reklama
ja mysle ze twoj mezus zgodzi sie na wszystko co ci sie sposoba..a dla chlopaka jakie macie?
ja jak bede w ciazy to chce synka nazwac Kubuś, tak jak miał się nazywać mój synek..a córcia..to czarna niewiadoma bo nie mogę z mężem dojść do porozumienia
a michalina to fajne imie..Misia[/QUOTE
jak bedzie chłopiec to Kacper......wybrane,zaklepane.....moj synus wybrał a i nam sie podoba..........co do imienia Kuba wsumie nic nie mam ...no ale........sucz tak dała na imie ich synowi..........pozniej kuzynka (znaczy sie moj chrzesniak ma tez tak na imie)....no i druga kuzynka tez ma kube..........sorki ale u mnie we sni są 4 psy kubusie.....masakra.........podoba mi sie tez Julka ale juz jest pełno no i moja była tesciowa
smialismy sie jak byłam z blizniakami..........bo ciagle mowiłam ze podoba mi sie Michalina .......a moj Kamil mowi tak //.....jak bedzie chlopak i dziewczyna to Michał i Halina......a ze na zdjeciu z usg tak jakby chowało sie trzecie ...to miała byc Michalina.....
Michał i Halina..dobre rozwiązanie
)) A kacperek to jak przyjazny duszek? 
Wiesz nasze dziecko jak tylko lekarz zasugerował płeć odrazu został Kubusiem, nawet rodzina jakos tak mówila o nim..A teraz po tej stracie nie jestem w stanie inaczej nazwać synka
A dla córci chciałabym Lidka
Wiesz nasze dziecko jak tylko lekarz zasugerował płeć odrazu został Kubusiem, nawet rodzina jakos tak mówila o nim..A teraz po tej stracie nie jestem w stanie inaczej nazwać synka
A dla córci chciałabym Lidka
Michał i Halina..dobre rozwiązanie)) A kacperek to jak przyjazny duszek?
A dla córci chciałabym Lidka![]()
wsumie...tylko blizniaki byly przez nas nazywane po imieniu.......
badaicka
Paulusia i Filipek
A u nas póki co bedzie Mateusz albo Hania 

reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Mamuska ale masz sexi avatarek 

Podziel się: