reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A gdzie to panienka była,cio? ;-):-D

ach bo w nocy nie spałam do 5 rano:sorry2:niestety mojemu synkowi nawróciło się AZS co nie spał tylko się drapał a jak już zasneliśmy to do prawie 11 wczoraj spaliśmy:tak:wtedy szybko M do apteki po emolium co wymoczył się synek i supcio goii się skóra i nie drapał się co wtedy szybko na zakupy bo duuuuzo trzaba było kupić i tak do 18 wtedy do domciu tak zmeczona byłam że tylko frytki zrobiliśmy jakiegoś owoca zjadłam i szłam spać:sorry2:bo tez brzuszek dawał we znaki:sorry2:no i tak spoałam do 7 rano bo synek już zrobił pobudke i musiałam zacząc sprzątać bo wczoraj czasu nie było wogóle:sorry2:no a synek już zdrową skórke ma(szybko zadziałaliśmy aby zapobiedz gorszemu stanu bo z doświadczenia już wiemy co robić co wielkie ufffffffff)no i tak wygladał mój odpoczynek niedzielny:baffled:

SANDRAHAHA no co ja tu wyczytałam że kresunie się pokazały to GRATULACJE:-)

reklama
2. takie krwawienia sa podobno normalne :confused::sorry2: zdarzaja sie u mlodych kobiet i karmiacych piersia zazwyczaj. wynikaja z wahan estrogenow ale nie sa jakas wada chyba ze bedzie tak co miesiac to bedzie juz dziwne ale raz jak sie tak zdarzylo to jest ok :sorry2: gdzies wyczytalam ze takie krwawienie trwa ok 3 dni no i u mnie tak bylo do tego jak juz pisalam to byla taka czysta zywa k. bez niteczek itp
niestety przez to cholerstwo cykl bedzie zmanrnowany :dry::no:

ja kiedyś miałam takie plamienia bardziej - ale wtedy brałam tabletki anty i lekarz mi powiedział, że to wina źle dobranych tabletek i dał inne i przeszło:tak:

Wiatj Loree:-)

sandrahaha - a Tobie to... Prac po pupie za takie coś.
Tylko uważaj na siebie a jakby co to faszeruj się za wczasu NOSPĄ jak tylko brzuch zaboli coby do poniedziałku przeczekać i takie prawdziwe gratulacje to jak minie 28dc.

H
Spokojnie...zaraz opowiem....
Jak tam Twoje bombelki??;-);-) Przeszło Ci trochę??? Co ten Twój chłop nawywijał??
.
tak uczulenie już mi przeszło a bomble zmieniły sie w wielkie siniaki :baffled::baffled:
a chłop jak to chłop głupoty robi i mnie rani ale go tak zaskoczyłam ze mnie szybko na drugi dzień przepraszał :tak:
cieszę sie że wizyta u ginki okazała sie strzałem w dziesiątke bo moze teraz jak ona cie poprowadzi to upragniona fasolka zawita u ciebie na 9 szczęsliwych miesiecy, a tą luteinę to zjakiego powodu ci wypisała i jak ja masz przyjmować??
No to SUPER
To jak juz obskoczy Ciebie to podeślij go do mnie bo mnie tez brzuchol zaczyna boleć :-(
Ja trzymam kciuki oby to nie był chwilowy przebłysk w jego zachowaniu
jak na razie to sie super zachowuje ale jak długo to trudno powiedzieć :tak:
czy Wyście oszalały z tymi cyklami - Bernadko - moze to też śródcyklicznie jak u Eve???:szok:
doczytałam, że z M zwycięstwo:tak:;-)
tak WIKTORIA!!
nie wiem co to jest czy @ czy plamienie ale ja mam taką teorię ze skoro ten antybiotyk co go na trądzik miałam mnie uczulił to moze i na @ zadziałał bo ja go zaczęłam brać w drugim dniu @ i już potem małpa sie nie pojawiła i moze skoro teraz go odstawiłam zpowodu tego uczulenia to i @ wróciła :baffled: co wy na to???:baffled:

Cześć Andziu;-);-);-)

Patrysia przy AZS możecie profilaktcznie kąpac dziecko w takich płynach. Ja od czasu do czasu stosuję BALNEUM. Moja córka nie ma ATZ, ale czasem na po prostu sucha skóre i wtedy taka kąpiel jest zbawieniem.

nie wiem co to jest czy @ czy plamienie ale ja mam taką teorię ze skoro ten antybiotyk co go na trądzik miałam mnie uczulił to moze i na @ zadziałał bo ja go zaczęłam brać w drugim dniu @ i już potem małpa sie nie pojawiła i moze skoro teraz go odstawiłam zpowodu tego uczulenia to i @ wróciła :baffled: co wy na to???:baffled:
ja to juz nic nie wiem - z Wami to może się człowiek naczytać różnych zaburzeń:szok:
Bernadko - być może to ten antybiotyk - skoro ma działanie takie na organizm to może i na hormony - jak dla mnie właśnie hormony musiały takiego psikusa zrobić, bo ja innego wytłumaczenia nie widzę, a Eve pisała o estrogenach więc to może być to:tak:

Marzenixx - i zmarnowałąś test, który być może by się przydał za kilka dni - teraz musisz kupić nowy;-)
i widzisz udało się wyjść z domu i nie dołować się samotnością - my też pojechaliśmy do znajomych wieczorkiem na grilla spontanicznego
eh tam przynajmniej juz zaden test mnie kusic nie bedzie :-D
no dobrze ze mnie kumpela wyciagnela nad morze bo:-D chyba bym fioła dostala wczoraj w domu....... a na grilka to bym sobie poszla:tak:

zajączku super ze wizyta byla taka pomyslna, ze babka sie okazalo fachowcem , mam nadzieje ze szybciutko zobaczysz efekty:tak:
bernardko trzymaj go jeszcze w niepewnosci troszke, ale super ze sie nie zlamalas i ze malz wkoncu sie przejoł!:-)

kurcze znowu se nienacytowalam i zapomnialam co jeszcze mialam napisac:dry:
badaicko a ty tez mialas czekac z testem hahahah widze ze po mnie tez nie wytrzymalas hihi :-)

Ja dziś ide z małżem na te badanie nasienia, małż widze ze przejety, pyta na którą ma byc i widze ze zalezy mu bardzo:tak:
A ja sie tak boje , że bedzie cos nie tak:zawstydzona/y:

ja to juz nic nie wiem - z Wami to może się człowiek naczytać różnych zaburzeń:szok:
Bernadko - być może to ten antybiotyk - skoro ma działanie takie na organizm to może i na hormony - jak dla mnie właśnie hormony musiały takiego psikusa zrobić, bo ja innego wytłumaczenia nie widzę, a Eve pisała o estrogenach więc to może być to:tak:
mi sie zdarzało że przez antybiotyki mi sie @ przesuwała wiec moze to jest to ale jak tylko się skończy to lece do gina zresztą miałam i tak isć po 3 miesiacach do kontroli po CLO czy torbieli nie mam tak ze załatwie wszystko na raz a wczesniej zrobie sobie badanie prolaktyny

reklama
Do góry