lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Wolf
Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maryla
Wsio bedzie dobrze. Jesli finanse mocno Ci zaprzataja glowe - to wyreguluj je na tyle, na ile mozesz. Takie rzeczy glowy nie powinny Ci zaprzatac. Trzeba sie starac o dziecko kiedy czujesz sie z tym komfortowo. Kazda inaczej ten komfort definiuje....ale mama musi byc pewna,ze chce i ze podola. Cala reszta sie ulozy
1 kot je zjada
Nio kotki lubią wszelkie owady-muchy,pszczoły,mrówki itd,itp![]()

Wolf
Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac
Rzeczywiście - wygląda na to, że owulacji nie było - ale ja mogę się mylić bo tak biegle jeszcze nie odczytuję jak dziewczyny![]()

Justynko smacznego i trzymam kciuki za nowa GŻegnam sie![]()
Żeby nie byłoBo M. z obiadem czeka
Moją prośbą żebyście nie pisały dużo podetrzecie sobie cztery litery więc róbta co chcetaNajlepiej dzieci. Bo widze ze i tak szalejecie dzisiaj że szok
Jadę
Miłego weekendu
Kochana to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKIPowodzenia u ginki nowej Justynko!!!!!!!
Badaicka a jaki to tort?? tzn. jaka masa itp??
to moj mały chrzesnik:-)...kilka lat temu...kochany, prawda?

Moge Ci jedynie powiedziec...zapraszam na kawusie:-)Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje

wez ty mnie nie wnerwiaj, mowie Ci.....i co jeszcze??? i moze jeszcze smaczny, co??? a ja se tylko popatrzec moge... to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI

teraz to juz 5letni kawaler, ale nadal uroczy i slodki jak nikt! zaraz zapodam foto:-)takiego maluszka to schrupać by się chciało![]()