Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

M jest troche jak dziecko, chyba nie chce zeby teraz wszystko spadlo na niego, a ja bede lezec do gory brzuchem. Szkoda tylko, ze faceci nigdy nie poczuja jak to jest jak kobiete non stop cos boli, jak ma wahania nastrojow itd. Przerabane byc kobieta, nie?Pocieszam sie tylko mysla, ze sa na swiecie faceci, ktorzy swoja kobiete nosza na rekach, dmuchaja na nia i chuchaja, chca jej dogadzac w kazdym momencie i sa w nia wpatrzeni jak w obrazek... Jest sobie o czym marzyc
![]()

co do mnie to wróciliśmy do staranek w tym cyklu mam monitoring ale jestem załamana bo w poniedziałek pęcherzyk dominujący miał 10mm ( 8dc ) a wczoraj miał tylko 10,5 ( 11dc) i widać ze słaby przyrost jest i pewnie dupa z tego będzie
moj kochany M zrobil badania wczoraj i czekamy teraz na wyniki a jak wszystko będzie z plemniczkami ok to mnie czeka HSG

witajta babolki
ja tylko sie przywitam i spadam na miasto

Witam się:-)

Badania krwi w porządku,mocz w porządku, przeswietlenie płuc w porządku,reszta zleconych badań w normie, usg jamy brzusznej nic nie wykazało

Dzień dobry Dziewczynki. Wpadłam się tylko przywitać.
:-)Hej laseczki!!
:-)
Witak Kobietki
Oficjalnie otwieram u mnie nowy sezon staranek![]()
cykl nr 1 własnie się rozpoczoł
z doświadczenia wiem , ze najlepiej odciaąc sie , wyluzowac od mysli o starankach, ale.. co mi tam dam sie poniesc na całego
mąz juz witaminiki łyka, ja też zobaczymy kiedy sie uda

moze za krotko mierzylas i tak wyszla tempka... w ogole jakies wysokie masz te tempki ja po owulacji mam takie a przed to tak do 36,5.. takze nie wiem jak to u Ciebie z tym wykresem.. pomin dziesiejsza temperature i zobaczymy co jutro jesli chcesz termometr elektroniczny to polecam microlife MT1622 GT - zlota koncówka.. jestem z niego zadowolona
Kochana, to ja mam odwrotny problem i na serio trudno wybrac, gorsze zlo.Zobacz, moj m. najbardziej w swiecie pragnie miec dzieciaczka. Kiedy mowi o tym, ma lzy w oczach ( wtedy moje serce rozpada sie na milion malych czesci). Dla niego kobieta wyglada najpiekniej w ciazy, kazdej takiej (nawet obcej) babce by biegl na pomoc. I teraz problem - moj najwiekszy problem. Jak wiesz, ja (przynajmniej nie naturalnie) nie moge mu tego dziecka dac. Poki co, kazda ciaze stracilam na poczatku. Problem jest tylko i wylacznie po mojej stronie i swiadomosc tego, ze nie moge m. uszczesliwic mnie na maxa doluje. Szczegolnie teraz, kiedy on nie dopuszcza innej mysli, niz ze to, ze IVF sie uda. Dla mnie jest to mega obciazeniem psychicznym, bo wiem jak on sie zawiedzie, jezeli sie nie uda. Caly czas mam wrazenie, ze go zawodze
Dlaczego tak myślisz?? Ja podchodze do tego tak, i moj M także, że odkąd jesteśmy małżeństwem to jest NASZ wspólny problem.Mimo tego, że mam prawie podobną sytuację do Ciebie tylko, że ja jeszcze nie zafasolkowałam.
A myślisz, że go nie uszczęśliwiasz? Mnie się wydaje , że gdyby tak było to byście razem nie byli i musisz myśleć pozytywnie ;-)bo ak będziesz się przejmowała tym , czy się uda czy się nie uda to się zamęczysz
https://www.babyboom.pl/forum/[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f030.gif[/img]
No widzę, że ktoś tutaj miał bardzo podobny cykl do moich, ale u mnie niestety mimo, ze temp. stawiała na owulkę monitoring ją wykluczał. Czy Ty zawsze masz takie długie cykle??Mój cykl chyba okazał się jednak owulacyjny, spodziewam się za 3 dni @, brzuch już mnie nakur...
No to ja się Madzia chociaż odezwę - spłukalam się totalnie po raz kolejny na kolejne badania: różyczkę, cytomegelię, i wszystkie możliwe choroby weneryczneA gdzie są wszystkie nasze ciężaróweczki?????????????????
Haloooooo!!!! babolce pisac tu szybko jak tam brzuszki,jak badania,usg itd.
Agniesiak co z tymi Twoimi plamieniami???

, niech to wszystko trafi.....

a jeżeli Tobie przyszło, to znaczy, że to Ty boisz się, że siebie zawodzisz a M to wymówka

juz koncze i nie zanudzam