reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ciesze sie , ze o mnie pamietacie :)
Pomyslałam ze poczekam jeszcze tydzien az skoncze kuracje Palin i jesli sytuacja z plamieniem znow sie powtórzy to wybiore sie do mojego gina
No koniecznie. Mysle ze im wczesniej tym lepiej. Może to normalne, to chociaż się uspokoisz trochę...
aha to powiem ginowi zeby morfologie zrobil tez , wogole wszystko :)a wiem ze miedzy cycki musze wlozyc heheheh juz powiedzialam malzowi ze ma mnie zawiesc bo ja nie bede miala jaka! hahahah!
eh tam, bardzo bym chciala, ale widzisz jak jest no.....
Wiem jak jest niestety...ale jak czytam o nowych fasolkach to od razu mi się poprawia samopoczucie i nadzieja wraca...

hehehe to bylby numer heheh ale ja tam sie nie łudze tylko wkurzaja mnie co miesiac inne objawy wiesz? co innego jakby co miesiac bylo to samo to bym wtedyy rozroznila ze cos jest nie tak, a tak co miesiac to i naczej i badz tu madry...:dry:
Ehh no własnie co miesiac to inaczej :baffled:

Wiesz, ona raczej jest za tym że to normalny cykl i poniedziałek uznaje za 1 dc. Bo ta beta była baaaaardzo malutka i mogła być spowodowana np jakimś torbielem czy czymś. I nie widzi przeciwwskazań. natomiast jeśli na badaniach wyjdzie że musza mi zrobic zabieg to mam się z nia skontaktowac (dała mi od razu tel.do siebie)
To spoko maroko :-D jesli nie chcecie robic sobie przerwy to rób badanka i dalej do dzieła.Nowa G,nowy cylk i nowa nadzieja.Bedzie dobrze zobaczysz

Cześć Loreeczku:-):-) Jak się czujes?? Dobrze że z nami jesteś i piszesz. Tak sobie myślę że na prawdę stanowimy paczkę fajnych babeczek:-)

Zajączku u mnie wszystko gra. Póki co nadal nic nie czuję i chwała wszystkim,że jeszcze nie przytyłam ani grama. Muszę się kontrolować:tak: I nawet juz nie śpię w dzień. Ja też myślę że bardzo się zżyłyśmy ze sobą. Zdarza mi się w ciągu dnia i nocy myśleć co u Was:tak:. A jak Ty się czujesz?

Fasolki maja: Loree,Agniesiak,Dżeni,Madzia84,Babo,Makaronka

Niezły wysyp:-D

Zobaczcie co kupiłam.....Jakiś szał zakupów mnie złapał.
Jak będzie syn to chętnie oddam ;-)

Załączniki

• DSC_4735.jpg
    DSC_4735.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_4736.jpg
    DSC_4736.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 34
Dzien Dobry;-)Duuuzo napisałyście dzisiaj:tak:Ja wstałąm o 11.30 i nie chciało mi sie wstawac,jestem nadal spiąca cały dzien bym spała,ale zaczeło mnie mdlic to odrazu pobiegłam do kibelka i troszke zwymiotowałam czyli wode co piłam zeby wziąsc folik.Moze juz sie wymioty zaczynają ;-)
Sandrahaha ciche gratulacje,widziałam II kreseczki:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry