reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny brała któraś ,castagnus ?męczę sie juz teraz 5 cykl , @ sie skończyła zaczęłam brac wiesiołka wit. c no i wyczytałam gdzieś o tym zielsku.
Opinie ma naprawdę świetne , ale ja nie robiłam jeszcze badań, nie wiem czy wziąść czy nie?

I znowu monologi pisze :-(
Nie ma Was to ide znowu z małą(juz wróciła od babci) na dwór a potem do sklepu bo trzeba mi na jutro jakaś sałatke zrobic i ciasto,bo a nóz sie ktos zjawi

dziewczyny brała któraś ,castagnus ?męczę sie juz teraz 5 cykl , @ sie skończyła zaczęłam brac wiesiołka wit. c no i wyczytałam gdzieś o tym zielsku.
Opinie ma naprawdę świetne , ale ja nie robiłam jeszcze badań, nie wiem czy wziąść czy nie?
Z tego co ja sie orientuje to nasza Makaronka to własnie brała i ma już teraz II kreseczki na teście,ale ja Ci nic nie pomoge to jej musisz popytac może napisz do niej na priv to jak bedzie na forum to Ci odpisze

Bo bedziesz u Pani :-( osukujes :baffled: komplomisem miał byc czwaltek :laugh2:
a mialam nadzieje, ze sie uda:-p

Czesc dziewczynki Kropcia martynka i badnicka chyba tylko wy jestescie obecne co tam u was i:)

Witaj Sisi! a co u Ciebie??? bo Ty nic nie piszesz jak tam staranka????
jak sie miewasz???

Kropeczko dzidzia sama wybierze odpowiedni moment.
Zobaczysz:tak::-D
:-)

Witaj OLU!
Wiem kochanie, wiem....tylko ze do tego czasu to ja juz bede stara i pomarszczona....i jeszcze kulawa:-(
...choc kulawa to juz teraz w sumie jestem....:baffled:

Olu -ciesze sie ze z mala wsio ok! tylko mamusi sie klaps na tylek nalezy za panikowanie!!!! i za stresowanie sie instytucja kosciola ....:crazy:

A teraz zalecenie-wstawaj i rob rundke wokol firmy...ale juz!!!! dla dzidzi!!!

Buziaki***

Makaronka brala chyba 2 czy 3 cykle i jej pomoglo zbic prolaktyne...jaka masz wysoka? i zaszla wlasnie w ciaze...kilka dni temu robila tescik:-)
A mozna spytac co Cie sklania do brania castangusa skoro nie masz badan zrobionych???

....bo a nóz sie ktos zjawi

albo widelec:-p:laugh2::-p

to nie moja rodzina ..
no w sumie masz racje-przeciez mąż to nie rodzina, to calkiem obcy chlop...zgadza sie:laugh2:
buziaki***

Witam ponownie!
Wiecie moja znajoma nie dostała rozgrzeszenia u spowiedzi bo jest po ICSI i podchodzi jeszcze 2 raz...i nie może być chrzestną swojego bratanka...:wściekła/y:

:no::no::no::wściekła/y:brak słów:no:

A ja byłam na dworku sobie ze synkiem potem przyszliśmy do domu dałam mu loda i co patrze a synek na siedząco z lodem śpi:-D:rofl2:a teraz idą niezłe chmurki ciekawe co dadzą:baffled:

reklama
Witam wszystkie staraczki:-)

Przed chwilą dostałam reprymendę od Olicy, że się wcale nie odzywam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... i nawet Lilu widziałam u siebie na NK...

Dziewczynki wybaczcie, ale nie ogarniam wszystkiego... tzn wszystkich watków... czasami Was podglądam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i ciesze się jak widzę "nowa fasolkę":tak:... a nie potrafię tak tylko o sobie pisać, zawsze staram się czytac od deski do deski i odpisywać, a jak wiecie za Wami to ciężko nadązyć:-p:tak:... wiem, wiem... winny się tłumaczy...

Co u mnie? Zaczełąm III trymestr... jeszcze 3 m-ce i dzidzia bedzie na tym świecie... ma to byc dziewczynka, ale tak nie na 100%, bo wstydliwa jest i nie chce pokazać co ma między nóżka, ale to dobrze, niech wie od początku, że kolanka należy trzymać razem;-)
Jak sie czuję? zalezy od dnia, ale ogólnie nie moge narzekać... choć jest już ciężko...

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę wiecie czego:-)

a to mój brzuchol z 28tc:
9a7ojo.jpg

Do góry