reklama
passingby
Fanka BB :)
Na uśmiech:
- Poruczniku, czemu zwykle jeździcie na urlop do Soczi?
- Ile tam bratnich dusz! Tania Iwanowa, Lena Pietrowa, Gałoczka Sidorowa...
- Dobrze wam, poruczniku!
- No nie do końca. Są też wrogowie. Wasia Iwanow, Pietia Pietrow, Grisza Sidorow...
I myśl miesiaca:
Nawet najbardziej zaawansowane urządzenie gimnastyczne w warunkach domowych zamienia się w wieszak na ubrania.
(humor rosyjski @ joemonster.org)
- Poruczniku, czemu zwykle jeździcie na urlop do Soczi?
- Ile tam bratnich dusz! Tania Iwanowa, Lena Pietrowa, Gałoczka Sidorowa...
- Dobrze wam, poruczniku!
- No nie do końca. Są też wrogowie. Wasia Iwanow, Pietia Pietrow, Grisza Sidorow...
I myśl miesiaca:
Nawet najbardziej zaawansowane urządzenie gimnastyczne w warunkach domowych zamienia się w wieszak na ubrania.
(humor rosyjski @ joemonster.org)
asiq83
Jestem. Z mebli nie jestem do końca zadowolona, no ale jakoś to rozgryzę, żeby było dobrze.
A ja tak sobie szperam po internecie i znalazłam taką stronkę, może którejś z Was się przyda :-)
Staramy Si
Świetna fryzurka :-). Ja w ogóle tak strasznie chciałabym mieć idealnie proste włosy, bo moje to mi się puszą i wykręcają i jak tylko trochę podrosną, to już mam z nimi kłopot, bo codziennie rano muszę układać...świerzynka zrobiona telefonem Pawła bo aparat uzyczyłam siostrze na wakacyjny wypad z ukochanym
Kochanie, wiem, że musisz to wszystko robić, ale staraj się nie przemęczać, ok?
A ja tak sobie szperam po internecie i znalazłam taką stronkę, może którejś z Was się przyda :-)
Staramy Si
asiq83
Bardzo proszę, mam nadzieję, że teraz zadziała :-)Asiq kochanie nie jest źle nie przemeczam się ja tylko nie lubie robic nic na słońcu i samo to mnie meczy
coś mi sie nie chce ta stronka otworzyć wklej proszę jeszcze raz linka do niej
http://www.staramysie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=20
A co do słońca, to ja tez już nie lubię. Kiedyś mogłam godzinami leżeć na słońcu a teraz 5 minut i mam ochotę uciekać od chłodnego domku
asiq83
Dziękio jakie super przedszkole będzie
Dziewczyny ma ktoraś z was jakieś wieksze wiadomości na temat zdrowego odżywiania sie żebym mogła zaczerpnać porady??

No ja niestety nie pomogę, bo mi bardzo daleko do zdrowego żywienia. Co chwilę postanawiam, że zmieniamy z M nawyki, ale jakoś nam nie wychodzi...
reklama
Betka85
ja właśnie chciałabym się kogos poradzic bo moze mi sie tylko wydaje ze tyje z powodu słabej przemiany materii a moze w rzeczywistości moja dieta temu sprzyja a mi sie tylko wydaje że nieDzięki
No ja niestety nie pomogę, bo mi bardzo daleko do zdrowego żywienia. Co chwilę postanawiam, że zmieniamy z M nawyki, ale jakoś nam nie wychodzi...

Olu PM pomocy ty ostatnio wiesz duzo na ten temat!!
Podziel się: