reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja pamiętam :-)
dobrze ze tak znosisz ciaże oby tak dalej
a i smacznego obiadku życzę a przytyłaś już coś??
Na wizycie jak byłam 21lipca to ważyłam 63,600:zawstydzona/y:a teraz nie wiem.. dowiem się jak pójde 25sierpnia:tak:Napuchnięte mam podbrzusze tam na dole, tylko to chyba. A czy przytyłam to dowiem się na następnej wizycie:tak:

reklama
skoro mi tak dobrze idzie to na pewno poślę tego totka bo kasy mi ciagle brakuje a jak juz wygram to na kawę wszystkie zaproszę :-D:-D

Hehe a u nas kumulacja pona 100 milionow euro kurde, zagralismy raz jak bylo 60mln i za los zaplacilismy 10 Eu a wygralismy 3 hehe, teraz musimy kupic moze oprocz fasolki dopisze nam jeszcze inne szczescie

Hehe a u nas kumulacja pona 100 milionow euro kurde, zagralismy raz jak bylo 60mln i za los zaplacilismy 10 Eu a wygralismy 3 hehe, teraz musimy kupic moze oprocz fasolki dopisze nam jeszcze inne szczescie
ja zawsze mowie ze jak będzie kumulacja to na pewno zagram na moze mi się uda cos wygrać a jak dochodzi do kumulacji to zazwyczaj zapominam i nie gram a potem żałuję:-D:-D. Grajcie korzystajcie z uśmiechu losu moze jeszcze jedno szczęście Was spotka :tak::-)

Hej ho :-) jest tu kto :-D (nie czuje ze rymuje!) ;-)
staranka sa pelna para wczoraj zaczelismy maraton...ale odlozylismy decyzje o zabiegu..chce porobic badanka,hormony bo nigdy tego nie robilam...i chce pomonitorowac swoj cykl,zobaczyc jak tam moje pecherze i czy w ogole pekaja same,no i chcemy powtorzyc badanka plemniczkow..takze taki jest plan!
super plan i sądze ze wystarczy :-):-):-):-):-)
Hej Kochane!!Witam sie po urlopiku :-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2:
Witam sznowna pania! :-) z tym hebanem mam w domu to samo :cool2:
czytałam dzisiaj wasze posty i ...pewnie mnie zbluzgacie no ale cos w tym jednak musi byc..........chodzi mi o przesady........tak w miare jestem wierzaca nie zawsze praktykujaca.......sa pewne przesada ktore jednak bynajmniej w mojej rodzinie sie sprawdziły......moja babci i jej siostra brały slub w tym samym dniu-ludzie odrazu mowili ze to sle wrozy....ciotka była mezatka tylko 2 lat....przypadek.......mojej mamy siostra była chrzestna mojego brata bedac w 4 miesiacu ciazy.....mowili jej ze niepowinna trzymac dziecka do chrztu bo cos z dzieckiem ktiryms bedzie nie tak.....ciotka urodziła blizniaczki i zmarły.......przypadek...........a co do dziwnych odklinan to...niebardzo w to wierzyłam,ale.........szłam z małym na spacer,miała jakis miesiac....przejechał kołonas motor z tych takich szybkich i on sie wystraszyl....masakra....nie chciał spac,dar nie naokragło,miałam go dosc....w wiosce mieszkała taka babka.....tesciowa zawlekła mnie do niej.....ona odprawiła jakies czary z jajkiem,pozniej wbiła to jajko do szklanki z woda......i ja jako niedowiarem niemogłam uwizyc ale białko sie scieło w kształ motoru....i babka powiedziała ze wystraszył sie motoru......od tamtej poru to było calkiem inne dziecko...........moze to zabobony....moze bujdy ale jednak cos w tym jest..........mało tego mam w rodzinie ukrainke....i to co ona opowiada jakie sa u nich klatwy i co mozna zrobic to sie dosłownie włosy jezą
tez slyszalam takie opowiesci albo moja mama do tej pory twierdzi ze ja bylam owinieta pepownina bo przeszla pod sznurkami na bielizne! :confused::dry: duzo prawdy jest w tym ze wiekszosc polakow bardziej z tradycji jest zwiazanych z kosciolem niz z wiary! :baffled: ja mam dosc wybiurcza wiare tzn odrzucam z deczka ksiezy troszke mi nadepneli na odcisk :dry:
bardzo mi zapadlo w pamiec zdanie papieza (tego teraz) - wiara jest dobrowolnym ograniczeniem umyslu! :sorry2:

Witam,
Wpadlam sie zameldowac ze zyje w te upaly, [..] wiec dzis prasowanie, do tego posciel, pieluchy, a w pn przyjdzie poczta wyprawka...w miedzy czasie robi sie <maluje> lozeczko i konczy sprzatanie pokoiku wiec jak widzicie nie mam czasu za bardzo na necik, wole miec przed 38tc wsio gotowe a duzo czasu nie zostalo....M za to ma swoje zajecia <reeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmoooooooooooonnnnnnt> wiec na niego nie mam co liczyc :-) poczytam Was spokojnie miedzy 38-40tc :-p....
.....aaaaa po 9mc wyszukiwan, wybrzydzania, wypatrywan i sledzenia autogieldy kupilam sobie swoje pierwsze autko za swoja charowke i kombinacje alpejskie w celu pomnazania pieniazkow przez ostatnie 2 lata :-) nikt nie dolozyl <bank> zadnych kredytow/pozyczek....siama uciulalam i jestem dumna z moich kombinacji hihi ma sie leb do interesow :-p no i konczylo bankowosc...nic wielkiego ale co wlasne to wlasne i zadnego banku na glowie :-) chodzi jak marzenie, trafil mi sie perelkowy egzemplarz...
kobito ty usiadz troszke na tylku!!!! odpocznij lada moment juz nie bedzie na to czasu! :sorry2:
a pochwal sie jaki samochodek! :-) (gratuluje)

ha no w koncu zajarzyła:) podam wszystko na privie zeby tu nie zasmiecac:)
:-D:-D:-D:-D ja wczoraj bylam z deczka nierozgarnieta przez ta @ :-)
hej!
mam pytanko z rana...mierzylam temp o 6 jak zwykle i wyszlo mi 36,14!!!:szok::szok::szok: nigdy takiej niskiej temp nie mialam...mierzylam 3 razy,to samo,a pod pacha wyszlo mi 35,99 czy to oznacza,ze jestem oslabiona i mam nie brac pod uwage tej temp??
bo zmierzylam o 10 przed chwila i pod pacha mam 36,40 a na dole 36,67??
mogla mi sie przez 4 godz o tyle temp podniesc??
moj dylemat polega na tym,ze na testach owu wczoraj kreska byla tylko troche slabsza,a mi temp spada i spada,jutro to chyba bede miala taka jak w lodowce ;-) podrzucam wykres i prosze o pomoc HEEEEELLLLLLLLLPPPPPPPP
po 1 ten drugi pomiar jest malo istotny!
po 2 mozesz byc ciutek oslabiona po zmianie klimatu podrozy itp
po 3 ja miewam czesto taki spadek przed owu tak bywa! :tak:
Ja tu na sekundke wpadlam tylko Jak juz pisalam wczesniej, jestem pewna na 100%, ze kazda z nas ma taka osobe (lub osoby), ktorych nie lubi. Ja sie z tym nie kryje i nie slodze takim osobom, ignoruje bo nie chce wprowadzac niemilej atmosfery. Z drugiej strony wiem, ze sa tu takie dziewczyny (i to niemalo:-D ), ktore Kapryski tez zniesc nie moga - no i git. Tak jest w przyrodzie, to normalne i nikogo za to nie winie.
Buzka, wracam w krzaki
:-( oj to ja chyba z tych ignorowanych .... :-:)-:)-:)-(
a ja tak wyglądam teraz żebyście nie marudziły ze sie nie pochwaliłam
super!!!! kolorek fajny taki zywy!:-)

a ja ojjj.... w zyciu takiej @ nie mialam duzej :confused: i takiej zywej (wiecie co mam na mysli)
dobra zabieram sie za ogarnanie lepianki :baffled:

A mam napisane na nk;-) to jest okolo 35km od Mediolanu czyli generalnie mieszkam w najbrzydszym i najgorszym regionie Italii - Nizina Padanska :baffled: gdzie jest taka wilgotnosc powietrza,ze zima np. sa takie mgly ze nie widac nic z przodu auta, z tylu ani po bokach. Latem natomiast komary masakruja (nie robie parwie nic innego tylko sie drapie) no i ta wilgotnosc w polaczeniu z temp powoduje ze nie ma czym oddychac i jest sie ciagle spoconym. Bleeeee Cala Italia jest piekna poza tym regionem gdzie przyszlo mi mieszkac.:dry:

A mam napisane na nk;-) to jest okolo 35km od Mediolanu czyli generalnie mieszkam w najbrzydszym i najgorszym regionie Italii - Nizina Padanska :baffled: gdzie jest taka wilgotnosc powietrza,ze zima np. sa takie mgly ze nie widac nic z przodu auta, z tylu ani po bokach. Latem natomiast komary masakruja (nie robie parwie nic innego tylko sie drapie) no i ta wilgotnosc w polaczeniu z temp powoduje ze nie ma czym oddychac i jest sie ciagle spoconym. Bleeeee Cala Italia jest piekna poza tym regionem gdzie przyszlo mi mieszkac.:dry:
tak pomyślała jak napisałam posta ze na NK mogę sobie zerknać ale juz nie kasowałam :-p
ja to bym chyba nie wytrzymała takiej wilgoci a nie chcieliscie sie przenieść gdzieś gdzie jest lepiej troszke moze w okolice Rzymu??

reklama
Do góry