reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Lolitko walcz o swoje a co beda siedzialy mendy w szpitalu i nic nie robily.. walcz.. a noz sie uda..

Martynko takze bym poczytała dobrą lekturke.. najlepiej teraz albo z rana bo teraz zasypiam lub rano na przebudzenie:)

reklama
tia.....wariotkowo to mi sie juz w glowie zrobilo. do wyrzygania to czekanie
jutro dzwonim do szpitala zeby sie troche poklocic. moze to cos pomoze ?:baffled::-D

to bylby cud gdyby sie zgodzily lajzy na stymulacje od konca sierpnia...
a kłóć się napewno chociaż trochę lepiej się zrobi a może do nich trzeba z mordą ...
Kamila ja też dziś przysypiam...:)

Cześć babolce ;-)
Ja właśnie wróciłam z Mielna, połaziłam trochę, zapieknake zjadłam , przy okazji wpadłam na jakis słupek i zdarłam kolano:baffled:
No i jestem..... mam full sprzatania i nic mi sie nie chce...... ale musze sie ogarnąć i zabrac sie do roboty bo i lutowanie mnie czeka.....;-)

Witam się wieczornie.

Sorry że z wami nie posiedze ale mam zamiar zalać się w trupa. Poza tym zaraz będę przy was ryczeć a nie zniose 1000 pytań do od mojego. Jutro mu powiem.

Jak coś było to już nie ma, co test wykrył nie mam pojęcia. Odbiore jutro bete i zobacze. Może test wykrył jakiś hormon ale na pewno nie ciążę bo planowo dostałam @ i tak jak zawsze po południu.

Buziole

kur... :-:)-:)-:)-:)-:)-(
przykro mi:-(

Czesc dziewczyny ;-) powiem Wam szczerze, że ja już zgłupiałam z tą temp. dzisiaj mi spadła do 36,7 :wściekła/y:, ale miałam tyle śluzu, że nie umiałam w ogóle jej zmierzyć. Myślicie, że mogła być zakłócona przez to?
A dzisiaj na dodatek zemdlałam :szok: dobrze, że stało się to u lekarza. Cały dień bolim mnie głowa :szok:i w końcu wylądowałam na L4, z adnotacją do nie opuszczania domu :wściekła/y:

Mam go na tym 28 dni, ale nie wiem jak sie go udostepnia jak cos skopiuje i wkleje :) chyba, że mi powiesz , jak się go wkleja, bo idzę, że Ty masz
nad wykresem masz napisane : kody do wklejenia w stopke forum i naciskasz to i tam kopiujesz kod bbcode i wklejasz go u siebie w menu- edytuj sygnature w okienko tam gdzie sa suwaczki i juz bedzie gotowy :tak:

reklama
Do góry