reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a to takie tam

Załączniki

• Zdjęcia-papiez.jpg
    Zdjęcia-papiez.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 47
  • Zdjęcia-japonka.jpg
    Zdjęcia-japonka.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 46
czesc dziewczyny :) ja staram się o dzidzię od ponad roku na razie bezowocnie, ale z nadzieją, że się uda. Obecnie biore clostilbegyt z luteiną. Mam do Was pytanie, czy któraś z was miała taki zestaw? Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje :)

Cześć Dziewczynki :-) Podczytywałam Was cały dzień, ale jakoś nie miałam weny do pisania. Zajęłam się pracą, po południu byliśmy u moich rodziców a później spacerkiem na małe piwko i dopiero wróciliśmy.
Testowałam dzisiaj rano, bo ta @ nie wygląda wcale na @ i nic mnie nie boli i w ogóle a tyle się naczytałam o plamieniach w ciąży... No ale tylko I wielka krecha i nic poza tym... Aż nawet mój M się podłamał rano jak mu powiedziałam. No, ale "nowy cykl, nowa nadzieja" :-)

Dzeni, piękne prace. Ja też krzyżykuję od jakiegoś czasu. Na gwiazdkę haftowałam moim rodzicom portret. Kurcze, zajęło mi to 3 miesiące po X godzin, ale warto było się napracować. :-)

Buziaki dla Was dziewczynki.
Bernadko, jestem z Tobą serduchem. Mam nadzieję, że M się ułoży.
Spokojnej nocy Kochane :***

dzieni przepiekne dzieła , naprawde masz kobito talent!!:tak:
paajka witaj;-) teraz dziewczynek juz nie ma ale sporo u nas kobit brało te tabletki i jutro jak powstawaja śpiochy zapewne ci odpowiedza na twoje pytanie, ja nie pomoge bo nie bralam i sie nie orientuje....

czesc dziewczyny :) ja staram się o dzidzię od ponad roku na razie bezowocnie, ale z nadzieją, że się uda. Obecnie biore clostilbegyt z luteiną. Mam do Was pytanie, czy któraś z was miała taki zestaw? Czy po odstawieniu clo wraca nromalnie owulacja czy jest z tym problem. Bo zdania są podzielone. Dziękii za informacje :)
a wiec tak............jedna kuracja clo///znaczy sie 5 tabletek.........zero sluzu-susza jak na pustyni(ale po clo to narmalka).........mysl ze przechlapany kolejny cykl....test robiony ot tak sobie ,bez przekonania..........i szok:szok:...........jak narazie termi wychodzi na 26 marca,ale najpierw wizyta pozniej reszta...........

no i clo wlasnie dostajesz jak naturanie masz problem z owulacja.........

dobra ....ide potulic podusie...............milej nocki zycze..........dobranoc

Ostatnia edycja:
tak wiem, ja mam clo od 2 cykli, jednak teraz lekarz mi odstawił, bo się okazało, że jest torbiel. i chciałabym wiedzieć, czy jest w ogóle szansa na owulkę bez clo. Bo słysząłam, ze ten lek moze przywrócić naturalną owulację., Czy cos wam wiadomo na ten temat ??;)

DZIEŃ DOBRY ? :baffled:
Sie witam.
Nie było mnie dziś bo wpadłam w wir sprzątania,pomyłam okna i doprowadziłam chałupe do ładu i składu :tak:
JESZCZE RAZ DZIEKUJĘ WAM WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA

WITAJ Kroptusiu.SUPER,że nadal w dwupaku jesteś :-D
Gratuluje zakupu autka

Witam!
Zaczął się w końcu sierpień ...i już niedługo zaczynam...jestem coraz bliżej...próbuję się wyluzować wypożyczyłam nawet kilka książek...

Badaicka kiedy sikasz na testa?:happy2:
1 Martynko kciuki mam cały czas zacisnięte
2
Jak @ nie przylezie to w czwartek

reklama
Do góry