reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

wiesz ja często byłam w klinice a teraz niedługo będę jeszcze częściej...to widziałam takich biednych facetów z czerwonymi policzkami ze wstydu jak wchodzili do pokoju położnych że niestety nie trafili i jest tylko kropelka...:baffled:
No cos ty? Hehehe to musiało być dopiero śmieszne hahaha:-D
Niedługo będziesz częściej, ale za to z porządnym skutkiem końcowym:tak:

reklama
Hey kobietki moje :) :-) ja wróciłam z pracy ogarnełam troszke i oto jestem :-D Danielek znowu pojechał i jestem sama:-( byłam u lekarza z wynikami mam zapalenie pęcherza dostałam jakieś leki.....ale u nas leje dzisiaj szok :szok:
Witaj kochana :);-)
To ta ulewa idzie chyba w moja strone bo juz się zachmurzyło i wiatr się chłodny zrobił....:tak:i będzie ulewa pewnie że hoho!

z jednej strony jestem przerażona a z drugiej nie mogę się doczekać!
Nie dziwię ci się , też pewnie bym się bała wiedząc że to juz tak blisko.... ale zobaczysz jak oszalejesz ze szczęścia! :tak:
Ja się najbardziej nie mogę doczekać, żeby poczuć jak to jest być w ciąży i nosić w sobie życie...:sorry2: uczucie rosnącego brzuszka..... ah..... jak bardzo tego pragne....:sorry2:

Nie dziwię ci się , też pewnie bym się bała wiedząc że to juz tak blisko.... ale zobaczysz jak oszalejesz ze szczęścia! :tak:
Ja się najbardziej nie mogę doczekać, żeby poczuć jak to jest być w ciąży i nosić w sobie życie...:sorry2: uczucie rosnącego brzuszka..... ah..... jak bardzo tego pragne....:sorry2:
właśnie dobrze to napisałaś...to musi być wspaniałe uczucie...:happy2:

Witaj Julitka!
Wiesz od czego jest najczęściej zapalenie pęcherza od dużej ilości sexu!:-D
hehe mówisz :-):-):-) to teraz sobie odpoczne hehe i wylecze pęcherz :-D
Witaj kochana :);-)
To ta ulewa idzie chyba w moja strone bo juz się zachmurzyło i wiatr się chłodny zrobił....:tak:i będzie ulewa pewnie że hoho!
tak właśnie idzie tam :-) u mnie już się napadało teraz poszło dalej :-):-):-)

Kurcze dziewczynki moje nie wiem już co ja mam robić co mam myśleć a może zmienić mam lekarza....mój jakoś za bardzo się nie przejmuje tym że mi się nie udaje...ja się martwie a on nic....:-(

właśnie dobrze to napisałaś...to musi być wspaniałe uczucie...:happy2:

Muszę Wam powiedzieć, że jak dla mnie, to dopiero w ciązy zaczynają się stresy. Matko, jaki to koszmar - na ten przykład Ida zwasze się budzi koło 11.45 i kopie a dziś... obudziłą się o 12.15 - wiecie co to było za koszmarne pół godziny:baffled:

Julitko powiem ci że ja najpierw byłam u 2 ginekologów potem trafiłam do kliniki i też zmieniłam więc jak ci nie pasuję to zmieniaj... w końcu płacisz za to pięniądze

Julitko powiem ci że ja najpierw u 2 ginekologów potem trafiłam do kliniki i też zmieniłam więc jak ci nie pasuję to zmieniaj... w końcu płacisz za to pięniądze
Kochanie my prawie od początku kochamy się bez zabezpieczenia i dalej nic.... przez tak długi okres to nawet głupia wpadka by była kurcze a u nas nic .... nie planowaliśmy nie było teraz planujemy i dalej nic :-:)-:)-(

reklama
Kurcze dziewczynki moje nie wiem już co ja mam robić co mam myśleć a może zmienić mam lekarza....mój jakoś za bardzo się nie przejmuje tym że mi się nie udaje...ja się martwie a on nic....:-(
Uważam że powinnaś zmienić gina, bo jak się nie przejmuje to dupa a nie lekarz....:tak: Ja tam bez wahania poszłam do innego żeby poznac opinię. Nie ma na co czekac kochana.

Do góry