reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

aż sie muszę wtrącić
zgadzam sie z Kaprycha nie możemy ciagle sobie na wzajem słodzic choc nie powiem ze nie lubie takiej słodziakowej wymiany zdań ale dyskusje na pewne tematy tez są sensowne
to moze faktycznie dyskutujmy dziewczyny

Bernadko - dyskusje dyskusjami a ja mam pytanie - jaką decyzję podjęłaś - tzn pytam o cerę i odchudzanie:tak:

reklama
Dziękuje Andziu za zainteresowanie
a zdecydowałam ze jak na razie poczekam aż mi zejdzie wysypka i zacznę znów brać ten antybiotyk tylko ze nie będę pić już bratka bo tak sobie pomyślałam ze moze ta mieszanka bratka z antybiotykiem tą wysypkę wywołała i jak sie okaże ze wysypka wroci to idę na kolejną wizyte do dermatologa
a odchudzanie zaczęłam od dziś i zobaczę jak mi to wyjdzie

:-D
aż sie muszę wtrącić
zgadzam sie z Kaprycha nie możemy ciagle sobie na wzajem słodzic choc nie powiem ze nie lubie takiej słodziakowej wymiany zdań ale dyskusje na pewne tematy tez są sensowne
to moze faktycznie dyskutujmy dziewczyny

Mialam przeczucie, ze akurat Ty sie ze mna zgodzisz :-D:-):-D

Hahaha, Andzia kazdy zapewne ma taka swoja osobe ktora go denerwuje :-D
Ja tam sie nie boje przyznac kogo nie lubie. Jak ktos mnie drazni to go ignoruje.

Andzia, strasznie Cie przepraszam jeszcze raz. Uwierz mi, ja Ciebie nigdy nie przestalam kochac :-D

Dziękuje Andziu za zainteresowanie
a zdecydowałam ze jak na razie poczekam aż mi zejdzie wysypka i zacznę znów brać ten antybiotyk tylko ze nie będę pić już bratka bo tak sobie pomyślałam ze moze ta mieszanka bratka z antybiotykiem tą wysypkę wywołała i jak sie okaże ze wysypka wroci to idę na kolejną wizyte do dermatologa
a odchudzanie zaczęłam od dziś i zobaczę jak mi to wyjdzie

a odchudzasz się z tą dietą od Badaickiej - bo ja jej wtedy nie brałam od Magdy a chyba powinnam:zawstydzona/y:

a to przyznam że jestem zaskoczona :tak:
a odchudzasz się z tą dietą od Badaickiej - bo ja jej wtedy nie brałam od Magdy a chyba powinnam:zawstydzona/y:
nie porozmawiałam z Lolitką i Olą PM i posłucham ich rad i po prostu ograniczę pewne moje nie dobre nawyki i powoli mam nadzieje dojść do upragnionej wagi :tak:
nie chce się drastycznie odchudzać bo boje sie o mój organizm który nie lubi takich szybkich zmian

Hahaha, Andzia kazdy zapewne ma taka swoja osobe ktora go denerwuje :-D
Ja tam sie nie boje przyznac kogo nie lubie. Jak ktos mnie drazni to go ignoruje.

Andzia, strasznie Cie przepraszam jeszcze raz. Uwierz mi, ja Ciebie nigdy nie przestalam kochac :-D

dlatego ignoruj i nie pisz kto to - to jest bardzo dobra metoda - ja niestety długo musiałam się tego uczyć i wiele razy palnęłam coś prosto z mostu - a teraz sama jestem w szoku jaka ze mnie spokojna i grzeczna dziewczynka:tak:

buziak dla Ciebie:-)

Ja powiem tylko jedno że każda matka wie co jest najlepsze dla swojego dziecka i to na tyle:tak:Prosze abyśmy już ten temat zakończyły bo widze że prowadzi do niefajnych rozmów a wiadomo że bedzie się pogłębiac bo każda z nas ma inne zdanie tak więc wyluzujmy ;-)

Jedno jest pewne- zdania są podzielone jak to zawsze bywa gdy mowa o kościele. Zawsze byli , są i będą zarówno zwolennicy jaki przeciwnicy. Wierzący i nie wierzący- jak zwał tak zwał. Masz potrzebę robienia chrztu miesiąc po porodzie to go rób. Ja tylko napisałam,że jak dla mnie to trochę za zimno a poza tym w miesiąc po porodzie nie chce mi sie tak biegac i załatwiać. I to tyle. Kazdy robi po swojemu.Luz blues i róbta co chceta jak to mówi Owsiak.

Kaprycha - zrobiłaś to specjalnie:-D:-D:-D
czy Ty wiesz, że teraz będą myśleć dziewczyny: "czy Kaprycha miała mnie na myśli, czy nie":tak:

Ja chyba wiem albo wydaje mi się wiem :blink:
Kaprycha dobrze że czasem wyłazisz z krzaczorów. Choć pewnie juz Cię nie będzie jak tylko skończę pisać posta.

Kropeczko nie nosiłam żadnych drzewek, więc nie krzycz! Pojechałam z córką po tuje i wydałyśmy całą kasę na ciuchy- wyprzedaże są duże....:baffled::baffled::baffled:
Tak to jest wysłać dwie baby do sklepu.

a to przyznam że jestem zaskoczona :tak:

nie porozmawiałam z Lolitką i Olą PM i posłucham ich rad i po prostu ograniczę pewne moje nie dobre nawyki i powoli mam nadzieje dojść do upragnionej wagi :tak:
nie chce się drastycznie odchudzać bo boje sie o mój organizm który nie lubi takich szybkich zmian

Proszę Cię - napisz na priwie jakie - może i ja zacznę:tak:

wczoraj spotkałąm się z koleżanką - po porodzie (w październiku) wszystko zgubiła i to dzięki diecie dla matek karmiących - ona juz nie karmi ale dietę stosuje bo jej posmakowało:-)

reklama
Loree - ale zakupy się udały - nie ważne czy kupiłaś to co zamierzałaś - ważne, że kupiłaś:-D
ja jeszcze się nie nauczyłąm zmniejszać tych plików:baffled:

Do góry