reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Bernadko:):) Co u Ciebie Skarbie??? Ja tu przychodzę z rana na BB a tu nikt kawki nie proponuję...sobie myslę - chyba Bernadka zaspała:D:D:D
Uporałaś się juz z ta Twoją cerą?? Staranka wznowiliście??
Buziole

Wynik Męża???????????? Namówiłaś go na badania żołnierzy??? wow, kiedy wyniki??

reklama
Ja mam w domu ze trzy testy, wiec juz kiedys te kase wydalam ;-) Zreszta zrobilam przed chwila jeden - druga kreska pojawila sie jak tylko plytka zaczela sie robic mokra, dopiero pozniej pokazala sie kreska kontrolna i, o dziwo, jest slabsza od testowej :-D Wiec chyba jednak wszystko ok :-D
:-) no to git!!!! :-):-):-) a na usg mozesz sie umawiac tak najlepiej na 6/7 tc to juz powinno być serducho dokladnie to zaczyna podobno bic w 21 dniu od zaplodnienia :-)
Pamięta mnie ktos jeszcze??
:confused: a co to za pytanie!? jakis gorszy dzien Słonce ma?:sorry2:

:-) no to git!!!! :-):-):-) a na usg mozesz sie umawiac tak najlepiej na 6/7 tc to juz powinno być serducho dokladnie to zaczyna podobno bic w 21 dniu od zaplodnienia :-)

No to akurat :tak: Zobaczymy na kiedy uda mi sie zapisac, niestety teraz zaczely sie im terminy strasznie przeciagac :crazy: Jak mi sie uda zaklepac sobie termin to sie pochwale
:-D

Najwyrazniej ma gorszy dzien, bo jakze moglybysmy jej nie pamietac??

Beta była tylko 2 z haczykiem więc fasolka sobie poszła. :-:)-:)-( Pogodziłam się z tym ale jak myślę że mogłabym już... to mi bardzo smutno:-(
Mam nadzieje ze nastepny cykl bedzie szczesliwszy,trzymam kciuki
:-D:-D Ale jazda! Rudenko Słonce jak dobrze cie znowu widziec! no ja mam w zasadzie za soba 3 cykl pelnych staranek tzn czekam teraz na efekty 3 cyklu :-) jeszcze jakies 5 dni czekania! ehhhh.... niestety 2 cykl jak sie okazalo byl bezowulacyjny wiec w zasadzie to jest 2 ;-) chyba zakrecilam! :-D

ale mi sie pracowac nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i juz zerzarlam 3/4 czekolady! :dry:
To się nazywa przywitanie!!!!!sciskam mocno,prawie sie wzruszylam,ze mnie pamietacie:-D:-D:-D nic nie zakrecilaswszystko zrozumiemiem,czekam na Twoj 9mczny cykl:)
Powodzenia na tescie progesteronowym!!!!
Ja tam juz gratuluje!!!!i poprosze o najświeższe fluidki!!!!!!

Witaj Kochana, milo Cie widziec na staraczkach :tak: Powodzenia :-D

:-)
Lilu łap kochana fluidki-musi sie udac!!!!!!
Zreszta zrobilam przed chwila jeden - druga kreska pojawila sie jak tylko plytka zaczela sie robic mokra, dopiero pozniej pokazala sie kreska kontrolna i, o dziwo, jest slabsza od testowej :-D Wiec chyba jednak wszystko ok :-D
ja bym nie miala zadnych watpliwosci!!!nie przejmuj sie łapami lekarza....:angry: u mnie druga kreska byla bardzo slabiutka dopiero 2dni pozniej była grubsza i bylo ok,jeszcze raz gratuluje!!!
Dobrze ze w pracy mam neta-bo inaczej z Wami sie nie wyrabia:p

Czesc dziewczynki

Zabieram się za czytanie Was - moze mi to zajac czas do jutra ;-)

Dosyć obrzydliwie spytam: może mleczka??;-);-);-) Otóż moje piersi rozpoczeły laktację niezależnie od braku ssaka ktory nadal jest w brzuchu!!!!! Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????:crazy:

Ja Ci dam zaraz na priva, siostro ;-)
Pisz mi tu szybko jak te upławy mineły?
Jak się czujecie?
jakieś nowe fotki z usg?
itd,itp......

:-):-) FOtkę mam nową:tak: Ruszal się malec jak nie wiem co:-DSzalał tak, że aż lekarz się śmiał:tak::-D Upławy minęły także wszystko jak na razie oki:tak: Wczoraj zaliczyłam pierwszy raz kibelek ale tylko raz:tak:i to dlatego że śniadanka nie zjadłam przed wyjściem raniutko do Kościoła:tak:

Katarzynka1979 STO LAT!!

Załączniki

• USG.jpg
    USG.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 51

I spoko maroko mnie tez 1 lekarz nie potwierdził ciazy :-D a dzis ta fasolka ma trzecie urodziny :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wszystkiego dobrego dla córuni i szybko rodzeństwa :-D:-D:-D
ja jutro dziewczynki na progesteron lece wiec trzymajcie juz kciuki! :sorry2:
już zaciskam :tak::-)

To juz 7 tydzien :-D Nooo pewnie mam mala macice i nawet ta powiekszona jest stosunkowo mala... Nie mialam na razie usg, tylko samo macanko
:tak:
aha to na usg na pewno wyjdzie fasolka skoro test cały czas ją pokazuje :tak:
hej bernardko!! o ktorej masz wyniki męża???? gdzie sie szlajalas przez wekend??
wyniki odbieram po południu w drodze do gina i od razu mu pokażę wyniki meża i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a moje pęcherzyki ze urosły znacznie :tak:
co do weekendu to przyjechała sąsiadka która mieszka za granicą i przyjechała na urlop do Polski a my zawsze byłysmy zrzyte i tak razem z nia sie szlajam tu i tam i grilla palimy i sobie popijamy piwko :-D:-D:-D
Cześć Bernadko:):) Co u Ciebie Skarbie??? Ja tu przychodzę z rana na BB a tu nikt kawki nie proponuję...sobie myslę - chyba Bernadka zaspała:D:D:D
Uporałaś się juz z ta Twoją cerą?? Staranka wznowiliście??
Buziole

Wynik Męża???????????? Namówiłaś go na badania żołnierzy??? wow, kiedy wyniki??
tak kochana M zrobił wyniki bo go zmobilizowały słowa gina mojego ze nie ma co u mnie szukać nic po za tym co już jest wyszukane dopóki mąż nie zrobi badań i dlatego szybko sie zebrał i poszedł a dzis jest kłebkiem nerwów tak sie boi wyników
staranka wznowoine z tego wzgledu bo antybiotyk który brałam na trądzik mnie uczulił a maśc daje znacznąl poprawę a międzyczasie miałam jakieś 2 dziwne @ w odstępie 20 dni i poszłam do gina który mi monitoring zaproponował i dziś mam drugie podglądanko

dziekuję ze pytasz kochana całuski dla ciebie
nie nie dobry mam nawet dzionek jak na razie chyba ze mnie wizyta u gina znow dobije to sie to zmieni
a pytam bo mnie troche nie bylo i myślałam ze o mnie zapomniałyści :tak:

Najwyrazniej ma gorszy dzien, bo jakze moglybysmy jej nie pamietac??

dziękuje kochana :-):-):-)

dobra dziewczynki ja spadam, bo musze się wziąć za lutowanie , duuuzo tego mam, a musze sie uwinąc do konca miesiaca......
oczywiscie bede was podczytywac :tak:
buzka;-)
normalnie kołchoz jakiś:-) nie daj się !!:-D
Czesc dziewczynki
Zabieram się za czytanie Was - moze mi to zajac czas do jutra ;-)
Dosyć obrzydliwie spytam: może mleczka??;-);-);-) Otóż moje piersi rozpoczeły laktację niezależnie od braku ssaka ktory nadal jest w brzuchu!!!!! Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????:crazy:
:-D:-D zbierac na gorsze czasy. Kryzys jest;-)

reklama
Badaicka sto lat dla twojej 3 letniej fasolki :p
a co do czekoldaki to byla LaFesta :)
1
2

cześć Madziu!!!!! Jak tam zdróweczko i starania?? M nie uciekł znowu z sypialni bo za bardzo go molestujesz???:-)
Buziaki

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zaczerwieniłam się;-) ale strasznie miło wiedzieć ze ktoś o mnie myślał:-)

Ja chciałam się starać mimo tego że postanowilismy wyjechać - dziecko na pierwszym miejscu. No ale nam lekarz odradził. siła wyższa:-(
1 A dziękuje bardzo z moim zdrówkiem wsio okiej :-D
W tym cyklu idzeimy na zywioł :tak: nie mierzę temperatury nie mam suwaczka z dniami cyklu,poprostu co ma byc to bedzie.
Małż nie ucieka póki co ale zobaczymy jak bedzie dalej-wczoraj było SUPER :-D
2 oczywiscie że pamietamy jakby inaczej :-)
3 Justys tylko spokojnie ;-) a bedzie dobrze

hej lilu :**

badaicko wszystkiego naj dla twoje paulinki :-) moja siostra tez ma dzsiaj urodzinki:-D zreszta my wszystkie jestesmy z 17-go tylko kazda z innego miesiąca :tak::-)
Nie no to wieczorem balanga na BB musi byc,nie ma bata :-)

Ucałuj ta trzyletnią fasolkę od cioci Justynki:-):-):-)
Justyś pokazałam Pauli Twój avatarek i wytłumaczyłam,ze ta ciocia co ma tego kotka :-) napisała tu literki żeby dac Ci wielkiego buziaka :-D-UBUZIANA
i mówi Ty tez jej daj buziaka :-D-

To juz 7 tydzien :-D Nooo pewnie mam mala macice i nawet ta powiekszona jest stosunkowo mala... Nie mialam na razie usg, tylko samo macanko :tak:
własnie to miałam napisać :-D

dobra dziewczynki ja spadam, bo musze się wziąć za lutowanie , duuuzo tego mam, a musze sie uwinąc do konca miesiaca......
oczywiscie bede was podczytywac :tak:
buzka;-)
Boshe od kogo Wy macie zlecenie na ta bombe? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrze ze w pracy mam neta-bo inaczej z Wami sie nie wyrabia:p
He,he,he,he,he,he,he

Do góry