reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
A ja sie zastanawiam jak tam Zajaczek po piatkowej nocnej wizycie
Dzieki Marzenko,a wiesz cos więcej jak sie czuje Jaśnie Wielmożna?Jakies objawy czy cuś?
Dzieki Marzenko,a wiesz cos więcej jak sie czuje Jaśnie Wielmożna?Jakies objawy czy cuś?
badaicka
Paulusia i Filipek
Dżeni jestem pod MEGA wrażeniem Twojej pracy.Ja to nigdy nic nie widzę na tej kanwie,te kwadraciki mi się zlewają-ehh ten mój kiepski wzrok.
Moja babcia ma 71 lat i tez wyszywa krzyżykiem ale ona raczej kwiaty,ptaszki i robi z tego poduszki.
Ja dostałam takie coś ale ja chcę to sobie powiesić w antyramie na scianie
Moja babcia ma 71 lat i tez wyszywa krzyżykiem ale ona raczej kwiaty,ptaszki i robi z tego poduszki.
Ja dostałam takie coś ale ja chcę to sobie powiesić w antyramie na scianie
Załączniki
Ostatnia edycja:
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
W ogole, zeby caly watke staraczek z nami sie przeniosl na zafasolkowane. A co bedziemy sie rozdrabniac ??!!! Jak wszytskie, to wszystkie:-)
Wsie sie spotkamy na 2010 !![]()
ja tez,ja tez,ja tez1. Ja bynajmniej ide z wami! w dwupaku albo sama!! ale ide![]()

Tobie Ewciu widze,ze juz drugi cykl szwankuje,cos sie mocno powalilooj Kingus ... ja juz zalamuje rece ... nie wiem co i jak chce sie umowic do ginki na sobote
no ja juz po urlopiku .. ehhhhh....1 tydzien to za malo!!!

2 tygodnie tez za malo!!!!wierz mi...zaluje jak cholera,ze nie wzielam sobie 3
WOW!a ja przy wyszywaniu a raczej haftowaniu sie odprezam.....nie mysle o niczy innym tylko o tym co wyszywam............po lewo to moje dzieło a po prawo orginał

mam pytanko do dziewczyn uzywajacych testow owulacyjnych!!!
jakiej firmy testy polecacie??bo wczoraj robilam test firmy tej,co ma pinktest ciazowy i wyszla testowa tylko lekko jasniejsza,a dzis kupilam firmy acon i testowa jest duzo jasniejsza niz wczoraj

Ostatnia edycja:
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
a gdziesz to nasza wilmozna Hanka..........zapracuje sie
własnie tez sie zastanawiam co u zajączkaA ja sie zastanawiam jak tam Zajaczek po piatkowej nocnej wizycie

A u Hani wszystko dobrze, zapracowana jest kobita, haruje w tych kamieniolomach codziennie, nie ma czasu na nic, a narazie nie wlazi na BB bo nie ma nawet kiedy a pozatym nie chce sie nakrecac, bo nic nie czuje, a raczej czuje ze dupa blada........ i chce w spokoju ( o ile mozna to tak nazwac) przeczekac te 6 dni

WOW!niezla jestes??mam rozumiec,ze uzywasz programu "haft krzyzykowy" i ze zdjecia przerabiasz (chodzi o ten haft z chlopcem)??jesli tak,to mam pytanko:ilu kolorow uzywasz przy takim portrecie??bo ja mam zdjecie i chce duzy obraz wyhaftowac,ale nie wiem,ilu kolorow powinnam uzyc...
mam pytanko do dziewczyn uzywajacych testow owulacyjnych!!!
jakiej firmy testy polecacie??bo wczoraj robilam test firmy tej,co ma pinktest ciazowy i wyszla testowa tylko lekko jasniejsza,a dzis kupilam firmy acon i testowa jest duzo jasniejsza niz wczorajna tym tescie nie jest podana dokladnosc,w sensie jakie stezenie hormonu jest ustalone jako wynik pozytywny...wiec nie moge porownac z wczorajszym ehhhhhhh
tak....mam jakies dwa prgramy w grane.....to zalezy,najpierw brałam na 30 ale było mało kolorów zmieniłam na 50 ...choziaz wole wyszywac obrazki z gazety tam mają lepiej dobrane kolory.....
co do testów to ci powiem tak....niepamietam jakiej firmy robilam,ale zawsze wychodziły mi blada kreska,nigdy nie była taka jak testowa nie mowiac o ciemniejszej......stosowałam je dwa razy i oba razy były trafione...ale........
Szafirek83
moje szczęscie w brzuszku
no wlasnie mi sie wydaje,ze 30 to troche malo...a tymbardziej ze chce sie od razu porwac na gleboka wode...tak....mam jakies dwa prgramy w grane.....to zalezy,najpierw brałam na 30 ale było mało kolorów zmieniłam na 50 ...choziaz wole wyszywac obrazki z gazety tam mają lepiej dobrane kolory.....
co do testów to ci powiem tak....niepamietam jakiej firmy robilam,ale zawsze wychodziły mi blada kreska,nigdy nie była taka jak testowa nie mowiac o ciemniejszej......stosowałam je dwa razy i oba razy były trafione...ale........
musze jeszcze poprobowac z tymi testami,ale dzieki za odpowiedz

lece do lozeczka,bo jutro pierwszy dzien po urlopie......bedzie cieeeeeeeeezko!

papa
reklama
Betka85
Fanka BB :)
Dzień dobry 
dziewczyny coś sie podziało z moim organizmem dostałam dziś @ a to moj 19dc licząć od tej dwudniowej @ ostatniej nie wiem co jest grane wzięłam wczoraj pierwszą dawke luteiny co ja mam brać od 18dc a tu dzis z samego rana bul brzucha i @ wstretna!!! Eve mozemy sobie ręce podać mamy jakieś pokrecone cykle teraz

dziewczyny coś sie podziało z moim organizmem dostałam dziś @ a to moj 19dc licząć od tej dwudniowej @ ostatniej nie wiem co jest grane wzięłam wczoraj pierwszą dawke luteiny co ja mam brać od 18dc a tu dzis z samego rana bul brzucha i @ wstretna!!! Eve mozemy sobie ręce podać mamy jakieś pokrecone cykle teraz

dzięki Dzeni za namiary:-)hm.....w zasadzie to proste.....moj syn tez se czasmi wyszywa...
PRZEPIĘKNY ZŁOTY 8k (0,333) ŁAŃCUSZEK BCM!!!! (683345800) - Aukcje internetowe Allegro
o pozdrów ja ode mnie :-)Zapomniałam : pozdrowienia macie lachony od Hanki i kazała mi przekazać wam znak pokoju !!!!![]()
3mam mocno kciuki za Twoje piersio 9.50 mam usg piersi..trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze - prosze...
Pozdrawiam

Podziel się: