Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tego co ja sie orientuje to nasza Makaronka to własnie brała i ma już teraz II kreseczki na teście,ale ja Ci nic nie pomoge to jej musisz popytac może napisz do niej na priv to jak bedzie na forum to Ci odpiszedziewczyny brała któraś ,castagnus ?męczę sie juz teraz 5 cykl , @ sie skończyła zaczęłam brac wiesiołka wit. c no i wyczytałam gdzieś o tym zielsku.
Opinie ma naprawdę świetne , ale ja nie robiłam jeszcze badań, nie wiem czy wziąść czy nie?
to nazwisko po moim M i to nie moja rodzina chociaz moze jakas kuzynka od strony M.. nie mam pojecia..Kamilko a nie masz Ty czasem rodziny u mnie w Kluczborku?
Bo ze mna do klasy do podstawówki chodziła Agnieszka B(tu Twoje nazwisko się powtarza)mam ja w znajomych na n-k
a mialam nadzieje, ze sie udaBo bedziesz u Pani :-( osukujeskomplomisem miał byc czwaltek
![]()

Czesc dziewczynki Kropcia martynka i badnicka chyba tylko wy jestescie obecne co tam u was i![]()
Kropeczko dzidzia sama wybierze odpowiedni moment.
Zobaczysz
:-)

dziewczyny brała któraś ,castagnus ?męczę sie juz teraz 5 cykl , @ sie skończyła zaczęłam brac wiesiołka wit. c no i wyczytałam gdzieś o tym zielsku.
Opinie ma naprawdę świetne , ale ja nie robiłam jeszcze badań, nie wiem czy wziąść czy nie?
....bo a nóz sie ktos zjawi

no w sumie masz racje-przeciez mąż to nie rodzina, to calkiem obcy chlop...zgadza sieto nie moja rodzina ..

Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...![]()

brak słów

a teraz idą niezłe chmurki ciekawe co dadzą
no w sumie masz racje-przeciez mąż to nie rodzina, to calkiem obcy chlop...zgadza sie
buziaki***

... i nawet Lilu widziałam u siebie na NK...

i ciesze się jak widzę "nowa fasolkę"
... a nie potrafię tak tylko o sobie pisać, zawsze staram się czytac od deski do deski i odpisywać, a jak wiecie za Wami to ciężko nadązyć
... wiem, wiem... winny się tłumaczy...