Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
A dzień dobry Magdusia;-)Marzenko jaki PMS? jak Ty taka fajna temperaturę masz
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
Właśnie przez tą tempke mam taki PMS

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dzień dobry Magdusia;-)Marzenko jaki PMS? jak Ty taka fajna temperaturę masz
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY
A co myślisz że ona znowu spadnie i tym razem poniżej lini cover ?A dzień dobry Magdusia;-)
Właśnie przez tą tempke mam taki PMS![]()
Jestem pewna , że spadnie i dlatego wkurza mnie , że to tak długo trwa...A co myślisz że ona znowu spadnie i tym razem poniżej lini cover ?
eeee![]()
Olus a czy ten Twój G widział u Ciebie cos ostatnio na kształt cysty czy cus?aha...no nic..bede czekac na koniec duphastonu i wizyte u lekarza..
Ja ostatnio dostałam dzien wcześniej niz Ty to na kiedy mam sie szykowac?;-)Jestem pewna , że spadnie i dlatego wkurza mnie , że to tak długo trwa...![]()
Olus a czy ten Twój G widział u Ciebie cos ostatnio na kształt cysty czy cus?
No kochana ja dostane na 99% w czwartek, a Ty się nie szykuj na @ tylko na testa nowegoJa ostatnio dostałam dzien wcześniej niz Ty to na kiedy mam sie szykowac?;-)
Kochana na mnie znieczulenie nie działa! Nawet dentystka kiedys stwierdziłą , że u mnie tylko ogólne -czyli narkoza, bo ja sie dotknąc nie dam , wyma****e rękami jak sie tylko do mnie zbliża hihi.... niestety tak juz mam i tak zostanie..... ale podziwiam ludzi którzy sie dentysty nie boja , tak jak moja koleżanka która stwierdziła , że Uwielbiachodzic do dentysty jak jej boruje zęby
QUOTE]
wow to tez sie masz!!!! mam nadzieje tylko ze przynajmniej nie musisz za czesto lazic do sadysty?!a kolezanka to jakies sado maso lubi czy co?
ze sie wypowiem - to jest baaardzo ladne endo!!! walnij ty se tego testa! :-);-)no wlasnie nie - zadnych torbieli, tylko endo 13,6mm..no nic..zobaczymy co dalej![]()