reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Kobitki ;-)Jak Wam mija dzień? U nas kurcze taka pogoda, że szok. Ostatnio ze dwa tygodnie upał był nie do zniesienia i dzisiaj leje masakrycznie. Buu, a ja muszę po zakupy skoczyć :wściekła/y:Wczoraj zakupiłam testy owulacyjne. Tak z ciekawości. Zobaczymy czy zdadzą egzamin ;-)
Podglądałam Was ostatnie dni, ale jakoś nie miałam weny do pisania.
Co do wymiany zdań, to ja uważam, że wszystkie tu jesteśmy dorosłe i każda z nas wie, na co może, a na co nie może sobie pozwolić. Oczywiście o dzidzię trzeba dbać, ale odrobina zdrowego rozsądku też jest potrzebna. Poza tym, ktoś może robić coś, co wg mnie nie jest wskazane a ja z kolei mogę robić coś, co się innym nie podoba (masło maślane ;-)), tak więc wzajemne wytykanie sobie błędów jest po porostu niepotrzebne :-):-) Rzekłam :-D

Madzinku, super wiadomości!

Ja tez sie ciesze:tak:Asiq wszystkiego najjjlepszego duzo zdrówka miłości i fasolinek

reklama

Jezu, dzieki wielkie biegne sprobowac tak zrobic. Juz sie balam, ze po zupie :-D Jeszcze musze w kuchni posprzatac, bo takiego sajgonu to jeszcze tam nie bylo :sorry2: Najwazniejsze, ze zupe da sie uratowac! Dzieki wielkie :-D Wrzucam nowe suwaczki i powrot do kuchni :sorry2:
koniecznie daj znac co z tego trzepania wyszlo - :-D:-D:-D

Madziu - a ty wypoczywaj - mdlosci pewnie szybko mina...

Witam się!:-)
Asiq wszystkiego najlepszego!!!!
Kaprycha w końcu żeś się odezwałaś....dobrze że już wszystko zaplanowane...:tak:
Olu jak masz jeszcze pyt na temat IUI to pisz!:happy2:
Kurczę czyli ja idę na pierwszy ogień...bo ja w czwartek już po leki idę..:baffled:...:-)
Pozdrawiam

Martynko - no to to juz blizej niz dalej - trzymam kciuki....pewnie o niczym innym nie myslisz teraz... ja tylko mysle o @ ktroa nie chce sie zjawic...

powiem tak jestem dziś cholernie zła bo mój ojciec miał nam załatwić samochód...i co już byśmy dawno kupili sobie auto tanie ale jeżdżące...do dziś miałam mieć auto...a nie mam ...za 2 dni mamy wizytę i musimy jechać rozwalonym samochodem teściów...dobra trochę namieszałam i oczywiście nie na temat ale się wyżaliłam.
Tak Gosiu nie mogę się doczekać zarówno wizyty jak i @...

Gosia witaj :-)

Mloda - zawsze pozostaja rowery. A i zdrowo :-D
A tak powaznie -to mam nadzieje ze w koncu to autko bedziesz miala i glowe bedziesz mialam spokojna

reklama
Do góry