reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

to co z Ciebie za artystka??? pochwal nam sie-jakie to prace???
cym sie zajmujesz??? juz podziwiam ...choc jeszcze nie wiem...:-)
I nazwisko na "Q"...mamma mia....a raczej o qrczaczek!:laugh2:

A co do fasolki...przykro mi ze sie w styczniu nie udalo...ale teraz bedzie dobrze-trzeba wierzyc i miec nadzieje...nie denerwuj sie tyle-jutro sikniesz i sie uda...kupilas juz test?

:sorry: Ja tam nie lubię o sobie... jestem tzw creative designer. Zajmuję się projektowaniem różności od materiałów promocyjnych, czyli broszur, plakatów etc do grafik. A poza tym fotografuję, albo czasem pędzlem pociągnę. Ostatnio np znalazłam nową formę ekspresji w malowaniu mebli:-)

Mozesz sobie zajrzec na rozne pierdółki moje co mam online: Picasa Web Albums - Dominika

Test kupuję dzisiaj, niedługo idziemy z moim, jak mu sie znudzi łapanie much w kuchni:-p

reklama
Mieszam wszystko mikserem ale w malakserze tez chyba mozna :tak:
Madzia!!!! znaczy Cookie Monster - jesteś niezastąpiona....dziękuję baaardzo!!!
Zmykam do kuchni zrobic to ciasto!!!!
do potem babeczki;-)

EVE -WSTAWAJ....szkoda dnia!!!!!!
OLA-PM-WYLAZ Z KRZAKOW
MARTYNKO....:crazy:

NIUNIA27-...i na czym stanelo...gadalas z mezem???????

:sorry: Ja tam nie lubię o sobie... jestem tzw creative designer. Zajmuję się projektowaniem różności od materiałów promocyjnych, czyli broszur, plakatów etc do grafik. A poza tym fotografuję, albo czasem pędzlem pociągnę. Ostatnio np znalazłam nową formę ekspresji w malowaniu mebli:-)
Mozesz sobie zajrzec na rozne pierdółki moje co mam online: Picasa Web Albums - Dominika
Test kupuję dzisiaj, niedługo idziemy z moim, jak mu sie znudzi łapanie much w kuchni:-p
oooo to znalazlam pokrewna duszyczke! :-) wlasnie chce przerobic meble na dzieciece i zastanwialam sie jak to zrobic plizzzz poradz! :-)
trzymam kciukasy za testa! :sorry:

Bernadko SUPER ta fryzurka NAPRAWDĘ :-D:-D:-D ja w zeszłym roku walnęłam sobie mega asymetrię ale mojemu Pawłowi sie nie podobało wogóle :-:)baffled:
Ja miałam prawą strone prawie do ramion a lewa krótka tak za ucho i tył wycieniowany podobnie do Ciebie :tak:
Ja to mówię,że włosy nie zęby odrosną :-D:-D:-D
Co do cery to hmmm faktycznie nie wyglada to fajnie ale...NIE JEST NAJGORZEJ
wypróbuj tą terapie którą poleca Ci Kropeczka i zobaczysz jak bedzie.
Ja miałam coś podobnego i mnie osobiście pomogły pigułki hormonalne odkąd zaczelam je brac moje problemy sie skończyły ale wiem,że to nie jest lekarstwo :-(
wiec nawet fotek nie robiłam.

Zaraz mnie kur..ca strzeli!

:-D:-D:-D

Uff - uwielbiam kłotnie forumowe - samowola moderatorska na listopadzie ciąg dalszy... zesz fuk :)

Witam się w ten piękny środowy poranek :)
Ida kopie od rana, porządek w domu jak trzeba, pranie powieszone, obiad gotowy... NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDYYYYYY!

Poziomka - mów już co u ciebie! Ukradnij neta sąsiadom!

reklama
Bernadko SUPER ta fryzurka NAPRAWDĘ :-D:-D:-D ja w zeszłym roku walnęłam sobie mega asymetrię ale mojemu Pawłowi sie nie podobało wogóle :-:)baffled:
Ja miałam prawą strone prawie do ramion a lewa krótka tak za ucho i tył wycieniowany podobnie do Ciebie :tak:
Ja to mówię,że włosy nie zęby odrosną :-D:-D:-D
Co do cery to hmmm faktycznie nie wyglada to fajnie ale...NIE JEST NAJGORZEJ
wypróbuj tą terapie którą poleca Ci Kropeczka i zobaczysz jak bedzie.
Ja miałam coś podobnego i mnie osobiście pomogły pigułki hormonalne odkąd zaczelam je brac moje problemy sie skończyły ale wiem,że to nie jest lekarstwo :-(
wiec nawet fotek nie robiłam.
Madziu ja pigułki też brałam raz 2i poł roku i potem też ponad dwa ale jak odstawiałam to wszystko wróciło i za pierwszym razem i za drugim a w trakcie było dużo lepiej choc nie idealnie ale nie było źle. A ty jakie brałaś?? Masz jakąś fotkę z ta asymetria na glowie?? jak tak to mi przeslij na maila plizzzzzzzz

Do góry