reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka świetnie wygladasz a ten pomysł z pasemkami to trafiony jak najbardziej.

Dziewczyny wróciłam co miałam zrobić zrobiłam i mam dosć przez tą godzinke tak mi przygrzało słoneczko że szok mam dosć

reklama
Na uśmiech:

- Poruczniku, czemu zwykle jeździcie na urlop do Soczi?
- Ile tam bratnich dusz! Tania Iwanowa, Lena Pietrowa, Gałoczka Sidorowa...
- Dobrze wam, poruczniku!
- No nie do końca. Są też wrogowie. Wasia Iwanow, Pietia Pietrow, Grisza Sidorow...

I myśl miesiaca:

Nawet najbardziej zaawansowane urządzenie gimnastyczne w warunkach domowych zamienia się w wieszak na ubrania.

(humor rosyjski @ joemonster.org)

Jestem. Z mebli nie jestem do końca zadowolona, no ale jakoś to rozgryzę, żeby było dobrze.

świerzynka zrobiona telefonem Pawła bo aparat uzyczyłam siostrze na wakacyjny wypad z ukochanym
Świetna fryzurka :-). Ja w ogóle tak strasznie chciałabym mieć idealnie proste włosy, bo moje to mi się puszą i wykręcają i jak tylko trochę podrosną, to już mam z nimi kłopot, bo codziennie rano muszę układać...

Dziewczyny wróciłam co miałam zrobić zrobiłam i mam dosć przez tą godzinke tak mi przygrzało słoneczko że szok mam dosć

Kochanie, wiem, że musisz to wszystko robić, ale staraj się nie przemęczać, ok?

A ja tak sobie szperam po internecie i znalazłam taką stronkę, może którejś z Was się przyda :-)
Staramy Si

Asiq kochanie nie jest źle nie przemeczam się ja tylko nie lubie robic nic na słońcu i samo to mnie meczy
coś mi sie nie chce ta stronka otworzyć wklej proszę jeszcze raz linka do niej

Asiq kochanie nie jest źle nie przemeczam się ja tylko nie lubie robic nic na słońcu i samo to mnie meczy
coś mi sie nie chce ta stronka otworzyć wklej proszę jeszcze raz linka do niej
Bardzo proszę, mam nadzieję, że teraz zadziała :-)

http://www.staramysie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=20

A co do słońca, to ja tez już nie lubię. Kiedyś mogłam godzinami leżeć na słońcu a teraz 5 minut i mam ochotę uciekać od chłodnego domku :)

coś mi posta spierniczyło

napisałam asiq ze już mi sie stronka otwarła i ze ja nie lubie słońca bo mam jasna karnacje i łatwo mnie na czerwono opala a potem mi skóra schodzi

Ostatnia edycja:
A w ogóle to się pochwalę, a co tam :-D Nasze dzieło, jeszcze nie dokończone, w nowym przedszkolu :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 2.jpg
    2.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 39
  • 3.jpg
    3.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 4.jpg
    4.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 35
o jakie super przedszkole będzie

Dziewczyny ma ktoraś z was jakieś wieksze wiadomości na temat zdrowego odżywiania sie żebym mogła zaczerpnać porady??

o jakie super przedszkole będzie

Dziewczyny ma ktoraś z was jakieś wieksze wiadomości na temat zdrowego odżywiania sie żebym mogła zaczerpnać porady??
Dzięki :zawstydzona/y:
No ja niestety nie pomogę, bo mi bardzo daleko do zdrowego żywienia. Co chwilę postanawiam, że zmieniamy z M nawyki, ale jakoś nam nie wychodzi...

reklama
Dzięki :zawstydzona/y:
No ja niestety nie pomogę, bo mi bardzo daleko do zdrowego żywienia. Co chwilę postanawiam, że zmieniamy z M nawyki, ale jakoś nam nie wychodzi...
ja właśnie chciałabym się kogos poradzic bo moze mi sie tylko wydaje ze tyje z powodu słabej przemiany materii a moze w rzeczywistości moja dieta temu sprzyja a mi sie tylko wydaje że nie :baffled::baffled:

Olu PM pomocy ty ostatnio wiesz duzo na ten temat!!

Do góry