lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Glupota ludzka nie zna granic - niezle Olu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jem jogurty, pije mleko...masło orzechowe obrzydlistwo i kupiłam sobie omega 3.6.9 co poprawia endomtrium więc zobaczymy....muszę jeszcze kupić te kosmetyki do mycia bezzapachowe i jedziemy...oby było dużo komórek i jeszcze by plemniki dały radę!Mloda....
Obawa rzecz normalna. Gadaj i zal sie ile chcesz....wyrzuc emocje coby Ci nie szkodzily. Wiesz ze nerwy to najgorszy przyjaciel
Jajeczka ladnie urosna, bierz bialka duzo, zapodaj troche cynku coby ladnie narzadziki rabotaly...i powolutku, po cihutku do przodu. JESTEM Z TOBA
Dzień dobry
test zrobiony - niestety negatywny
teraz tylko, żeby pogoda w Zakopcu była, bo...![]()
kurcze ola nawet tak nie mysl ze mozesz ja stracic!! pozytywnie mysl! i dasz rade tak nie mowic az tyle?? Ja bym nie wytrzymala.....![]()
:-)Ja teraz popełnię PRZESTPSTWO - zjem LODA :-)
(dla niewtajemniczonych: mam cukrzycą ciążową i nie mogę podbijać sobie cukrów ale wczoraj wypróbowałam troszkę loda i mi nie podskoczył cukier za mocno)
Pajkaa
ja biore 2 x po 50mg a to miał być 3 moj cykl na luteinie ale tak jak napisałam nie zdążyłam jej wziać bo wzięłam w 18dc dawke a na drugi dzień @ dostałam a wczesniej miałam @ tyle że 2 dniową o 2 dni wcześniej niż zazwyczaj a wtedy był to 2gi cykl z luteiną
mam nadzieje ze jutro sie wszystko wyjaśni
dziękuje zę mi troche to wszystko wyjaśniłaś