reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

A nie mialas jakis zaklucen? W sensie nie poszlam pozniej spac? Alkohol? Stres? Spalas odkryta? -- mnie sie zdarzyl taki spadek wlasnie jak cala noc przespalam bez koldry...

Aha i sluzu sie nie bada po przytulankach przez 24h.
Wczoraj wypiłam pół lampki wina, aż takie znaczenie by to miało dzisiaj??
Wiem, że śluzu sie nie sprawdza po przytulaniu, ale nie dało się tego zauważyć :szok:

reklama
Witam się:-)
Bernadko - skarbie, ja z chęcią na kawusię się wproszę za jakieś 20 minut:tak:
bardzo się cieszę, że M dał się skusić na staranka i badania:tak:

Olapolap - witaj - u mnie wszystko po staremu - we wtorek przyszła @ więc test był wiarygodny:tak:

Marzenixx - miłych zakupów:-)

Pajkaa - teraz to już przeszłaś samą siebie - takie spadki nam tu serwować;-) a tak na poważnie, to ja zbaraniałam - śluz może być efektem przytulanek z M, ale jednocześnie może być tez znakiem owulacji, tego się niestety nie dowiemy teraz:sorry: a temperatura - może miałąś jakiś stan zapalny w organizmie i już nie masz i wróciłaś do swojej podstawowej temperatury?
Jezu - to co napisałam chyba nie ma sensu:szok:

kurde ja mysle, ze moze zle ze4rknelam i tam było 36,5 ale tego tez sie nie dowiem :-) musze sobie termmetr elektroiczny kupic :wściekła/y:
Kurde Andzia ale ja nawet takiej podstawowej tempki nie miałam ;-) a mówiłam, że ja sie nie nadaje na pomiary tempki:-) a czy est mozliwy taki spadek przed owu??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry.
Kochane i nadal wiemy,ze nic nie wiemy :-(
Gastroskopia wykazała jedynie stan zapalny błony sluzowej żoładka :baffled:
Badania krwi w porządku,mocz w porządku, przeswietlenie płuc w porządku,reszta zleconych badań w normie, usg jamy brzusznej nic nie wykazało
:baffled: postanowilismy z lekarzem,po tym jak mu powiedziałam o tych bólach brzucha i problemach z wypróznianiem,że zrobia mamie jeszcze badanie jelit(kolanoskopia czy jakos tak sie to zwie) ale to chyba po niedzieli.
Była na konsultacji z laryngologiem,wsadzili jej rurkę przez nos i dojrzeli jakies zgrubienie w okolicach tchawicy ale larybgolog twierdi że to jest zrost po tej operacji którą jej robił osobiście 9 lat temu aczkolwiek chce pobrac wycinek do badań z tego.Więc w srodę z interny przeniosą mamę na laryngologię.
Jeśli tu nic nie znajda to lekarz podejrzewa że to wszystko moze miec podłoze psychiczne :-:)baffled: pytał sie mnie czy rodzice mają jakies problemy itp,bo moze mama zyje w duzym stresie i przez to organizm tak reaguje :-(
Wiem,że maja jakies problemy finansowe ale mama nie chce z nikim na ten temat rozmawiać :no::wściekła/y::-(
Kurcze normalnie sama nie wiem co myslec i co robic-ehh

Ej proszę się ze mnie nie śmiać ;-);-)
Zapomniałam to my wczoraj 31 tc
Kingusiu to miał byc taki żart z tymi lodami :-(
Brzusio śliczniusi

nie wiem czy zauwazyłyscie ża wracamy z M do staranek i dziś mam pierwsze podgladanko i zobaczymy jak mi te pecherzyki urosły od poniedziałku
M dzis zrobił badania wyniki beda w poniedziałek bardzo sie stresowałam a teraz to nie moge sie doczekać żeby juz odebrać te wyniki :tak:
No super wiadomości,czekamy na wyniki małża :-D

A mnie czeka jeszcze wypad do cukierni :-) z tego się akurat cieszę.
Dziś nie muszę robić obiadku i znowu powód do radości:-D bo na obiad zjemy sobie rocznicową pizze;-);-)
Teściowa dzwoniła, że wpadnie na kawę ;-);-)
Kinguś

Dzieki slonce.
Tak, adoptuj mnie prosze :-D:-):-D . Niestety zbyt podobne jestesmy z mama i nigdy sie nie dogadamy. Miedzy nami nigdy nie dochodzi do kompromisow a siostra jak charagiewka - zalezy kogo blizej stoi, mojej mamy czy mnie. Teraz niestety ja jestem daleko wiec juz miala pranie mozgu... Ehhh, szkoda gadac.

Ide poszukac czegos do picia z %, poki jeszcze moge sie napic:sorry:
I jak znalazłaś % ?
Ja w weekend zamierzam sie znieczulić,przyjezdżają do mnie kolezanki na weekend.Paweł jedzie z młoda do mamusi swojej wiec chacjenda wolna to cały stres zaleje
.
A Ty głowa do góry-bedzie dobrze
dzwonilam do niego....bo plamienia były tylko we wtorek wieczoram.....a gdyby nie obcy to akurat powinnam miec @......wiec mam nie panikowac puki co...sko oro juz sie nic nie dzieje brac leki,troche wiecej lezec.....w srode juz nic nie było....wiec czekamy do wizyty 26 sierpnia........
Nio to lez,leż koniecznie kochana.Trzymam kciuki za Was
badaicko i jak mama , gdzie jetes???
Koteńku od ciotki wyjechalismy dopiero o 21 a Paweł jeszcze wjechał w drodze powrotnej do swojej mamy i wrócilismy do domu po 23

Ostatnia edycja:
kurde ja mysle, ze moze zle ze4rknelam i tam było 36,5 ale tego tez sie nie dowiem :-) musze sobie termmetr elektroiczny kupic :wściekła/y:
Kurde Andzia ale ja nawet takiej podstawowej tempki nie miałam ;-) a mówiłam, że ja sie nie nadaje na pomiary tempki:-) a czy est mozliwy taki spadek przed owu??
Spadek jest możliwy - ale taaaaaki???????? Ja nie wiem - poczekaj na Lolitkę lub Nektarynkę:tak:
Dzień dobry.

Magda - z jednej strony źle, że nic nie wiecie - z drugiej dobrze, bo wykluczyli pewnie nowotwór:tak:
a strona psychiczna - rzeczywiście nasz mózg może powodowac różne objawy:sorry:

Dzień dobry.
Gastroskopia wykazała jedynie stan zapalny błony sluzowej żoładka :baffled:
Badania krwi w porządku,mocz w porządku, przeswietlenie płuc w porządku,reszta zleconych badań w normie, usg jamy brzusznej nic nie wykazało
:baffled: postanowilismy z lekarzem,po tym jak mu powiedziałam o tych bólach brzucha i problemach z wypróznianiem,że zrobia mamie jeszcze badanie jelit(kolanoskopia czy jakos tak sie to zwie) ale to chyba po niedzieli.
Była na konsultacji z laryngologiem,wsadzili jej rurkę przez nos i dojrzeli jakies zgrubienie w okolicach tchawicy ale larybgolog twierdi że to jest zrost po tej operacji którą jej robił osobiście 9 lat temu aczkolwiek chce pobrac wycinek do badań z tego.Więc w srodę z interny przeniosą mamę na laryngologię.
Jeśli tu nic nie znajda to lekarz podejrzewa że to wszystko moze miec podłoze psychiczne :-:)baffled: pytał sie mnie czy rodzice mają jakies problemy itp,bo moze mama zyje w duzym stresie i przez to organizm tak reaguje :-(
Wiem,że maja jakies problemy finansowe ale mama nie chce z nikim na ten temat rozmawiać :no::wściekła/y::-(
Kurcze normalnie sama nie wiem co myslec i co robic-ehh
Wiesz jakie są mamy martwią się naszymi problemami, ale nie chcą się dzielic swoimi. Wydaje mi sie, ze tylko rozmową, a niestety podłoże psychiczne może wiele zdziałać :-( ale trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło.

Witam się:-)
Bernadko - skarbie, ja z chęcią na kawusię się wproszę za jakieś 20 minut:tak:
bardzo się cieszę, że M dał się skusić na staranka i badania:tak:
ja już po kawce ale ostatnio mam takie smaki ze bym ciągle kawę piła nie wiem skąd mi sie to wzieło :confused::confused:
Dzień dobry.

No super wiadomości,czekamy na wyniki małża :-D
kochana ja wiem jakie czekanie na dobre wiadomości jest okropnie dlużace sie ale zobaczysz to nic powaznego i mama dostanie leki i szybko dojdzie do siebie

ja już bym chciała wiedzieć jakie one będą ale muszę do poniedziałku zaczekać nie wiem jak to przeżyje :confused::confused:

reklama
Do góry