reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Sisi - ja też tak słyszałam i niestety, żaden lekarz nie mówił mi co mi jest i oczywiście nie leczył bo twierdzili, ze jestem młoda więc sięureguluje wszystko. Pech, że się tak nie stało, a szczęście , że trafiłam do dobrego gina, który wszystko wykrył i dostosował leczenie :)

reklama
Ogólnie było tak , że jeden pękł drugi nie, ale żaden lekarz nie mówił mi o regnylu, zawsze czekali, aż pęknie sam :( a chodzę do dwóch bo mój przyjmuje tylko raz w tygodniu.

Ogólnie było tak , że jeden pękł drugi nie, ale żaden lekarz nie mówił mi o regnylu, zawsze czekali, aż pęknie sam :( a chodzę do dwóch bo mój przyjmuje tylko raz w tygodniu.
pregnyl podaje się wtedy kiedy pecherzyki same nie pekają lub jest wieksza ilość pęcherzyków tzn. więcej niż jeden dominujący...poza tym powinnaś dostać w drugiej fazie duphaston po pierwsze bo pomaga się zagnieździć fasolce a po drugie jak się nie udało to nie dpuszcza do towrzenia się torbieli

Hej dziewczynki kochane czytam was ale jakos ostatnio nie mam weny

Julitotakie pytanko do ciebie jak dlugo juz staracie sie o dzidziusia bo poczytalam twoje posty i musze ci powiedziec ze ja mam tak samo szlag mnie trafia jak slysze jestescie mlodzi macie jeszcze czas to wcale nie jest pocieszajace ja juz sie staram 2 lata i 3 miesiace i tez juz mamdosc dawno jakby co to bym wpadla a tu nawet to kompletnie nic eh szkoda gadac
w dodatku moj m sie tym nie przejmuje mowi ze przytjdzie pora przyjdzie czas wogole do niego nie dociera ze mamy problem on chce poimprezowac pojezdzic a ja to mam gdzies ja chce byc mama oszaleje cyba
My staramy sie przeszło dwa lata masakra :szok::szok::szok:
Julitka trzymam kciuki!
Paajka... wiesz wydaje mi się że to dobry lek dla ciebie jeśli masz ładne duze pecherzyki problem jest w tym że one nie pękają...czyli powinnaś dostać pregnyl na peknięcie
Nie dziekuję :-):-):-) nie chce zapeszać hehe

Ja wiem,że nie masz nic przeciwko.Nawet powinnaś się cieszyc! Bo jak teraz jest u Ciebie fasolka to nasze dzieciaczki znów będę w podobnym wieku, więc najwyżej nadmiar ciuszków wyślę do Ciebie paczką

tak rozmawiałam, dadzą mi, nie robią problemu:-)
No to fantastiko :-D:-D:-D Wyjedziecie razem,oderwiecie się od wszystkiego,zmienicie klimat,naładujecie akumulatorki i przy okazji zarobicie troszkę kasiorki :-D

Ja też ją ścigam!
Zjadłam obiadek i to bardzo zdrowy. Ziemniaczki i rybka a do tego sałatka z kapusty pekińskiej. Może być???:-)
Zajączku ja nie umiem się głodzic i nie chcę. Po prostu jak zobaczę,że waga idzie w góre to zrezygnuję ze słodyczy. Teraz lody jem litrami. Uwielbiam pistacjowe z Grycana.

A teraz mam pytanie za sto punktów. Co mam powiedziec córce która pyta dlaczego woda i niebo zawsze muszą byc niebieskie?:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D
1 No super obiadek(cieszy mnie to,ze jesz rybolki :-D:tak:)
2 Nigdy nie jadłam lodów z Grycana :-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:
3 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: moje dziecko nie zadaje mi takich pytań :-D

ja tez zaraz spadam.
jEDZIEMY Z m. DO ŁODZI DO BIURA PODRÓŻY. pRZEZ TO WSZYSTKO OPÓŹNILISMY WYJAZD I TERAZ NIE MA ŻADNYCH CIEKAWYCH OFERT W LAST'CIE . do kitu. chyba będziemy się kisić w domu :((((((((((
Eeee z pewnościa cos znajdziecie
Więc tak dziewczynki, to ogolnie byla kupa smiechu:-D nasienie juz zawiezione do gina, ale z tego wszystkiego o nic go nie spytalam bo musiala mnie jedna babka wpuscic zeby czas nie minol trzymania nasiania w cyckach:-D:-D jutro z nim sobie na spokojnie pogadam:tak:
ogolnie podczas tego wszystkiego tzn podczas calej roboty ktora ja oczywiscie odwalalam to niezbyt duzo tego nasienia wyszlo, chyba ze stresu heheheh, a moj malz powiedzial ze w razie co on chetny jest do powtroki hahah:-D

osiwieje do jutra zanim wyniki dostane...:dry:
1 :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
2 spoko,spoko damy rade z Twoja siwizną :-D farb w sklepach teraz duży wybór.A tak serio to do jutra już niedługo

Witam!
Badaicka tobie testy wychodzą negatywne może betka?
Martynko jeśli do piątku nie dostanę @ to chyba pójde na betę:tak:

Dziewczyny - ponieważ jutro jedziemy a dziś M chce jeszcze posiedziec przy komputerze to ja się z Wami żegnam do końca tygodnia:tak: życzę fasolek u testujących (Marzenixx i Badaicka - Wy też się zaliczacie do testujących - to nic, że powtórnie;-))

Loree - czaruj "czarownico" przez ten tydzień skutecznie, żeby fasolek było dużo;-)
Dzięki Andziu-choc ja coraz bardziej watpie w fasolkę-teraz jeszcze zaczął mnie bolec kregosłup :-(
no chyba,ze Loree dobrze zaczarowała ;-):-D
Miłego wypoczynku

pregnyl podaje się wtedy kiedy pecherzyki same nie pekają lub jest wieksza ilość pęcherzyków tzn. więcej niż jeden dominujący...poza tym powinnaś dostać w drugiej fazie duphaston po pierwsze bo pomaga się zagnieździć fasolce a po drugie jak się nie udało to nie dpuszcza do towrzenia się torbieli

Ja mam zamiast duphastonu luteinę :) a torbiel i tak jest i przy duphastonie tez mi sie robiły :(

Ooo dziękuję bardzo :) to wspólny wybór - lepszej połowie imię przyśniło się w nocy :) dla dowcipu powiem że mieszkamy na poznańskich Jeżycach - tak więc dla fanek jeżycjady sprawa jasna :) :-);-)

Genialnie. Ja jestem megafanka od wielu wielu lat :):) Druga core jaks ie trafi nazwiesz Gabrysia??

A tak w ogole to witam sie i zeganm. Nie mialam dzis weny.
CZuje sie dobzre ale sikam jak najeta, prawie co 30 min mniejw iecej. Maaaasakra

makaronka

ale zes sobie tego sygnatura sieknela po wlosku. ze w cholere nie wiadomo o co chodzi. tlumacz kuzwa codziennie na nasz :-D:-D

reklama
makaronka

ale zes sobie tego sygnatura sieknela po wlosku. ze w cholere nie wiadomo o co chodzi. tlumacz kuzwa codziennie na nasz :-D:-D

uff no naszczescie musze tlumaczyc tylko raz na tydzien jak juz sobie zyczycie:tak:

UWAGA: "Mamusiu, wiesz ze juz jestem duzy jak ziarnko ryzu? i mozesz mnie zobaczyc podczas usg?" Tak do mnie przemowila moja fasolka w 5tym tygodniu :-D czekam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek jak minie 6ty

Do góry