reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Przepraszam ze tak malo udzielam sie na forum ale wciagnela mnie ksiazka " Zmierzch ":sorry2: w sumie to ksiazki bo sa 4 tomy ZMIERZCH,KSIEZYC W NOWIU,ZACMIENIE,PRZED SWITEM :blink: ta ksiazka jest poprostu zajeb..... sta :tak: :*
Ja właśnie kończę czytać drugą część tej seri i musze przyznać, że bardzo dobrze mi się to czyta, taka przyjemna książka:tak: Ale film (ZMIERZCH0 tak sobie mi sie podobał...
Jakie horrory :sorry2: to ksiazka o zagubionej nastolatce i kochliwym wampirze i jego grzecznej wampirowskiej rodzince ;-) Paula Coelho czytalam " 11 minut " i " Weronika postanawia umrzec " ( czy cos takiego ) :sorry2: dobre ksiazki :tak:
Coelho też lubię, czytałam wchystkie jego książki, oprócz tej ostatniej, ale też ją zamierzam kupić i przeczytać

A ja dizisja tak tylko na chwilkę... Wczoraj łaziliśmy najpierw po górach a wieczorkiem wybraliśmy się do znajomnych, wrócilliśmy dopiero dzisiaj przedc południem, a zaraz idę rozpalać grila, rybkę będziemy smażyć na obiadek, mniam mniam

Miłej niedzielki wszystkim życzę

Nie wiem kiedy się odezwę, bo wieczorkiem znowu bliźniaczki do mnie przyjeżdżają na kilka dni...
buziaki

Witam sie z krzaczorow..

oczywiście dziś zaczęłam nowy cykl.. znów długich 30 lub 30-kilka dni.. no coz.. wczoraj jeszcze zdarzyłam M zgwałcić i skończyło sie na plamieniu @.. i tak jak przypuszczałam ze dziś rozkręci się na dobre:) z M doszliśmy do wniosku ze jednak dalej mierze.. choćby nawet dlatego aby wiedzieć kiedy ma przyjść @ co do dnia:)

Czesc Dziewczynki,

Nie bylo mnie jakis czas bo mialam pieklo na ziemi, wole nie pisac ale musialam sie wyprowadzic z domu, teraz jestem z doskoku, wpadlam wczoraj do mieszkania ogarnac, posprzatac, spakowac torbe, Wike tydz. temu podrzucilam do tesciowej w zwiazku z zaistanila sytuacja i tam mieszka, nie chcialam by tu byla, byla swiadkiem...to nie dla dziecka :-:)-( .... zamiast cieszyc sie zblizajacym
Sylwus słońce co sie tam dzieje u Ciebie moze możemy jakos pomóc?
Pamietamy o Tobie i przytulamy mocno

i to jak se poszalałam za wszystkie czasy !!!:-D mąż jeszcze do siebie dochodzi ja juz ok tylko zmeczona jakas jestem:-)
Taaaa zmeczona :-D to sie kac nazywa ;-)

ja piłam wczoraj martini białe i było super... dopóki sie nie skonczylo, trzebabylo jeszcze cos wypic to zaczelam pic winko czerwone domowej roboty i to był błąd bo padłam nie wiem kiedy :-D:rofl2:
Eeeee no co Ty :-) my wczoraj zaczełyśmy od winka Kamikadze roboty mojego meza,potem zapiłysmy swojakiem które przywiozła kolezanka i doprawiłysmy żubróweczka z soczkiem jabłkowym :-D:-D:-D i wsio dobzie ;-):-DPoszłysmy spac o 7 rano :rofl2:a o10 juz robiłam obiad :rofl2:

Hej!
Badaicka trzymam kciuki,zeby z mama bylo wszystko ok!
Co u mnie...remont w toku...lazienka wciaz w "nowoczesnej aranzacji",nic sie nie zmienilo (czyt.do kibelka trzeba leciec do piwnicy),ale schody juz mamy i drzwi tez!!za to wyrwane mamy drzwi balkonowe i...wiatr hula...
wrzucam fotki przed wstawieniem drzwi i dorzucam moj wykres,ktore jest zaiste ciekawy...jest idealnie odwrotny...najpierw mialam faze temp.wysokich,pozniej faze temp.niskich i przed @ zamiast temp.spadac,to mi wzrasta :confused: @ jeszcze nie przyszla,ale mogalby wreszcie przyjsc...
Dzięki Szafirku
Nio fajniusie juz schody :tak:pomalutku do przodu :-)

Dzień dobry:-)
Badaicka - co z Mamą????????? nic nie piszesz:no:

OlaPM - wróciłaś już????? Tez daj znać:tak:
Kochanie nie pisze bo....wiesz na kacu ciezko tak po klawiszach stukac :tak::-D
a tak na serio to narazie czekamy na jutrzejszą kolanoskopię i na pobranie wycinka z krtani w srode przez laryngologa.
Ale juz poinformowałam mame że jak tu stwierdza że nic jej nie jest to załatwiam jej szpital w Opolu,musze się tylko skontaktowac z żona kuzyna mojego Pawła bo ona pracuje w Opolu w szpitalu jako pielegniarka to się bardziej orientuje gdzie mame najlepiej zawieźć.Myslę jeszcze tez nad polikliniką ale to przez rodzine mojego ojca musiałbym załatwić a moi rodzice po rozwodzie już 22 lata :szok: no nic pozyjemy zobaczymy.

jesli chodzi o Ole to wysłałam do niej sms ale niestety nie odezwała się :-:)-:)-(zaczynam się martwic :-(

Madzia pewnie w szpitalu. Madziu, jak wrócisz daj znać co z Mamą.

Buziaki dla Was Dziewczynki :***
Madzia dochodzi do siebie :rofl2: ale faktycznie zaraz wychodze do mamy bo juz późno a własnie dzwoniła do mnie :-D
Kobity co tu sie działo :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ehhh szkoda tylko że nie wszystkie dziołchy mogły dojechac i byłysmy tylko we 4 :-( ale i tak było zajefajnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam:-)

W poniedziałek odezwę się na priv;-);-)
dziekuje bardzo :tak::tak::-)

Ano się wynioslo parę:-p
Też ogarniam parę wątków:-p:-)
Ale tu nie wyrabiam, za dużo do czytania :-p
A jak tak komuś brakuje naszej obecności to zawsze jest priv;-):-)
Miłej niedzieli:tak:
Ja Ci dam zaraz na priva, siostro ;-)
Pisz mi tu szybko jak te upławy mineły?
Jak się czujecie?
jakieś nowe fotki z usg?
itd,itp......

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniu trochę padnięta. Kurde ile ludziów nad tą wodą, ze szok nie było gdzie się rozłożyc tu ludzie po bokach grille i takie zapaszki mniam :-pno ale wczoraj się objadłam grilkiem wiec grzechem by było wcinać jeszcze dzisiaj :-)

Nektarynko nie poddawajcie sie :-) a u Was jaki problem zdiagnozowali??
My będziemy walczyć :-)Już mi się humor troche polepszył, ale to chyba przez dzisiejszy wybryk mojego M :-D

My jakiś czas temu podjeliśmy decyzje o drugim dziusiu ale tak bardzo chciała bym już być w ciąży prawie codziennie działamy ale to i tak muszę trafić na dni płodn, a mi bardzo trudno bo jestem bardzo nieregularna coprawda znam swoje ciało i wiem kiedy mogą być te dni ale fajnie było by sie wcześniej przygotować A może któraś wie jak zaplanować dziewczynkę:-D

reklama
Wracam ponownie na watek staraczkowy:-) dawno mnie tu nie bylo,ale widze kilka znajomych osóbek:tak: pozdrawiam Was serdecznie

Do góry