. Teraz ma skurcze, ale rzadko i inne. Boje sie tylko, ze to matka natura sobie ze mnie zarty stroi. :eek:
Z testem poczekam do jutra.

.....zasypiam .... :eek::confused2::confused2::confused2:

mala spiąca królewna!

wiec kciuki trzymamy:sorry:

trzymamy:tak:...wszystko idzie w dobrym kierunku!!!!!

Bernadko-dziekuje Ci bardzo!!!! na tak odwzne posuniecia jak teraz Twoje i asymetryczne to ja nie jestem gotowa, ale chyba skorzystam z tych twoich rad co do dlugosci i karku....we wrzesniu w kraju:-))))

Niewiele, dwa dni? Ale biorac pod uwage, ze przez cale moje zycie (tzn odkad okresu dostaje) zawsze mialam plamienia na 5 dni przed okresem, a teraz cisza, to wyglada to dosc dobrze:tak:. Mialam dwa dni plamien na 6 dni przed spodziewanym okresem i to bylo na tyle. Teraz ma skurcze, ale rzadko i inne. Boje sie tylko, ze to matka natura sobie ze mnie zarty stroi. :eek:
super to wygląda tak ze nie pozostaje mi nic innego tylko 3mać kciuki za jutrzejszy tescik ale na pewno pozytywny będzie!! a który to wasz cykl starań??

reklama

sikaj jutro z rana i pisz od razu co wyjdzie!!!!! trzymam kciuki Qcz...i pls wyjasnij pochodzenie tego nicka;-)

Bernadko-ja mialam kiedys takie na Ty na tej focie na nk...ale lat temu z 10...i nie mam zdjec cyfrowych...tylko kolor mialam wtedy-rudy-taki miedziany:-))):tak:

Do góry