reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
To mozesz priorytetem podesłac troche do mnie tych ogórków bo jeszcze bym cos chetnie wrzuciła w słoiki ale u nas juz po sezonie :confused:

To sprzatej kochana ja za sprzatanie sie wezme jak Paweł pojedzie juz z Paulina do tesciowej a ja wróce od mamy ze szpitala

Hej laseczki!!

Badaicka - mam nadzieję, że mamusia szybciutko wróci do zdrowia!!

Zaniepokojona - a co ty za remonty u siebie miałaś??

A co do jutrzejszego dnia i święta - Ja tam w lodówce prawie nic nie mam, ale jutro planujemy pojechać gdzieś w okolicę i pochodzić po górkach albo coś w tym rodzaju, także może gdzieś w lesie znajdziemy jakieś jedzonko - jagody czy cosik takiego....

a dzisiaj po południu umówiłam się z teściową na mieście, najpierw pewnie zjemy lody, a potem po sklepach trochę pochodzimy, już dawno nic nowego sobie nie kupiłam, więc może coś dla siebie znajde, chciaż nie mam żadnych konkretnych planów, to znając siebie, pewnie wróce z niczym...

A Kropeczko - pytałaś o bliźniaczki - dziewczynki w mojej galerii na NK, to właśnie te potworki, które zawsze do mnie przyjeżdżają

Marzenko - tylko ty za bardzo nie imprezuj na tych u rodzinach!! cosiostrze kupiłaś??

Buziaczki dla wszystkich******!!!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!
Może któraś z was zna jakiś sposób by przestać ciągle myśleć o jednym (o tym czego wszystkie pragniemy najbardziej) ja już nie mogę z sobą wytrzymać. Wszystko się kreci wokół jednego- albo czy już się przytulać, jak często, a może już jest fasolka tylko o tym nie wiem, czy to albo tamto nie zakłóci cyklu itd. Można zwariować, ale nie mogę inaczej.
Znowu to czekanie kiedy się uda, to samo było z naszą pierwszą gwiazdeczką, też długo czekaliśmy.

MAM DOŚĆ- najbardziej siebie bo wiem że sama to sobie robię!!!

Witak Kobietki

Oficjalnie otwieram u mnie nowy sezon staranek :)
cykl nr 1 własnie się rozpoczoł

z doświadczenia wiem , ze najlepiej odciaąc sie , wyluzowac od mysli o starankach, ale.. co mi tam dam sie poniesc na całego :)

mąz juz witaminiki łyka, ja też zobaczymy kiedy sie uda

Witak Kobietki

z doświadczenia wiem , ze najlepiej odciaąc sie , wyluzowac od mysli o starankach, ale.. co mi tam dam sie poniesc na całego :)

Ohhhh Elfiku jak dobrze,ze jesteś i że takie wieści przynosisz

Kurcze spoko jest miec taka fajna tesciową z która mozna isc na lody i na zakupy-zazdroszczę ;-):-D
o tak, to muszę przyznać - teściową mam naprawde super. najlepsze jest to, że muwię do niej po iminiu.
Witam wszystkich!
Może któraś z was zna jakiś sposób by przestać ciągle myśleć o jednym (o tym czego wszystkie pragniemy najbardziej) ja już nie mogę z sobą wytrzymać. Wszystko się kreci wokół jednego- albo czy już się przytulać, jak często, a może już jest fasolka tylko o tym nie wiem, czy to albo tamto nie zakłóci cyklu itd. Można zwariować, ale nie mogę inaczej.
Znowu to czekanie kiedy się uda, to samo było z naszą pierwszą gwiazdeczką, też długo czekaliśmy.

MAM DOŚĆ- najbardziej siebie bo wiem że sama to sobie robię!!!
niestety my w większości tutaj tak mamy, lae trzeba spróbować wyluzować, nabrać trochę dystatnsu, może jakis wyjazd, to pomaga, człowiek przestaje się nakrecać
A tak wogóle to - WITAJ
Witak Kobietki

Oby jak najszybciej się udało!!

no czas bardzo szybko przeleciał...

ciesze sie ze znow wracam do staranek, na dobry poczatek czytam ksiazke : "W oczekiwaniu na dziecko " to poradnik dla przyszłych matek i ojców, ma 500 stron, kolezanka która nie dawno urodziła córeczke mi pozyczyła...

reklama
Jestem. Pan w banku potraktował mnie nieco dziwnie, ale ważne, że już wszystko dobrze. Musze zabrać się za obiad, ale tak strasznie mi się nie chce...

Elfiku, super wiadomości. Trzymam mocno kciuki za staranka :-)

Do góry