reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A i co chciałam powiedzieć, lafirynda nadal zagląda na profil mojego M na NK, normalnie powinien jej ktoś za patrzenie za cudzymi mężami

Witam!
Sandra serdecznie gratuluję- spokojnych już 8 miesięcy!
Bebe25.gif

Badaicka czekam na dobre wieści...kiedy powtarzasz test?
Animaux65.gif

Marzenix cały czas trzymam kciuki za dobre wyniki M!
Bebe08.gif

Kropeczko buziaki!
Amour23.gif

Pozdrawiam!
Amour02.gif

Ok juz po...uffff
Kingus - nie poparzylam sie ale...zbiłam lustro:wściekła/y:...takie robilam wygibasy....:-p:zawstydzona/y::-p...no ale jestem za to gladziutka jak niemowle:-)

ok dziewczyny-uciekam suszyc wloski i do lekarza...wpadne wieczorem lub jutro rano i napisze co i jak.

Bernadko-sliczna spodniczka:-)
Cookie monster-nie for foto na ogolnym...sorki resorki:-):no::-p...no chyba ze glowe odetne to ok:tak:;-)

Ok juz po...uffff
Kingus - nie poparzylam sie ale...zbiłam lustro:wściekła/y:...takie robilam wygibasy....:-p:zawstydzona/y::-p...no ale jestem za to gladziutka jak niemowle:-)

ok dziewczyny-uciekam suszyc wloski i do lekarza...wpadne wieczorem lub jutro rano i napisze co i jak.

Bernadko-sliczna spodniczka:-)
Cookie monster-nie for foto na ogolnym...sorki resorki:-):no::-p...no chyba ze glowe odetne to ok:tak:;-)
No,no,no ja własnie ten hełm chciałam zobaczyc bo na n-k go nie widze:baffled:

reklama
Do góry