reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Aaaa....

To u Was nie ma problemy z jaka taka ruchliwoscia, ale zywotnoscia.
40% to da rade....Zwlaszcza gdy jest ich duza ilosc - jak wloza w wirowke to moga troche tych dobrych uzbierac

wiesz nie wiem od czego to zalezało, ale zastanawiam sie czy dieta + salfazin dadzą radę poprawić jak cos wyniki?Ogólnie moj maz niezbyt dobrze sie czul bo mowil, ze jak jest po tak długiej abstynencji, to sam widzi, ze to co oddaje do pojemniczka jest flernej jakości.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajkaa

Kazdy ma inna reakcje na wspomagacze i tabletki. Jednym pomagaja, innym wogole.
Ja moge tylko powiedziec co jak bym zrobila. Salfazin moze jesc, ale on nie ma wsiego co trzeba. Pisalysmy juz na innym watku o tym....Pamietaj tylko o tych 3 miesiacach minimum

Nacisk bym tez polozyla na ruch - co wam pozostaje. Trzeba probowac. Nawet konowaly mowia ze moze to poprawic morfologie ogolnie.

Ograniczyc komputer. Wyeliminowac laptopa z kolan jesli taki proceder ma miejsce (zabija armie).

Zapewnic "chlodno" armii - odpowiednia bielizna, nie przegrzewac pomieszczen

I pi duzo, duzo wody.....

Czy to wsio pomoze ? Niewiadomo. Ale przynajmniej sprobujesz zrobic wsio co mozesz zrobic.....

Wlasnie doczytalam o tej abstynencji... Mowisz o abstynencji seksulnej ?
W waszym przypadku tego byc nie powinno wogole. Serduchowanie wplywa lepiej na jakosc spermy niz jakiekolwiek tabletki. Mowi sie ze 3 razy w tygodniu - wtedy jest optymalnie

Mowiac wuglarnie....Zwykle dobrej jakosci sperma jest u facetow mocno aktywnych seksualnie. Co oczywiscie nie oznacza ze facet ze zla sperma nie jest aktywny. Po prostu ta aktywnosc wznacznych stopniu pomaga

Pajkaa

Kazdy ma inna reakcje na wspomagacze i tabletki. Jednym pomagaja, innym wogole.
Ja moge tylko powiedziec co jak bym zrobila. Salfazin moze jesc, ale on nie ma wsiego co trzeba. Pisalysmy juz na innym watku o tym....Pamietaj tylko o tych 3 miesiacach minimum

Nacisk bym tez polozyla na ruch - co wam pozostaje. Trzeba probowac. Nawet konowaly mowia ze moze to poprawic morfologie ogolnie.

Ograniczyc komputer. Wyeliminowac laptopa z kolan jesli taki proceder ma miejsce (zabija armie).

Zapewnic "chlodno" armii - odpowiednia bielizna, nie przegrzewac pomieszczen

I pi duzo, duzo wody.....

Czy to wsio pomoze ? Niewiadomo. Ale przynajmniej sprobujesz zrobic wsio co mozesz zrobic.....
Powiem co robimy od 2 miesięcy
1. je Salfazin
2. nie bierze ciepłych długich kąpieli
3. gadki tylko bokserki luzne
4. dieta bez alkoholu
5 wodę mój pije cały czas bo uwielbia :) niegazowaną
6. bierze kwas omega 3 + ten lek na zbicie cholesterolu i trójglicerygów
7 ruch w sensie czasami idzie pograc w kosza + długie godzinne spacerki
8 laptopa nie mamy :) więc odpada.

Poza tym moj M jak robił badania to twierdził, ze po 4-5 dniowej przerwie on widzi, ze to co oddaje jest felernej jakosci - nie wem po czym , ale gdzies czytałam, ze jak facet produkuje zbyt duzo chłopaków to one obumieraj ą bo nie mają możliwości ruchu. Nie wiem ile w tym jest prawdy, a ile nie, ale nie podchodze do staran w ten sposob, ze musi byc przerwa np 5 dni , mam ochote to robie to cvodziennie u juz :) lukniesz jeszcze na mojego piknego wykresa ??
Zawsze trza wierzyc, ze sie uda chocby jeden ino żył :-)

Kochana

Tak, chlopaki zawsze umieraja jak seksa brak (po jakims tam czasie oczywiscie). Ta zdechlaki potem sa po prostu wchlaniane i robi sie miejsce na zywotniki.

Twoj wykres jest normalny. W tym sensie ze wyglada jak wykres inncyh kobiet przed owulka. Czy owu bedzie - nie wiem. Ale jak na razie nie ma w nim nic niepokojacego

ps. czytalam gdzie zwierzenia jednej kobity. jej M mial tylko 270tys chlopakow - czyli wlasciwie zero. Walczyli, wierzyli i mimo ze ilosc sie nie zwiekszyla to dzidzia przyszla. Wiec cuda sie zdarzaja

Kochana

Tak, chlopaki zawsze umieraja jak seksa brak (po jakims tam czasie oczywiscie). Ta zdechlaki potem sa po prostu wchlaniane i robi sie miejsce na zywotniki.

Twoj wykres jest normalny. W tym sensie ze wyglada jak wykres inncyh kobiet przed owulka. Czy owu bedzie - nie wiem. Ale jak na razie nie ma w nim nic niepokojacego

Powiem Ci tak, ze pierwsze badania, gdzie 60 % było żywych robilismy po 3 dniach abstynencji w sensie 3 był dniem oddania a następne były juz 4-5 dniowe i były gorsze bo tylko 20 % żywych, więc chyba coś w tym musi być.

Kurde a co do wykresu to pewnie mi sie zmieni bo mam tera elektroniczny termometr, a on inaczej mierzy :-)

reklama
Do góry