reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczęta - mam przed sobą wyzwanie - idę kisić ogórki:-D
to u Was Ty to robisz...no nie moge:-D:-D:-D
nie wiem ja w Twoich stronach AndziuS.....ale u nas jak sie mowi "zakisic ogora" to ma to nieco inny charakter...i zwykle nie dzieje sie to w sloiku....:szok::-D:szok:

No obiadek wstawiony co teraz czekać tylko aż się zrobi:happy2:
szybka jestes Patrysiu!!!! Co gotujesz???

Dziewczyny czy Wy robicie zwykle 2-u daniowe obiady, tak zgodnie z polska tradycja??? czy jedno danie???

no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???

jasna pala., no niech to....!!!!
Marzenixx...tule mocno!!!
kochanie-ale teraz jak rozruszasz zolnierzyki ....to hop-siup i bedzie maly Koszalek!:-)
Ja zwykle mam ciemniejsza @ i zwykle ze skrzepami (podobno to dobrze bo to swiadczy ze sie ladnie endometrium wtedy zluszcza i oczyszcza)...ale czasem mam taka jasna i lzejsza...jednak rzadko.

reklama
no dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......

Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???

tak mi przykro:sorry2:ale jak piszesz kolejny cykl jest twój:tak::-)

Badaicka czy Ty też jesteś w krzaczorach???:-)

Wikula trzymam kciuki aby udało się przez ten luz wakacyjny!

Ja się zawsze śmieję że w biurach podróży przeglądając oferty panie mówią często " tu dziecko jest gratis". No i faktycznie my dostaliśmy gratis do wakacji:-D:-D:-D

Ja się zawsze śmieję że w biurach podróży przeglądając oferty panie mówią często " tu dziecko jest gratis". No i faktycznie my dostaliśmy gratis do wakacji:-D:-D:-D

faktycznie-prawda!!!! fajna uwaga!:-):-D:-)

Aha no to znaczy , ze pewnie wiekszość tak ma , to dobrze, myslałam ,że juz cos ze mna nie tak hehe:-)
wszystko jest TAK!!!!:tak:

szybka jestes Patrysiu!!!! Co gotujesz???

Dziewczyny czy Wy robicie zwykle 2-u daniowe obiady, tak zgodnie z polska tradycja??? czy jedno danie???

szyneczke robie:tak:

A ja ogólnie robie jednodaniowy obiad (bo mi się tak nie chce)ale wiem że robią i także dwudaniowe zupka a potem ziemniaczki i coś do tego:tak:

jasna pala., no niech to....!!!!
Marzenixx...tule mocno!!!
kochanie-ale teraz jak rozruszasz zolnierzyki ....to hop-siup i bedzie maly Koszalek!:-)
Ja zwykle mam ciemniejsza @ i zwykle ze skrzepami (podobno to dobrze bo to swiadczy ze sie ladnie endometrium wtedy zluszcza i oczyszcza)...ale czasem mam taka jasna i lzejsza...jednak rzadko.
hahahahah:-D:-D:-D ales mnie rozbawiła tym Koszałkiem :-D
Juz wczoraj malzowi nagadałam , że kupuje mu cynk i l-karnityne i papryszke mu od wczoraj wciskam heheh, ale sie nie opiera naszczescie.....
No ja zazwyczja mam ciemna i ze skrzepami i wlasnie raz na jakis czas jasna... i teraz własnie jasna.... :sorry2:
tak mi przykro:sorry2:ale jak piszesz kolejny cykl jest twój:tak::-)
dzieki :blink:

Siedziałam w krzaczorkach bo musiałam skończyc lutowanie:sorry2: Cały kark mnie juz boli:dry:
Ale dzięki że o mnie pamietacie:tak: Jakoś nie smuce sie tak bardzo ta @... nastepny cykl należy do mnie!!!:-D ( no moge zabrac ze soba jeszcze kogos ;-))

Najlepiej zabierz swojego M i gwałć go ile wlezie, skoro wyniki ma takie dobre!!!

Kropeczko Andzia dziś kisi ogóry a wcześniej "przeleciała Krupówki":-D:-D:-D

Co do obiadów- u mnie nie ma tradycyjnych tzn. są , ale bardzo rzadko. My lubimy takie nowoczesne jedzenie jak różne zapiekanki, cannelloni, rissotto itp. I raczej zup nie jemy. Tylko moje dziecko lubi.

reklama
jak teraz coś napiszę - to mnie zlinczujecie - ja mam prawie bezbolesne @ - tzn. boli brzuch ale nie bardzo mocno:no:
zęby mnie nie bolą prawie nigdy - nawet jak borują to da się wytzrymać, a migrenę miałąm może 4-5 razy w życiu - ale za to silną i tym dziewczynkom, które mają to często to współczuję:szok:
Marzenko - a myślałam, że to fasolka:szok:

Do góry