reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kropczeko :sorry2: wielki buziak dla ciebie na poprawe humorka zanim sie zorientujesz bedzie po wszystkim! :sorry2:

No nawet sie nie zorientowalam a tu 3 calusy mnie zaatakowaly:-D
dziekuje Eve!!!
mam do ciebie tez prosbe, pytanie...z innej beczki, bardziej "weselsz(n)ej"...mam nadzieje, ze nie bedziesz miala nic przeciwko...jesli tak-to zrozumiem i przepraszam....A chodzi mi o kwiaty -konkternie - twoj bukiet do slubu-masz moze jakas fotke z wyeksponowanym bukietem???
...moja przyjaciolka 5 wrzesnia ma slub i chce wlasnie mala, okragla wiazanke w stylu takim jak Twoja....ja kiedys tam przegladajac Twoje fotki na nk-zapamietalam Twoj bukiet bo bardzo bo mi sie spodobal...i jesli moglabys wyslac mi jakies foto....zeby Magda mogla pokazac florystce....please, please!!!!!!;-)

reklama
Dzięki. Ale wizyta dopiero za ponad 2 tygodnie, więc będzie wtedy 13 tc. Tylko ciągle myslę czy nie za wcześnie jest żeby córkę informować o dziecku. Jeszcze jest sporo czasu. Zobaczymy.
Hmmm Twoja córcia jest dociekliwa więc obawiam się że zameczy Cie później pytaniami :-D więc moze odczekajcie jeszcze z pokazywaniem dzidzi aż bedziesz miała taki widoczny brzusio bo wtedy to i tak od Jej pytań nie uciekniesz ;-)

Kochanie czulszy jest 10j. z tego wzgledu ze wykrywa juz bete od stezenia 10 a ten drugi od 25 j :sorry2:
ale jestem bezmózgowiec
A co do zabiegow...tych kolankowych i tych "innych"...dzis na 5.50 ide do lekarza, on mnie skieruje do specjalistow i wtedy sie dowiem wiecej. Mam nadzieje, ze nie bede musiala czekac wieki na wizyte do ortopedy i do chirurga z tymi skierowaniami....
No iteraz dopiero nam o tym piszesz,teraz :-( przecież bedziemy trzymaly kciuki :tak: i tez mamy nadzieje,że nie bedziesz musiała czekac wiecznie

dziekuje Eve!!!
mam do ciebie tez prosbe, pytanie...z innej beczki, bardziej "weselsz(n)ej"...mam nadzieje, ze nie bedziesz miala nic przeciwko...jesli tak-to zrozumiem i przepraszam....A chodzi mi o kwiaty -konkternie - twoj bukiet do slubu-masz moze jakas fotke z wyeksponowanym bukietem???
...moja przyjaciolka 5 wrzesnia ma slub i chce wlasnie mala, okragla wiazanke w stylu takim jak Twoja....ja kiedys tam przegladajac Twoje fotki na nk-zapamietalam Twoj bukiet bo bardzo bo mi sie spodobal...i jesli moglabys wyslac mi jakies foto....zeby Magda mogla pokazac florystce....please, please!!!!!!;-)
no jasne! tylko nie mam tego w pracy a w domku to jakos ladnie wytne powieksze i ci na priva wysle :sorry2:
wiązanka byla z bialych roz (jak dla mnie one mialy odcien zieleni :-p) i rozwoe goździki do tego pomiedzy kwatki wpleciona byla rozowa wstążka i to cos zielonego bylo dodane :sorry2: nie wiem jak to sie nazywa :-p

Ehh przykro mi jest że taką fajną osóbkę spotyka takie cuś,no bo zebyś była jakas zła,wstretna,brzydka,alkocholiczka to by to po mnie spływało ale Ty jestes przemiłą,przesympatyczną,uroczą kobitka
ach ale to zycie jest niesprawiedliwe.........

To ja juz zgłupiałam napiszcie mi który test jest czulszy taki co ma 10 czy 25 ml U cos tam cos tam :baffled:

dziekuje...ale jestes mila dla mnie...buziaki!!!

czulszy jest ten z 10mlU.

a ja znowu po proźbie :-):-):-)
prosze o przetlumaczenie tego co na czerwono plizzzzz ;-) i baaardzo dziekuje z gory! :sorry2:
CEN EN 14154-1 Document Information:
Title
Water meters - Part 1: General requirements
European Committee for Standardization
Publication Date:
Feb 1, 2005

=ogolne wymagania/ (ogolne warunki w sensie do spelnienia)

Loree-baaaardzo mi sie podoba Twoje podejescie do tematu i przemyślane przygotowanie corci na wiesc o rodzenstwie...chyle czoła za pomysł i inteligencję!

A co do zabiegow...tych kolankowych i tych "innych"...dzis na 5.50 ide do lekarza, on mnie skieruje do specjalistow i wtedy sie dowiem wiecej. Mam nadzieje, ze nie bede musiala czekac wieki na wizyte do ortopedy i do chirurga z tymi skierowaniami....

Dzięki Kropeczko za miłe słowa;-)Wiesz to moja malutka córunia jest, która kocham najbardziej na świecie i chciałabym,żeby nie czuła się odepchnięta jak pojawi się bobas.Choc ostatnio mnie zaskoczyła, bo jak przyjechali do nas znajomi z półtoraroczną córką to moja się nią opiekowała. Mówiłam jej że odwiedzi nas malutka dziewczynka której trzeba pokazać wszystkie zabawki i ją pilnować na dworze i faktycznie przez cały wieczór był spokój i dobra zabawa. Nawet prowadziła ją za rękę jak szły razem na zjeżdżalnię.

Co do lekarzy to trzymam kciuki! Musi w końcu byc lepiej. Niech chociaż jedna choroba da Ci spokój!

ja już od 9tc mialam przez brzuch robione USG..a co do mowienia corce o dziecku to twoja decyzja...ciezko jest radzic..

Może faktycznie kazdy lekarz ma swoje zdanie na ten temat i jeszcze zalezy czy ma dobry sprzęt do usg.

Hej Lachonki:-)
tak sobie nacytowałam że będe odpowiadac do południa:-)

:-):-) pięknie przemawia... Makaronko, ale Ci zazdroszczę, ale tak absolutnie bez zawiści. Bardzo się Ciesze że choć Wam się udało:-) Cały czas trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!!

Hello ja tylko przelotem zza krzakow wyjrzalam i lece na obiadek, mega pyszne domowe hamburgery.

Zajec kochana Ty, dziekuje . Normalnie nie wiem co napisac ale milo mi bardzo i dziekuje za kciuki. W tym tygodniu jakos polece na betke. mam juz skierowania od rodzinnego na rozniste badanka i zobaczymy a do ginka za 2 tygodnie jak wroci z wakacjonow. Buziaki

no jasne! tylko nie mam tego w pracy a w domku to jakos ladnie wytne powieksze i ci na priva wysle :sorry2:
wiązanka byla z bialych roz (jak dla mnie one mialy odcien zieleni :-p) i rozwoe goździki do tego pomiedzy kwatki wpleciona byla rozowa wstążka i to cos zielonego bylo dodane :sorry2: nie wiem jak to sie nazywa :-p

ok moj mail: wiolcia.b@interia.pl

Wiazanke mialas sliczna!!!!

Dzięki Kropeczko za miłe słowa;-)Wiesz to moja malutka córunia jest, która kocham najbardziej na świecie i chciałabym,żeby nie czuła się odepchnięta jak pojawi się bobas.Choc ostatnio mnie zaskoczyła, bo jak przyjechali do nas znajomi z półtoraroczną córką to moja się nią opiekowała. Mówiłam jej że odwiedzi nas malutka dziewczynka której trzeba pokazać wszystkie zabawki i ją pilnować na dworze i faktycznie przez cały wieczór był spokój i dobra zabawa. Nawet prowadziła ją za rękę jak szły razem na zjeżdżalnię.

Co do lekarzy to trzymam kciuki! Musi w końcu byc lepiej. Niech chociaż jedna choroba da Ci spokój!
.

Wiem, ze masz male oczko w glowie...niedlugo beda 2:-) A z tego co piszesz to mala juz jest opiekuncza...wiec na pewno bedzie dobrze:-)

Loree-fajny jest tez taki zwyczaj by podczas 1-ego spotkania rodzenswta-jak np corcia przyjedzie do szpitala zobaczyc siostre/brata-dostala od niemowlaka jakos prezent...cokolwiek, pluszaka czy cos...wtedy przelamuje sie lody i pokazuje to starszemu dziecku, ze tez jest wazne i ze nie wszystko kreci sie tykko wokol nowonardzonego i ze nie tylko niemowlak dostaje prezenty....i dzieki temu tez starsza siostra/brat- od razu polubi maluszka...ktory cos dla niej ma w prezencie. Takie chwyty sa w UK stoswane i maja dobre odzewy:-)

Z lekarzami...zobaczymy...dziękuje***

a co do nieba i wody....-bo zapomnialam wczesniej ... mozesz powiedziec Malej, ze tylko niebo jest niebieskie, a woda ...jest jak lustro...wiec odbija to "co widzi"...a ze widzi niebieskie niebo to jest niebieska...pokaz jej lustro i niech porowna siebie po obu stronach lustra....lub niech przegladnie sie w kaluzy...sama zobaczy, ze rozowa bluzeczka na niej jest tez rozowa w kaluzy...moze to na poczatek wystraczy:confused:

dziekuje Eve!!!
Jeśli moge wtrącić swoje 3 grosze to odradzam jej bukiet cały z jasnych kwiatów jesli ma miec białą czy ecri suknie bo on się zleje z nia.
Ewa miała oprócz białych jeszcze wlasnie te rózowe i ładnie wygladał :tak:

reklama
wiecie......kiedys niebyło az takich udogodnien jak teraz......moj kamil ma 15 lat wiec to juz troche dawno......moj doktor nie miał usg(chyba malo kto wtedy miał) i robione miałam usg w szpitalu w 7tyg...dokładnie 7tyg i5dni......przez brzuch......i juz było wszystko widac.........wiec niewiem czemu teraz tak sie uparli a to dowcipne.........chociaz moj doktor teraz powiedział ze bedziemy ak najmniej robic dowcipnie....a moze tylko raz...zewzgledu na tele poronien i ze po kazdym plamiłam....

Do góry