badaicka
Paulusia i Filipek
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?Dobranoc Bociek.
Ja tez zaraz spadam jak tylko moje dziecko zaśnie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?Dobranoc Bociek.
Ja tez zaraz spadam jak tylko moje dziecko zaśnie.
Dobranoc Bociek.
.
hugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźćja mam Hugo Bossa od lat...a te co Ci koszalku napisalam sa takie lekkie...swieze...
I polecam tez -versace, blue crystal...jakos tak...bardzo fajny...ale nie wiem jak z cena...sorki:-(
pa
pchly na noc..karaluchy pod poduchy, a jak cie beda gryzc to prosze do mnie przyjsc....;-)
do jutra!
hugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźć
mucha mi do wina wpadła cholera jedna no!![]()
Nie bój sie krzywdy se zrobic nie damPS. Badaicka, dobrze ze Cie tesciowa uwolnila...juz sie balam o Ciebie:-)
Wlasnie w tv podali -dotychczas 36 osob zmarlo w Uk na swinska grype...
tyle na dzis:-)
Zjedz ja,zjedzhugo bosa nie mialam, a versace te wlasnie cos crystal to mialam ale rózowe jakies.... no nic musze sobie cos znaleźć
mucha mi do wina wpadła cholera jedna no!![]()
No i nawet przekąska sie trafiła![]()
A co Ona jeszcze śpiewa swój codzienny repertuar?![]()
Śpiewała wczesniej, teraz juz jest cicho, więc chyba zasnęła.
A tak w ogóle to ostatnio częściej tańczy niż śpiewa. Nie wiem co gorsze bo tańczy wszędzie, nawet na zakupach.
powiem tak..........ja rozwodzilam sie w 2005 roku...dostałam 800zł alimentow,ale sie zfrajerowałam bo sedzina chciała mi wysadzic 1000zl,a ja durna tak sie przejełam tym ze powiedziałam ze yle mi starczy...wiec od 2005 mineło juz 4 lata i mozesz spokojnie starac sie o 1000zł(choc to wcale nie duzo) na dziecko i jak niepracujesz a winna jej jego to pisz odrazu o alimenty dla siebie......na twoim miejscu juz bym go dawno podała nawet z data wczesniejsza od dnia kiedy sie rozstaliscie zeby zalegle placil,bo ty samotna w ciazy i pogorszyła sie sytuacja materialna.....najlepiej gdybys wiedziała ile on zarabia i w sadzie mozesz zadac 60%jego pensji........Dziewczynki, Orientujecie się może ile wynosi kwota alimentów na dziecko?
Teraz wszystko jest strasznie drogie, ciężko też przewidzieć leczenie itp.
tak to kuzwa jest z tymi zaplodnieniami - naturalne, IUI, IVF. wsie stresuja i wsie male szanse maja. zafasokowanie graniczy z wejsciem na everest
super, mega gratulacje!!!!!
a Ty masz sie oszczędzać, leżeć do góry brzuchem i gonić chłopa do roboty :-) a nawet dwóch chłopów;-)
Wyrodna matka tępiąca talent dziecka, a jak wyrośnie druga Dźej Loł to się podłączymy to tantiemów