badaicka
Paulusia i Filipek
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?Dobranoc Bociek.
Ja tez zaraz spadam jak tylko moje dziecko zaśnie.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?Dobranoc Bociek.
Ja tez zaraz spadam jak tylko moje dziecko zaśnie.

Dobranoc Bociek.
.
hugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźćja mam Hugo Bossa od lat...a te co Ci koszalku napisalam sa takie lekkie...swieze...
I polecam tez -versace, blue crystal...jakos tak...bardzo fajny...ale nie wiem jak z cena...sorki:-(
pa

pchly na noc..karaluchy pod poduchy, a jak cie beda gryzc to prosze do mnie przyjsc....;-)
do jutra!
hugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźć
mucha mi do wina wpadła cholera jedna no!![]()

Nie bój sie krzywdy se zrobic nie damPS. Badaicka, dobrze ze Cie tesciowa uwolnila...juz sie balam o Ciebie:-)
Wlasnie w tv podali -dotychczas 36 osob zmarlo w Uk na swinska grype...
tyle na dzis:-)
Byłam u niej 30 min tylko,bo pojechałam se do kolezanki 

Zjedz ja,zjedzhugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźć
mucha mi do wina wpadła cholera jedna no!![]()
białko zwierzece jest dobre
;-)No i nawet przekąska sie trafiła![]()
białko zwierzece jest dobre
;-)[/QUOTE]
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?![]()
Śpiewała wczesniej, teraz juz jest cicho, więc chyba zasnęła.
A tak w ogóle to ostatnio częściej tańczy niż śpiewa. Nie wiem co gorsze bo tańczy wszędzie, nawet na zakupach.
powiem tak..........ja rozwodzilam sie w 2005 roku...dostałam 800zł alimentow,ale sie zfrajerowałam bo sedzina chciała mi wysadzic 1000zl,a ja durna tak sie przejełam tym ze powiedziałam ze yle mi starczy...wiec od 2005 mineło juz 4 lata i mozesz spokojnie starac sie o 1000zł(choc to wcale nie duzo) na dziecko i jak niepracujesz a winna jej jego to pisz odrazu o alimenty dla siebie......na twoim miejscu juz bym go dawno podała nawet z data wczesniejsza od dnia kiedy sie rozstaliscie zeby zalegle placil,bo ty samotna w ciazy i pogorszyła sie sytuacja materialna.....najlepiej gdybys wiedziała ile on zarabia i w sadzie mozesz zadac 60%jego pensji........Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.
tak to kuzwa jest z tymi zaplodnieniami - naturalne, IUI, IVF. wsie stresuja i wsie male szanse maja. zafasokowanie graniczy z wejsciem na everest
super, mega gratulacje!!!!!
a Ty masz sie oszczędzać, leżeć do góry brzuchem i gonić chłopa do roboty :-) a nawet dwóch chłopów;-)
Wyrodna matka tępiąca talent dziecka, a jak wyrośnie druga Dźej Loł to się podłączymy to tantiemów