reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Maryla

Wsio bedzie dobrze. Jesli finanse mocno Ci zaprzataja glowe - to wyreguluj je na tyle, na ile mozesz. Takie rzeczy glowy nie powinny Ci zaprzatac. Trzeba sie starac o dziecko kiedy czujesz sie z tym komfortowo. Kazda inaczej ten komfort definiuje....ale mama musi byc pewna,ze chce i ze podola. Cala reszta sie ulozy

No właśnie ja bardzo pragne dziecka ale tak jak piszesz chyba będę spokojniejsza jak spłace ten kredycik co nam został - może uda się nam szybciej :). Bo spokój też przecież potrzebny.

Pozdrawiam wszystkich i życzę zafasolkowania:-)

Nio kotki lubią wszelkie owady-muchy,pszczoły,mrówki itd,itp :tak:

Taaak a potem pięknie srają albo wymiotują... wiem coś o tym :tak:
Ja moim kotkom nie pozwalam zjadać robactwa...

Wolf

Ty jeszcze owu nie mialas........To Ty nic nie testuj bo co masz testowac​

Rzeczywiście - wygląda na to, że owulacji nie było - ale ja mogę się mylić bo tak biegle jeszcze nie odczytuję jak dziewczyny:tak:

Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje - no ale gdybym np. dziś miała owulację, to doliczając fazę lutealną, którą mam 13-14 dni, wyszedłby mi cykl 45-46 dni! Przecież to masakra! Mam mieć coraz dłuższe cykle? To nie jest normalne, zaczynam się martwić :baffled:
To ja już wolę mieć cykl bezowulacyjny teraz :no:

Witam...

wchodzę na Wasz wątek, patrzę i co? ponad 30 stron do czytania:szok:... i jak tu się Kropeczko obrobić?

Dzięki dziewczyny za komplementy...

Kaprysiu:-):-):-)

Pozdrawiam

Żegnam sie:)
Żeby nie było:):) Bo M. z obiadem czeka:)
Moją prośbą żebyście nie pisały dużo podetrzecie sobie cztery litery więc róbta co chceta:):) Najlepiej dzieci. Bo widze ze i tak szalejecie dzisiaj że szok:D:D:D
Jadę:):)
Miłego weekendu
Justynko smacznego i trzymam kciuki za nowa G
Powodzenia u ginki nowej Justynko!!!!!!!

Badaicka
a jaki to tort?? tzn. jaka masa itp??
Kochana to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI

reklama
Też tak myślę, ale dziewczyny już tu trzymają kciuki za fasolkę, chociaż mi to nie pasuje

ja Ci zaraz zrobie!!!! jakie nie pasuje, nie pasuje??? ze kciuki trzymamy:confused:
kciuki trzymamy i juz!!!! a Ty dzialaj...licz, podnos tempke i do dziela!!!!

... to jest biszkopt z bita smietaną,brzoskwiniami,mandarynkami,ananasem i kawałkami czekolady a na wierzchu są LENTYLKI
wez ty mnie nie wnerwiaj, mowie Ci.....i co jeszcze??? i moze jeszcze smaczny, co??? a ja se tylko popatrzec moge:wściekła/y:

takiego maluszka to schrupać by się chciało:-D
teraz to juz 5letni kawaler, ale nadal uroczy i slodki jak nikt! zaraz zapodam foto:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry