reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam

reklama
staranka sa pelna para wczoraj zaczelismy maraton...ale odlozylismy decyzje o zabiegu..chce porobic badanka,hormony bo nigdy tego nie robilam...i chce pomonitorowac swoj cykl,zobaczyc jak tam moje pecherze i czy w ogole pekaja same,no i chcemy powtorzyc badanka plemniczkow..takze taki jest plan!
Musiałam przeoczyć - przepraszam:sorry2:
ale plan niczego sobie - i byc może IUi nie będzie potrzebne:tak:
a ja oczywiscie jako ostatnia sie witam.................wiec witam.....
melduje......szlaki przetarte i czyste....Hanki nigdzie nie widzialam
Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)

tak - ja Cię rozumiem - i moja droga - dla nas już ratunku nie ma:no:;-):-D

z tego wszystkiego zapomniałąm Wam napisać, że mój M ma urlop od poniedziałku i...właśnie wróciliśmy od lekarza - ma anginę
No nic kochana przyjdzie mi chyba żyć z ta dolegliwoscia :-D jakos dam rade :tak:

Na angine moja lekarka kazała mi jesć takie lekko roztopione lody jak tylko nie bedę miała temperatury i zawsze pomagało :tak:a no i był zawsze zakaz picia i jedzenia ciepłego i gazowanego,tylko chłodne

Musiałam przeoczyć - przepraszam:sorry2:
ale plan niczego sobie - i byc może IUi nie będzie potrzebne:tak:

Dzeni - Ty masz odpoczywac a nie szlaki przecierać - w Twoim stanie Jaśnie Wielmożna Ci chyba wybaczy:-)
wiesz...ktos czasem musi popracowac......a tam apropo......to sie zastanawiam czy ja naprawde jestem w ciazy......troche do południa gdzies tam w brzuchu zabolało a pozatym nic.....zupełnie nic.......no moze dziwnie mi sie uczy swieca jak widze owoce.....

Po pierwsze - wyszłam z psem na 2 godziny a tu tylko 4 strony :( :confused::dry::happy2::-):-D - z czego dwie o tym dlaczego jest tak cicho :rofl2::wink:

Po drugie - moja gin bardzo się cieszy że spadłam z wagi bo to była głównie woda - dała mi taki specyfik bo już bardzo puchłam - do tego nie jem cukru a to też dużo hmmm odejmuje ;-):tak::-p malutka zdrowa i fika

Po trzecie - głodnemu chleb na myśli - Kanka ty w ciąży i ja w ciąży i też o tym smirnoffie głównie pomyślałam :cool2::szok::-)

MIłe nocy kochane - my idziemy się oddalić :-p

Hej Kochane!!Witam sie po urlopiku :-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Tak jak obiecalam,jestem spalona (moze nie na heban,bo przy moim M,ktory ma ciemna karnacje i opala sie w blyskawicznym tempie,wiem jak naprawde powinien wygladac heban),no i nie wrocilam zaplodniona :sorry2: ale to dlatego,ze owu jeszcze nie bylo,bedzie na dniach,wiec pracujemy nad tym :-p
Zza krzakow podaczas wakacji (jestem szurnieta,bo nawet na wakacjach czytalam ile sie dalo przez iPlusa,ktory ledwie dychal)wyczytalam,ze Makaronka i Madzia przeszly do dwupaku.GRATULACJE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!
Doczytalam tylko do akcji Zajaczka,ktory trafil do szpitala.
Sloneczko przytulam Cie mocno,napewno bardzo to przezylas,mam nadzieje,ze juz niedlugo bedziesz mogla sie cieszyc pelnia szczescia!!Buziaczki szczegolne dla Ciebie!!

A co poza tym sie dzialo??Ktos moze strescic??

Passingby - to dobrze - możemy spać spokojnie;-)
dobrej nocy

Dzeni - już niedługo pójdziesz do lekarza to sie sama przekonasz - że w środku siedzi "obcy":-);-)

Magda - dostał jakiś antybiotyk i ma mu przejść

natomiast lekarka powiedziała, żeby nie pić wody mineralnej tylko przegotowaną, bo podobno dużo ludzi ma coś z jelitami właśnie od niegotowanej wody mineralnej:szok:

ja też uciekam - słodkich snów:happy2:

reklama
Witaj Szafirku:-)

W sumie to co najważniejsze to wiesz:tak:

Bernadka i OlaPM się farbowały, obcinały i nie dały zdjęć
Badaicka ma dziś urodziny
Niunia pogoniła lafiryndę
Passingby chudnie
Dzeni szlaki Hannie przeciera na trasie
Hanka po IUI - stawiamy na bliźniaki lub trojaczki
Kaprycha, Martynka, Lolitka prawie zawsze w krzakach
Romka w poniedziałek wraca do Polski
Kropeczka znowu ma sensacje kolanowe (bo po drodze miała jelitowe)
więcej nie pamiętam - przykro mi:-(
ale to znak, że wszystko w porządku u pozostałych

Do góry