lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
tak to kuzwa jest z tymi zaplodnieniami - naturalne, IUI, IVF. wsie stresuja i wsie male szanse maja. zafasokowanie graniczy z wejsciem na everest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
musisz wytrzymać...tyle czasu dałaś rade...już jesteś prawie na półmetku tylko stymulacja i transfer i dzidzia zamieszkam w brzuszku...a to że się nie uda ...posłuchaj jak się nie uda to trzeba się bedzie podnieść i dalej próbować...ale narazie nie wolno tak mysleć: uda się i koniec!juz mnie h..j strzela z tym wszystkich (sorry za slownictwo). normalnie mnie psycha siada od tego czekania, a jak se jeszcze pomysle ze sie moze nie udac - to wogole pokroic sie idzie
może jakiś urlopik? bo widzę że masz cholernego doła...nie będę się rozpisywać bo to i tak nie poprawi twoich odczuć i wogóle...musisz wytrzymać bo nie masz wyboru...widocznie tak musi być...wkleję cytat z boćka:jakim tam polmetku....od marca sie ciagnie, to juz 6 miesiac. 2 zostaly....
im blizej tym gorzej, bo coraz bardziej umeczona
1 wybierz Pani 1NAKLEJKI ETYKIETY NA WÓDKĘ LUKSUSOWĄ 12 SZT (695624368) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczynki które naklejki na wódkę luksusową są najfajniejsze???? nie mogę sie zdecydować...:-(
Spoko,spokoBadaicka bardzo mi przykro...ale głowa do góry i następny cykl już jest twój!
EWB25hehe wiem@ ETYKIETY na WÓDKE + Luksusową Ślub = JAKOŚĆ (680740642) - Aukcje internetowe Allegro są jeszcze takie :-)
Aaaaaaa obcy na horyzonciewiec tak..............witam sie wieczorkiem.
goscie se juz pojechali..........no i ja tez juz po wizycie.....ktos "obcy" jest we mnie...i juz bije serduszko.....fotki niedostałam,bo.........bo nie......nastepna wizyta za 3tyg..no chybaze by sie cos działo....tfutfu......acha....6tyg i 6 dni.....dostałam sterte lekow i zwolnienie..hihihih....moge se je sobie przedłozyc.....a co????
OLA tos mnie powaliła na kolana tą wiadomościąHej dziewczynki,
Dzisiaj rano zobaczylam IIWiec tamten zeszlotygodniowy test mnie oszukal
Odstawilam w piatek luteine i zdziwilam sie, ze mimo odstawienia tempka nadal utrzymywala sie wysoko + pojawily sie dwa razy dosc silne mdlosci + pobolewal mnie brzuch (niestety nadal mnie pobolewa, nie wiem czy to normalne). Nie moge w to uwierzyc
Pisze do Was tak rano, bo jestem na wyjezdzie i to jedyny moment kiedy moge posiedziec przy kompie... M jeszcze nie wie, zastanawiam sie jak mu powiedziec ;-)
I co i co i co-jak wyszło?Moje samopoczucie dzisiaj srednie..Ale to nie do opisywania..
wysmarowałam się balsamem brązującym i czekam na opalenizne..
Toś mnie wystraszyła siostroHej jestem juz, dzikeuje bardzo za wsparcie i przepraszam ze was zestresowalam
udalo nam sie szybciutko bo moj mezczyzna jest mundurowy i zajechalismy na syrenach pod izbe przyjec i jakos bez czekania wszedzie.
Witam się po 2 tygodniach przerwy:-)
Słodziaki mordziakiWITAM:-)
A to obiecane zdjęcia moich szczeniaczków duzo spało co tak osobno niektórych mam zdjęcia i sie ruszały co hehe mam nadzieje że jakoś fajnie widac:-)
Kasiu tacy rodzice to wielki skarb, a najwiekszy czad jest z tym,ze żadnych śladów ex tam teraz nie ma.Poleciały z gruzem w sina dalHej dziewczynki, własnie wrocilam z wyremontowanego mieszkanka. Dobrze że rodzice mi zasponsorowali ten remont, bo samej byłoby mi ciężko. :-(Mój ojciec to częściowo sam dla siebie go robił, bo przez jakiś czas być moze będzie tam mieszkał.
W przyszłości jak się moja sytuacja finansowa poleprzy to zrobie sobie kuchnie czyli meble i sprzęt, ale teraz muszę zbierać na wyprawkę dla dziecka.
Wszystko takie drogie:-(
No ba jeszcze sie głupio pyta.A w tyłek chcesz za takie głupie pytania?Hejka czy ktos mnie jeszcze pamieta?
Kochanie ja Ci powiedzialam juz że Tobie należą się alimenty na dziecko i na Ciebie aż do momentu ukończenia przez dziecko lat 3!Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.
Loree faktycznie to tak skromnie wyliczyłasWidzę,że rozmawiacie o alimentach. U mnie w rodzinie była taka sytuacja. Facet ma swoją firmę i sąd sugerował się jego dochodami. Tak więc jeśli dochody są duże- alimenty też. I to chyba logiczne???
Poza tym prawnik u nas kazał przedstawić wydatki na dziecko i co jakiś czas stara się podwyższać kwotę alimentów. Przy wyprawce kasy potrzeba dużo bo licząc skromnie:
1. wózek - 1 tyś
2. Łóżeczko i pościel- 500 zł
3. Fotelik, przewijak -400 zł
4. Ciuszki na początek - co najmniej 500 zł
5. Kosmetyki, pieluchy- 300 zł
Zrobiła się poważna kwota nie licząc kosztów smoczków, zabawek, mleka i innych drobiazgów.
Niestety jak się jest samemu to jest ciężko. A co po porodzie? Te wszystkie badania, szczepienia? To studnia bez dna.
Facet powinien płacić tyle,żeby dziecko i matka mogli godnie życ a nie byle jak przetrwać. A za tysiąc złoty z maleńkim dzieckiem to chyba nie da się żyć godnie?
Pampersy kosztują średnio 50 zł- na dzień trzeba na początku około 10. Czyli na miesiąc 300
A co z resztą???
No ja tez tak miewam,ale ja tym razem z tego drugiego przedziałuno dziewuszki niestety fasoli nie ma, własnie dostałam @... naszczeście bezbolesna i jasciutka czerwoną......
Tak się zastanawiam, czasami mam okres ciemny brunatny i przechodze wtedy męki !! A raz na jakis czas zdarza mi sie taki jaśniutki czerowny i prawie zero bóli jakby @ wogóle nie bylo...... Czy któras tez tak ma???
Przeciez ze mna sie umawiałaś :-(Siedziałam w krzaczorkach bo musiałam skończyc lutowanieCały kark mnie juz boli
Ale dzięki że o mnie pamietacieJakoś nie smuce sie tak bardzo ta @... nastepny cykl należy do mnie!!!
( no moge zabrac ze soba jeszcze kogos ;-))
Nie kochana nie jestem.Badaicka czy Ty też jesteś w krzaczorach???:-)
No widzisz mówiłam,ze człowiek uczy sie przez całe życieWiecie co dziewczyny... przestudiowałam moje kalendarzyki i zorientowałam sie , że robiłam okropnego babola!!!! Zawsze wpisywałam , ze cykle mam 31 dniowe.( tam plus minus jeden, dwa dni) Bo zawsze
To sie cieszę,że smakował :-) Ja tyz nie lubie tej pianyBadaicka - zapomniałam - robiłam Twój sernik lany - pycha - tylko robiłam bez piany z białek na górze;-)
Głupia to Ty jeteś że mówisz żeś głupiaNo to nieźle..... czuje sie teraz i to sama przed soba jak głupek....![]()
spoko majonezBadaicka...pojechala do tesciowej wczoraj i ja wcielo...wiecie cos o tej tesciowej??? bo az sie juz martwic zaczynam!
Badaicka miała jakiś konflikt z teściową,że jeszcze od niej nie wróciła? Jakby co to - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie i jakoś ja znajdziemy![]()
No jestem juz jestem juz sie nie nerwuj takBADAICKA!!!!!!! Cholero jedna bo Cie znajdziemy u tej tesciowej!!!!