Betka85
Fanka BB :)
u mnie sezon ogórkowy jeszcze w pełniA cóz Ty teraz robisz,ogórki sie juz skończyły przynajmniej u nas ;-)

a dziś sprzątam w domu po remontach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie sezon ogórkowy jeszcze w pełniA cóz Ty teraz robisz,ogórki sie juz skończyły przynajmniej u nas ;-)
Ohhhh Elfiku jak dobrze,ze jesteś i że takie wieści przynosiszWitak Kobietki
Oficjalnie otwieram u mnie nowy sezon staranek![]()
cykl nr 1 własnie się rozpoczoł
z doświadczenia wiem , ze najlepiej odciaąc sie , wyluzowac od mysli o starankach, ale.. co mi tam dam sie poniesc na całego
mąz juz witaminiki łyka, ja też zobaczymy kiedy sie uda
o tak, to muszę przyznać - teściową mam naprawde super. najlepsze jest to, że muwię do niej po iminiu.Kurcze spoko jest miec taka fajna tesciową z która mozna isc na lody i na zakupy-zazdroszczę ;-)![]()
niestety my w większości tutaj tak mamy, lae trzeba spróbować wyluzować, nabrać trochę dystatnsu, może jakis wyjazd, to pomaga, człowiek przestaje się nakrecaćWitam wszystkich!
Może któraś z was zna jakiś sposób by przestać ciągle myśleć o jednym (o tym czego wszystkie pragniemy najbardziej) ja już nie mogę z sobą wytrzymać. Wszystko się kreci wokół jednego- albo czy już się przytulać, jak często, a może już jest fasolka tylko o tym nie wiem, czy to albo tamto nie zakłóci cyklu itd. Można zwariować, ale nie mogę inaczej.
Znowu to czekanie kiedy się uda, to samo było z naszą pierwszą gwiazdeczką, też długo czekaliśmy.
MAM DOŚĆ- najbardziej siebie bo wiem że sama to sobie robię!!!
Oby jak najszybciej się udało!!Witak Kobietki
Oficjalnie otwieram u mnie nowy sezon staranek![]()
cykl nr 1 własnie się rozpoczoł
z doświadczenia wiem , ze najlepiej odciaąc sie , wyluzowac od mysli o starankach, ale.. co mi tam dam sie poniesc na całego
mąz juz witaminiki łyka, ja też zobaczymy kiedy sie uda