Eve84
2 lata przerwy.....
narazie nie chyba sie wstrzymamUmówiłaś się już?.

Elfuniu witaj!!!!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
narazie nie chyba sie wstrzymamUmówiłaś się już?.
Fasolki maja: Loree,Agniesiak,Dżeni,Madzia84,Babo,MakaronkaDziewczyny mówcie : są jakieś nowe mamusie?![]()
No koniecznie. Mysle ze im wczesniej tym lepiej. Może to normalne, to chociaż się uspokoisz trochę...Ciesze sie , ze o mnie pamietacie
Pomyslałam ze poczekam jeszcze tydzien az skoncze kuracje Palin i jesli sytuacja z plamieniem znow sie powtórzy to wybiore sie do mojego gina
Wiem jak jest niestety...ale jak czytam o nowych fasolkach to od razu mi się poprawia samopoczucie i nadzieja wraca...aha to powiem ginowi zeby morfologie zrobil tez , wogole wszystkoa wiem ze miedzy cycki musze wlozyc heheheh juz powiedzialam malzowi ze ma mnie zawiesc bo ja nie bede miala jaka! hahahah!
eh tam, bardzo bym chciala, ale widzisz jak jest no.....
Ehh no własnie co miesiac to inaczejhehehe to bylby numer heheh ale ja tam sie nie łudze tylko wkurzaja mnie co miesiac inne objawy wiesz? co innego jakby co miesiac bylo to samo to bym wtedyy rozroznila ze cos jest nie tak, a tak co miesiac to i naczej i badz tu madry...![]()
To spoko marokoWiesz, ona raczej jest za tym że to normalny cykl i poniedziałek uznaje za 1 dc. Bo ta beta była baaaaardzo malutka i mogła być spowodowana np jakimś torbielem czy czymś. I nie widzi przeciwwskazań. natomiast jeśli na badaniach wyjdzie że musza mi zrobic zabieg to mam się z nia skontaktowac (dała mi od razu tel.do siebie)
Fasolki maja: Loree,Agniesiak,Dżeni,Madzia84,Babo,Makaronka
Cześć Loreeczku:-):-) Jak się czujes?? Dobrze że z nami jesteś i piszesz. Tak sobie myślę że na prawdę stanowimy paczkę fajnych babeczek:-)
Fasolki maja: Loree,Agniesiak,Dżeni,Madzia84,Babo,Makaronka
A jakDzieki za info, no to widze, ze w ciąż do przodu![]()
Loree Ty waryjocie-śliczneNiezły wysyp
Zobaczcie co kupiłam.....Jakiś szał zakupów mnie złapał.
Jak będzie syn to chętnie oddam ;-)
No wiedziałam,że tak bedziehej..jestem
Cycki mam nie dość że fajne to jeszcze zdrowe)