reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Eve podziwiam Cię, ja to zęby tylko pod narkozą jestem w stanie zrobić....:baffled: i właśnie muszę sie wybrać bo dawno nie byłam.....ale coś mi ciągle nie podrodze hehe:sorry2:
Witaj PM ja juz po kawce, i jakies śniadanko muszę zjeśc ale tak mi się nie chce nic zrobić.......:dry:

reklama
Marzenia.. usmiech na buzie naklej i od razu bedzie lepiej..
Eh... nie mam powodu......:dry:
18 wrzesnia wyjeżdzam do siostry do Angli pomóc jej przy maluszku którego urodzi, jadę sama bo mąż ma dużo pracy i przez to że mi sie ten pieprzony cykl wydłuża to prawdopodobnie dni płodne będe miała na wyjeździe...:dry: i cykl przepadnie....
A wogóle jestem zła zła zła !!!:growl::growl::growl:

Dziewczynkom na rymowanie sie zebralo :-D:-D
Eve podziwiam Cię, ja to zęby tylko pod narkozą jestem w stanie zrobić....:baffled: i właśnie muszę sie wybrać bo dawno nie byłam.....ale coś mi ciągle nie podrodze hehe:sorry2:
ahhh no wiesz ja bez znieczulenie buzi nie otwieram! wczoraj niestety odkrylam nowy ubytek tzn wczesniej cos mi sie nie podobalo bo to pomierzy 4 i 5 na sciance bocznej 5 a ze teraz w aparacie zabki sie poluzowaly to cosik szarego zauwazylam no i wczoraj kazal pani dr zerknac no i niestety bedzie borowanko dobrze ze to akurat na martwym zebie :sorry2: lekarka sie smiala bo mowi o to bez znieczulenia a ja :szok: no co pani oczywiscie ze z znieczuleniem! :-)

To nikt ze mną kawy nie wypije?

Powiem wam że kurcze nie wiem czy to po Duphastonie czy coś innego ale mam mega dużo białego śluzu. Bez wkładki nie ma życia. Zastanawiam się czy to normalne..4 dzień łykam a @ dalej ani widu ani słychu..I powoli zaczynam się martwić..

I mam pytanie..mam 44 dc na 30, czy robienie testu teraz ( nie z pierwszego moczu ) bedzie wiarygodne??

:szok: A tu co tak pusto????:szok:

Ja dzis dziewczyny wstałam jakaś zła..... wczoraj miałam takiego nerwa ze szok! No takie mnie PMS dopadło, że chyba dawno takiego nie miałam.....
Pogoda do tego jest do dupy, i wogóle to mam chandre jakąś :dry:
Przyznam sie bez bicia,ze dopiero z Paulina wstałysmy :baffled:
Cos w nocy spać nie mogłam i przysneło mi się dopiero jak Pawel poszedł do pracy.
Marzenko jaki PMS? jak Ty taka fajna temperaturę masz

babeczka pobila rekord samo usowanie osemki trwalo uwaga 30 sek + ze 4 min na znieczulenie :szok::-D

Własnie zezarlam 0,5 czekolady ..... i wiem ze nie mam dosyć! :szok::szok::szok::szok::szok:
I takie rwanie lubie ;-):tak::-D
To jedz maleńka jedz :tak:

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY

ahhh no wiesz ja bez znieczulenie buzi nie otwieram! :-)
Kochana na mnie znieczulenie nie działa! Nawet dentystka kiedys stwierdziłą , że u mnie tylko ogólne -czyli narkoza, bo ja sie dotknąc nie dam , wyma****e rękami jak sie tylko do mnie zbliża hihi.... niestety tak juz mam i tak zostanie..... ale podziwiam ludzi którzy sie dentysty nie boja , tak jak moja koleżanka która stwierdziła , że Uwielbia :szok: chodzic do dentysty jak jej boruje zęby :szok:

I mam pytanie..mam 44 dc na 30, czy robienie testu teraz ( nie z pierwszego moczu ) bedzie wiarygodne??
Ja moge sie napić drugiej wirtualnej kawki:-) A co do testu to nie wiem kochana co Ci poradzić....

Powiem wam że kurcze nie wiem czy to po Duphastonie czy coś innego ale mam mega dużo białego śluzu. Bez wkładki nie ma życia. Zastanawiam się czy to normalne..4 dzień łykam a @ dalej ani widu ani słychu..I powoli zaczynam się martwić..

Kochanie ja poprosze kawusię,małą,rozpuszczalna z mlekiem i cukrem :-D

na moim tescie napisali ze jak minął termin @ to nie ma znaczenia o jakiej porze sie go zrobi-ja robiłam Bobo test

reklama
Do góry