reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Jak juz jedzonku mowimyto tylko dodam, zewlasnie zjedlismy ta moja zupe.
Smakowala szokujaco
Moj biedny M. udawal, ze pyszna..
Te grudki ze smietany w ogole sie nie rozpuscily ( za to kalafior i brokuly tak :szok:), mimio moich usilnych staran...Moze dacie przepis na te knedle, co sie je robi 30 minut? Ja musze chyba zaczac od gotowania czegos latwiejszego.

Kaprycha- nie przejmuj sie... Jestes genialna w innych dziedzinach... A jak nastepnym razem bedziesz chciala zrobic zupke to pamietaj zeby roztrzepac smietane z goraca zupka i juz albo - dodaj slodkiej rzadkiej 30%. Ja mozna lac bezposrednio do gara nie robiac nic... Ja pomidorowa i ogorkowa robie ze slodka smietanka i jest miodzio... A brokulki ci sie rozpadly bo one to 3-4 min sie gotuje a kalafior dluzej - moglas tez zmiksowac i zrobic krem:-):-):-)
ok ale dosc przynudzania o gotowaniu... do jutra ...

Ostatnia edycja:
reklama
no ja mam zawsze ten problem, ze mam małe endo a pęcherzyki są duże, ale nie pękają, a teraz jestem bez clo więc wole być miło zaskoczona niż się zawieść.
w sumie jutro to bedzie 13 dc wiec mam nadzieje, ze beda fajne. U mnie pecherzyk w 2 dni podobno wg lekarza urósł o 7 mm.Zawsze mówię, że organizm kobiety jest wielką tajemnicą :-) A jakie to mieliście badanka robione?? Miej nadzieje , że nie spadnie ;-)
robilismy badania nasienia.. wiesz przy takich parametrach to naprawde wielki cud by musiał nastac.. nie ludze sie i nie robie sobie nadzeji.. szczerze to nawet nie wiedziałabym ktory dzien cyklu ale spojdzałam i juz wiem.. potem bedzie płacz i zgrzytanie zębów..
Kroptusiu - ...
raz myslalam ze to pomylka ale drugi.. hmm Gosiu
to nie Kroptusia.. to Kaprycha:happy2:

robilismy badania nasienia.. wiesz przy takich parametrach to naprawde wielki cud by musiał nastac.. nie ludze sie i nie robie sobie nadzeji.. szczerze to nawet nie wiedziałabym ktory dzien cyklu ale spojdzałam i juz wiem.. potem bedzie płacz i zgrzytanie zębów..
:happy2:

U nas też jest ten problem :-(ale na razie sie nie poddajemy :-)zdarzają się przecież cuda :-) w które trzeba wierzyć, ja na razie wierze.

Ja tez juz jestem choc jeszcze nieprzytomna bo kawy jeszcze nie zrobilam... Witam sie

A co to sie dzieje Olu?? czemu zle sie czujesz...
U mnie @ dalej nie ma cholera!!!

ani nie seksik ani gołabki...wstałam dzisiaj rano o 5 z tak niesamowitym bólem brzucha że aż myślałam że umrę..leżałam do 6.30 w łóżku a później brzuch przestał boleć ale tak mnie na wymioty zebrało że myślałam że nie dobiegnę do łazienki...wybaczcie za szczegółowy opis...

reklama
Do góry