reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziwny masz ten cykl:confused: Może następnej @ już nie będzie;-);-)
oj Kingus ... ja juz zalamuje rece ... nie wiem co i jak chce sie umowic do ginki na sobote :dry:
Eve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)... dla mnie co najwazniejsze ze mocny silnik wiec akurat na wczasy czy cos ale z gazem sekwencyjnym wiec malo pali...no i poprzedni wlasciciel byl pedantem, auto jak z salonu a ma pare ladnych latek :-) ani jednej ryski <mc temu zrobione u lakiernika cale> nooo i bogate wyposazenie...
piekny okaz!!!!! :-):-):-):-) a jak jeszcze napiszesz ze po okazyjnej cenie to z krzesla spadne! :-D
1.Witam Ewciu,doczytalam,ze Ty rowniez wczasujesz troche :-):-):-)
2.Z ta wiara to troche prawdy w tym jest :tak:
3.ja chyba tez :zawstydzona/y: mozmy razem zalozyc gang :-p
no ja juz po urlopiku .. ehhhhh.... :dry: 1 tydzien to za malo!!! :no:
jejku dziewczyny aż mi wstyd ale znów mam problem z moim M
ja po prostu mimo wieeeelkich chęci nie potrafię zrozumieć jego myślenia do tego zrobił sie taki nerwowy ze nie moge z nim wytrzymać ciągle mu coś nie pasuje nie moge powiedzieć mojego zdania bo zaraz wybucha i już wole sie nie odzywać tak było dzisiaj niby mamy czas żeby wszystko zrobic a on tak wszystko nerwowo szybko i jeszcze do mnie ma pretensje nie wiadomo o co
jestem załamana nie wiem co robić
ojoj... wiesz moj tez ten tydzien mial jakis awanturniczy ja mowilam 1 slowo a on 10 oczywiscie wyciagajac bledne wrazenie z tego mojego 1, przyklad:
mielismy sie spotkac w centrum handlowym ale ja zapomnialam kom wiec na gg pisze ze nie ma zegarka (w sensie ze moge nie byc na styk na umuwiona godzine) ...... ale sie nasluchalam jaka ja pierdola jestem ze se nawet nie poradze zeby sie spytac kogos o godzine! itp :wściekła/y:
co sie okazalo .... M. tego dnia dostal pasek z pensja i sie wq
na szczesie ja mialam w miare ok humor wiec mu mowie ze niech sie zastanowi co go moglo tak wq dzisiaj ... najpier zaczal sie pultac a po praru min pomyslal i przyznal mi racje (nareszcie) jak sobie uzmyslowil powod (podswiadomy) to inna rozmowa byla!
moze z twoim jest podobnie przenosi nerwy na ciebie! ????? :confused:
@ niestety przyszla:angry: Takze moze za miesiac. Moja milosc jest starsza ode mnie o 10 lat, wiec sam chcialby rodzine miec. Jedyne co, to inaczej patrzymy na sprawy finansowe. On martwi sie o aktualny kliemat ekonomiczny i jak sobie poradzimy, ja z kolei nie mam takich obaw. Nie wiem czemu... nie jest mi to obojetnie, po prostu wiem, ze damy rade. Uwazam, ze mamy szczescie. Mamy siebie, prace, oboje pochodzimy z pelnych, wielodzietnych rodzin, wiec wiem, ze moje dzieci beda mialy kochajacych dziadkow. Moi rodzice mieli o wiele mniej, kiedy ja sie urodzilam.
tak tak za miesiac razem bedziemy sobie na wazajem gratulowac + :-):-):-):-):-)
a wiesz z facetami to tak juz jest to takie zaprzeszle instynkty pana i glowy rodziny! ;-):-)

Kaprycha ... nie ignoruj biednej Eve :-:)zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

Kurde.. yyy siemka mialo byc na powitanie

kurczak ja juz nie wiem co to ze mną caly dzien boli mnie brzuch jak na @ ale ja mam miec owulacje.. wiec juz w ogole nie kapuje co i jak tym bardziej ze testy owu mi pozytywne wychodzą.. wrrr i jeszcze laze do wc jak glupia i patrze czy czasem @ nie dostalam.. paranoja jakas..

pewnie ze sie nie odzywaj,nawet tydzien jak i bedzie trzeba!:tak:

ojoj... wiesz moj tez ten tydzien mial jakis awanturniczy ja mowilam 1 slowo a on 10 oczywiscie wyciagajac bledne wrazenie z tego mojego 1, przyklad:
mielismy sie spotkac w centrum handlowym ale ja zapomnialam kom wiec na gg pisze ze nie ma zegarka (w sensie ze moge nie byc na styk na umuwiona godzine) ...... ale sie nasluchalam jaka ja pierdola jestem ze se nawet nie poradze zeby sie spytac kogos o godzine! itp :wściekła/y:
co sie okazalo .... M. tego dnia dostal pasek z pensja i sie wq
na szczesie ja mialam w miare ok humor wiec mu mowie ze niech sie zastanowi co go moglo tak wq dzisiaj ... najpier zaczal sie pultac a po praru min pomyslal i przyznal mi racje (nareszcie) jak sobie uzmyslowil powod (podswiadomy) to inna rozmowa byla!
moze z twoim jest podobnie przenosi nerwy na ciebie! ????? :confused:
oj dziewczyny ja nie mam sił znów będę ryczeć całą noc a on ma to gdzieś bo on nie ma mnie za co przepraszać i mi sie w twarz śmieje to mowiąc

supcio:-)no nakręcacie mnie na te zakupy:-Dps.a czemu takie smutne kolorki i że wogóle jasne bo wiesz ja z doświadczenia wiem jak potrafią się te pościele prześcieradła brudzić:sorry2:ale ogólnie fajnie i wiesz co kupiłaś z tej samej firmy tzn.z tej samej stronki mam sobie spisane i też chce zamówić:-D

supcio:-)no nakręcacie mnie na te zakupy:-Dps.a czemu takie smutne kolorki i że wogóle jasne bo wiesz ja z doświadczenia wiem jak potrafią się te pościele prześcieradła brudzić:sorry2:ale ogólnie fajnie i wiesz co kupiłaś z tej samej firmy tzn.z tej samej stronki mam sobie spisane i też chce zamówić:-D

Wiesz co... hmmm. mamy ciemne łóżeczko drewexu, i musimy mieć jasne pościele, a jakiś taki mamy gust oboje że nam się podobają jdnolite rzeczy - bez szaleństw. Jeszcze chcemy dokupić pościel drewexu ale jest piekielnie droga (130zł 3 elementowa) a te wzory nie bardo nam się podobają - te rysunki tu. Ja nie lubię rzeczy "paćkowatych" a w indyjskie wzory albo jakieś takie mniej "paćkowate"... hmmm... nie ma :(

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny ja nie mam sił znów będę ryczeć całą noc a on ma to gdzieś bo on nie ma mnie za co przepraszać i mi sie w twarz śmieje to mowiąc

boshe bernardko ja nie wiem naprawde jak ty z nim wytrzymujesz.....:zawstydzona/y: jak osoba która powinna cie kochac najbardziej na swiecie moze smiac ci sie prosto w twarz??? ja bym nie wytrzymala na twoim miejscu! czy nie mozesz mu poprostu bezczelnie przygadac ?? to ze placzesz jeszcze go nakreca! wez sie pozbieraj i zagraj w to samo co on! bądź dla niego zimna, przestan gotowac i smiej mu sie w twarz jakgdyby nigdy nic! gwarantuje ci ze to go ruszy i sie zasatnowi o co chodzi!!
nie daj sie tak traktowac!!:dry:

nektarynko mi sie zdazylo pare razy ze w czasie owulacji bolał mnie brzuch jak na @...
witaj dzidka :)

reklama
ja nawet nie potrafię sie do niego 2 dni nie odzywać taki mam charakter a on mi takie numery robi ale teraz nie dam sobie i ciche dni murowane mam dosć miarka sie przebrała

Do góry